Dank voor uw bericht. Wat jammer dat u niet meteen contact met ons heeft opgenomen, dan hadden we u meteen kunnen helpen. We kunnen u in ieder geval verzekeren dat de beide dekbedovertrekken van organic katoen van het merk Kayori zijn. We snappen heel goed dat u graag twee identieke overtrekken had willen ontvangen. Dat dat niet is gebeurd vinden we erg jammer. In dit geval zullen beide dekbedovertrekken vervaardigd zijn uit elk een ander doek. Als u op ons tijd had verwittigd hadden we beide overtrekken retour kunnen halen om u en ons ervan te verzekeren dat u twee identieke exemplaren in uw bezit zou krijgen.
We betreuren het dat u hier geen contact met ons over opgenomen heeft. We hebben uw bestelling gevolgd en zien dat uw dekbed op 5 november is besteld en eveneens is verzonden. De volgende dag, 6 november is deze op uw thuisadres afgeleverd. Omdat we geen melding van contact in ons systeem zien verwachten we dat u onze order wellicht verwart met een andere bestelling. In dat geval willen we u vragen deze review aan te passen of te verwijderen, waarvoor dank.
Er is inmiddels meermaals contact tussen u en ons geweest. De rits is kapot door uw eigen handelen, zoals u zelf heeft aangegeven, door het openen van de rits. Daarom is dit vanzelfsprekend niet de verantwoordelijkheid van ons of de fabrikant. We willen zeker meedenken in een oplossing. De kosten die daar aan verbonden zijn uiteraard voor rekening van de klant.