Goede persoonlijke service, echt helemaal top.

Goede service.

Prima Service en levering.

Perfecte service

Pakketje snel in huis, mooi ingepakt

Prachtige pakketjes die opgestuurd worden

Heel mooie collectie op de website. Had een schattig jurkje van Tante Betsy besteld, erg kleurrijk maar helaas was het niet echt mooi op mij dus met pijn in het hart terug opgestuurd. Enig nadeel is wel dat retourzending op kosten van de klant is. Had het zoals gevraagd terug gestuurd in originele verpakking en vanuit België was dit 13,50 €. Was toch even schrikken. Gelukkig betalen ze de verzendkosten wel terug.

Top service en natuurlijk leuke kleding...

Mooie kleding, zit lekker, wordt perfect verstuurd......de snoepjes vind ik vooral erg lekker😉.... En je wordt netjes terug gemaild wanneer er iets mis gaat!!

Niks op aan te merken

Netjes ingepakt en goede levering. Kortom prima👍🏼

Heel tevreden met mijn bestelde vestje. Past perfect en mooie kwaliteit. Ook nog eens mooi ingepakt en een persoonlijke note erbij. Ik bestel vast nog eens iets.

Snelle en vriendelijke service

De communicatie was snel en vriendelijk. Binnen één dag werd mijn bestelling bezorgd. Prachtig ingepakt en met een leuke attentie en een persoonlijk kaartje erbij. Online shoppen afstandelijk? Nee hoor, op deze manier juist nog leuker dan in de winkel!

Zeer goede webshop!

Uitstekende kwaliteit van hetgeen er aangeboden wordt. Perfect ingepakt . Snelle bezorging . Altijd een feestje!

Superservice

Een heel fijn klein bedrijf dat hart heeft voor haar klanten. Mooie kleding en een zeer goede service!

Mooie kleding waar ik blij van word

Fijn contact

Vlotte levering en goed contact. Denken goed mee voor een goeie oplossing.

Alles was super opgevouwen, verzending was erg snel. de jurk en de top zijn super mooi en passen perfect. Dank je wel

Dikke 9

Prachtige jas, voelt en oogt kwalitatief goed, vrouwelijk door mogelijkheid extra te tailleren. Snelle levering en goede communicatie over de levering.

Fijne winkel

Juiste keuze

Eerlijk product en doed advies en snelle levering!

Snelle levering met iets extra's

Na mijn online bestelling werd het pakket snel verzonden. Leuk verpakt met een klein extraatje als verrassing.

Super service!

Mooi ingepakt, echt een kadootje. \

goede service

prettige website, snelle reactie per email, snel bezorgd

Het was een leuke verassing dat er iets extra’s bij in de verpakking zat! Speciaal voor mij. Leuk! De kleding was ook goed, zelfs toen ik het terug stuurde omdat het de verkeerde maar was...

Heel netjes verpakt met een aardig kaartje erbij en leuke attentie! Hartelijk dank!

Hele mooie vestjes!

Ik ben erg blij met mijn nieuwe vestjes! Een kortingscode per mail voor de eerste bestelling zou helemaal te gek zijn (als ik een tip mag geven). Maar het was al erg fijn om boven een bepaald bedrag geen verzendkosten te betalen!

Prachtige duurzame spullen, ruime keuze

Ik heb nu een aantal keer kleding besteld bij Love, Peace &Joy. Alle keren waren de ervaringen prima: mooie kleding, duurzame mode en duurzame bezorging per fietskoerier, snel en persoonlijk. Ik ben niet zo zeker over mijn lijf en kledingstijl, maar werd echt geinspireerd door de website en social media filmpjes om te durven te dragen wat ik leuk vind. Dank!

Mooi verpakt en snel bezorgd

Zoals hierboven vermeld was de verpakking wat me blij verraste, het zijdevloei papier en de snoepjes, heel mooi! Ook met wat ik gekocht heb ben ik heel tevreden.

Een kadootje om te krijgen...

Kleding waar je vrolijk van wordt! Mooie prints! Heerlijke stof. En verpakt als een waar kadootje aan jezelf:)

Waterstraat 8

7201 HN Zutphen