Een prima dekbed.

Bestelling ging soepel , werd snel bezorgd .

Keurig geinformeerd over leveringstijd en -voorwaarden

Goede service ruilen was geen probleem

Goede service ruilen was geen probleem Ik had de verkeerde maat wollen onderdeken besteld 80x200 Deze bleek te klein op mijn bed 80x200 Zonder probleem (natuurlijk niet gebruikt) Om kunnen ruilen nu 90x200 Perfect

Lijkt een fijn dekbed

Nog niet gebruikt. Het vorige dekbed dat we hebben gekocht is heel fijn. dus we gaan er van uit dat dit zomerdekbed ook fijn is. Het voelt heel goed aan.

Vlotte en snelle afhandeling van mij bestelling.

Alles super

Schnelle Lieferung Allesvin Ordnung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

kwaliteit

ben heel tevreden met mijn wollen plaid.

Uitstekende service en afhandeling.

Voor de tweede keer een heel fijn dekbed gekocht.

heerlijke warmte van een prachtige deken

super deken, correct en precies bezorgd

Vriendelijk

Contact via mail ging wat stroef, maar telefonisch werden al onze vragen vriendelijk en soepel naar tevredenheid afgehandeld.

Snel en correct

Fijn dat ik dit dekbed kon bestellen

Heel fijn dekbed

Het dekbed werd snel geleverd, daarna goed uitgeklopt en 3 dagen laten rusten. Hij voelt heerlijk comfortabel, we zijn er blij mee.

Blij met mijn zomerdekbed

Door opvliegers bloedheet s'nachts, nu bij jullie een heerlijk dun katoenen zomerdekbed gekocht. Het ligt heerlijk koel, maar niet te koud. heel blij mee. kunnen ook in de wasmachine

Geleverd wat is beloofd

Levering was snel, netjes en zo als omschreven.

Snel en netjes geleverd

fantastische firma!!

Betrouwbaar bedrijf, snel en goed verpakt geleverd. De door mij bestelde deken is heel erg mooi (ook de afwerking met glanzend satijn) van een dikke zware 100% wol erg warm en comfortabel. Ik ben er erg blij mee en kan deze aankoop van harte aanbevelen.

Uitstekend product

Alpaca Merino plaid

Lakens voelen goed aan.

Ben uitermate tevreden met de lakens. De kwaliteit is prima.

Heerlijke dekbedden

Vlot verstuurd, telefonisch bereikbaar bij vragen.

Geweldig kussen - snelle levering

het rolkussen is heerlijk groot en warm , slaap er lekker mee Monika

Snel geleverd, prima kwaliteit

Goede ervaring

Goede service en nazorg.

Prima. Hele proces van bestellen en bezorgen ging vlot. En een heel fijn product.

Hele proces van bestellen en bezorgen ging vlot. Over het dekbed ben ik erg tevreden. Het is lekker warm, maar niet zweterig en licht om over te hebben, wat ik prettig vind. Fijn dat bij jullie bedrijf duurzaamheid een belangrijk onderwerp is en dat jullie sociaal betrokken zijn bij mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Heel fijn!

Fantastische spullen en Fantastische service.

Ben zeer tevreden over de service maar ook over de kwaliteit van de producten, dekbed en de overtrekken. Voldoet volledig aan mijn wensen en aan mijn verwachtingen. Mijn winkel om heerlijk en onbezorgd te slapen,

Alddyk 18

9044 MN Bitgum

+31 58 2894125

Over Weids Wonen & Slapen

Weids Wonen & Slapen is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de beddenbranche. Wij vinden een goede relatie belangrijker dan een snelle verkoop. Goed en deugdelijk advies, afgestemd op uw persoonlijke behoefte is dan ook waar wij voor staan. Wij geloven dat een goede nachtrust een voorwaarde is voor een goed, gezond en gelukkig leven! Vanuit deze overtuiging verkoopt Weids Wonen & Slapen uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Met materialen geselecteerd op basis van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij streven continu naar een verbetering van onze dienstverlening en ontvangen dan ook graag uw feedback en tips. --------------------------------------------------- Weids Wonen & Slapen ist ein Familienunternehmen mit mehr als 40 Jahren Erfahrung in der Bettenbranche. Wir glauben, dass eine gute Beziehung wichtiger ist als ein schneller Verkauf. Gute und fundierte Beratung, abgestimmt auf Ihre persönlichen Bedürfnisse, dafür stehen wir. Wir glauben, dass eine gute Nachtruhe eine Voraussetzung für ein gutes, gesundes und glückliches Leben ist! Basierend auf dieser Überzeugung verkauft Weids Wonen & Slapen nur hochwertige Produkte. Mit ausgewählten Materialien nach bester Qualität zu einem fairen Preis. Wir sind ständig bestrebt, unsere Dienstleistungen zu verbessern und freuen uns daher über Ihr Feedback und Ihre Tipps.