Goede winkel

Snelle verzending Prima kwaliteit producten voor mooie prijs Aanrader

Precies volgens beschrijving en snelle levering

Heerlijk dekbed, maar kraakt wel

Het is een heerlijk luchtig en warm dekbed. Het enige nadeel is dat het toch kraakt…

Mat werkt niet onder mijn topper bijze zijden niet.

Niet tevreden met deze nat

Snelle levering, goede kwaliteit.

Snelle levering. Goede kwaliteit.

prima producten & service

Snel geleverd, producten goed van kwaliteit

Snelle levering en goed produkt

Makkelijk bestellen en op tijd geleverd

Makkelijk bestellen, op tijd en netjes geleverd in juiste verpakking.

Doen wat ze beloven.

De afspraak over levering van mijn dekbed is goed nagekomen. Toen ik daarover belde werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan.

Snel en accuraat

Kan niet beter

latexkussen bevlalt prima

spullen zijn netjes aangekomen

Heel fijn dekbed voor een fantastische prijs.

Paar jaar geleden soortgelijk dekbed gekocht bij Totaal Bed. Minder qua gewicht, dus minder warm de prijs was het dubbele!

Goede producten en snelle verzending

Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf.Goede dekbed.

Goed!

Fijne dekbedden, mooie kwaliteit. Dankjulliewel!

Volgens afspraak

Keurig verpakt en snel geleverd. Kussen orgineel zoals word weergegeven.

Zeer goed bedrijf met goede service!

De zeer goede klantenservice en informatie die je krijgt. Gewoon TOP!

Product niet ontvangen, na lang wachten geld terug!

Afgelopen zondag heb ik een dekbed besteld, waar bij stond dat bestellingen voor 16.00 uur besteld en betaald worden in principe de volgende weekdag geleverd. De volgende dag, op maandag kreeg ik een berichtje van DPD, dat ze op dinsdag komen leveren. Op dinsdag de hele dag thuis geweest en er is niemand langs geweest. Vandaag (woensdag) mis ik in de ochtend een bericht van mijn Ring Deurbel, ik was in het ziekenhuis. Toen ik uit mijn afspraak kwam zag ik de gemiste Ringbeloproep. Ik zie op het filmpje dat DPD het pakket gewoon onbeheerd voor mijn deur neerzet. Ik heb mijn volgende afspraak afgebeld en toen ik thuiskwam stond er geen pakket. Ik heb hier direct melding van gemaakt en als bewijs het filmpje meegestuurd. Nu moet er eerst een onderzoek van DPD plaats gaan vinden, terwijl het bewijs overduidelijk is. Ik moet dat onderzoek afwachten! Ze kunnen wel eerder een nieuw dekbed leveren maar dan moet ik hem even opnieuw bestellen en dan kiezen voor achteraf betalen! Ik heb aangegeven dat ik dan (juridisch gezien) een nieuwe betaalverplichting aan ga en dat ik dat niet van plan ben. Nadat ik deze review geplaatst had werd ik vrijwel direct gebeld. Er werd aangegeven dat een collega een fout heeft gemaakt en dat ze direct een nieuw dekbed willen sturen. Ik geef aan dat ik ondertussen al een dekbed gekocht heb. Er werd tijdens dit gesprek aangedrongen of ik de beoordeling wilde verwijderen. Na een lang gesprek heb ik aangegeven de beoordeling te zullen verwijderen. Toen ik thuis kwam heb ik een mailtje gestuurd waarin ik aangeef dat ik de beoordeling weghaal zodra ik mijn aankoopbedrag teruggestort krijg. Vervolgens ontvang ik een bericht dat het onderzoek van DPD eerst afgerond moet zijn en dat ik binnen 5 werkdagen iets zal vernemen. Jammer dat ik dan wederom moet mailen na 6 werkdagen dat ik biets gehoord heb. 2 dagen later stuur ik wederom een mailtje. Ik heb mijn beoordeling wel verhoogd van 1 naar 3 omdat ik uiteindelijk mijn geld terug heb!

Helemaal tevreden over weids wonen en slapen Toppie.

Geen klachten over de service en producten. Al eerder hier een dekbed gekocht en opnieuw voor weids wonen gekozen. Snelle levering en goede betalingsopties. Alleen de boodschap/opdracht over het omarmen van een houding van levenslange zelfontplooiing die bij de levering is gevoegd, vond ik wat verrassend en mijns inziens ongewenst. Iets om de trant van ‘Geniet van uw product en goede nachtrust’ is wat mij betreft een meer passende wens voor de producten die u aanbiedt.

Prima dekbed. Voldoet

Na chat goed advies en geleverd.

Vlot geleverd goed product prima prijs

Uistekend

Fijn bedrijf, snel telefonisch te bereiken

Prima!!

Ruime keuze van kwaliteitsartikelen! Snelle verzending!

Alles bestens

Die Ware ist super, die Verpackung schlau und reduziert aber spitze. Versand sehr prompt. Klasse!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Schnelle Lieferung, Ware wie beschrieben gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alddyk 18

9044 MN Bitgum

+31 58 2894125

Over Weids Wonen & Slapen

Weids Wonen & Slapen is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de beddenbranche. Wij vinden een goede relatie belangrijker dan een snelle verkoop. Goed en deugdelijk advies, afgestemd op uw persoonlijke behoefte is dan ook waar wij voor staan. Wij geloven dat een goede nachtrust een voorwaarde is voor een goed, gezond en gelukkig leven! Vanuit deze overtuiging verkoopt Weids Wonen & Slapen uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Met materialen geselecteerd op basis van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij streven continu naar een verbetering van onze dienstverlening en ontvangen dan ook graag uw feedback en tips. --------------------------------------------------- Weids Wonen & Slapen ist ein Familienunternehmen mit mehr als 40 Jahren Erfahrung in der Bettenbranche. Wir glauben, dass eine gute Beziehung wichtiger ist als ein schneller Verkauf. Gute und fundierte Beratung, abgestimmt auf Ihre persönlichen Bedürfnisse, dafür stehen wir. Wir glauben, dass eine gute Nachtruhe eine Voraussetzung für ein gutes, gesundes und glückliches Leben ist! Basierend auf dieser Überzeugung verkauft Weids Wonen & Slapen nur hochwertige Produkte. Mit ausgewählten Materialien nach bester Qualität zu einem fairen Preis. Wir sind ständig bestrebt, unsere Dienstleistungen zu verbessern und freuen uns daher über Ihr Feedback und Ihre Tipps.