Uitstekende dekbedden, keurig verzorgd in plastic hoes,

Al heel lang koop ik mijn dekbedden, winter, voorjaar, zomer en super dun zomer, bij Weids Wonen & Slapen. Vooral nu de winters niet meer de winters zijn van 15 jaar terug en de zomers warmer zijn en langer duren is het super dunne zomer dekbed (110 gram/m2) erg intrek bij zowel bij familie en kennissen. Veel vraag naar.

Goede ervaring

Goede service na foute levering door pakketbezorgdienst snel weer overnieuw kosteloos opgestuurd

tevreden

Bestellen was eenvoudig en snel, omdat de website duidelijk was en ook het telefonische info-gesprek. Daarna was de bestelling correct en snel bezorgd.

het is katoen maar te earm

het dekbed valt mij tegrn. ik had juist katoen besteld om het snachts wat koeler te hebben maar dat is helaas niet zo het lijkt wel of er een synthetische vulling tussen de katoenen lagen zit en dat dat de warmte afgeeft en je dus gaat zweten

Prima, en snelle service

Prima, en snelle service.

Fijn dekbed

Savanne 4 seizoenen dekbed besteld. Dit was er binnen enkele dagen.

Vlotte levering van een goed produkt.

Het door mij bestelde laken werd zeer snel geleverd.

Mooie kwaliteit dekbed, snelle levering

Op zoek naar een 100% katoenen dekbed van goede kwaliteit, terecht gekomen op de website van Weids. Snelle levering, netjes verpakt. En kwaliteit zoals beschreven: een heerlijk dekbed.

Heerlijk zomerdekbed

Blij met mijn zomerdekbed. Snel verzonden

Goeie kwaliteit! Heel blij mee.

Goeie kwaliteit, heel blij mee. Goede service en vlugge levering. Top.

Product snel geleverd Duidelijke en vriendelijke communicatie

Heerlijk kussen.

Ruime keuze. Bestellen gaat gemakkelijk. Levering mooi op tijd.

Snelle levering.

Goede kwaliteit en zeer snel geleverd.

Hat meine Erwartungen erfüllt!

Hallo, Bestellung Lieferung alles einwandfrei. Nur der Geruch des Kissens ist sehr intensiv nach Schaf, bin noch am auslüften. Decken war Geschenk an mein Enkelkind sie ist sehr zufrieden, sie schwitzt sehr viel mit den Decken hat sie jetzt angenehmes Schlafklima. LG Petra Städter

Goede kwaliteit!

De kwaliteit van de matrasbeschermer en Molton hoeslaken zijn boven verwachting! Levering is snel! Zal zeker weer beddengoed hier kopen!

Het is niet mijn eerste aankoop. Ben zeer tevreden.

Kwaliteit is top!

Ik heb een heel fijn zomer dekbed gekocht. Niet alleen het product was geweldig, ook de snelle verzending, de service, zelfs de manier van verpakken! Hier wordt aandacht besteed aan kwaliteit en klanttevredenheid. En dat werkt!

Goede servise, binnen een paar dagen werd het al bezorgd top!!!

Snelle levering en top product ontvangen.

Super fijn bedrijf

Na bestelling had ik binnen enkele dagen mijn dekbed in huis. Alles heel mooi en goed verpakt.

Goed product en snelle en correcte levering, heldere website.

Zie boven

top materiaal, afwerking slecht, goed bedrijf recensie aangepast.

Bamboe dekbed met Tencel dekbedovertrek helemaal top. Afwerking dekbedovertrek daarentegen zeer slecht, heb bijna alle naden opnieuw moeten vast naaien. Weids Wonen & Slapen heeft n.a.v. deze eerste recensie contact met mij opgenomen en de slechte afwerking van de toeleverancier erkend en aangegeven in de toekomst niet meer met hen te willen samenwerken. Vervolgens is mij een compensatie aangeboden en dus op basis hiervan pas ik mijn recensie aan naar goed.

Snel en adequaat afgehandeld

Ondanks dat ik geen account had aangemaakt werd de bestelling snel en goed verpakt geleverd

Zomerdekbed gekocht! Duidelijke website Snel verzonden

Heerlijk koel en comfortabel dekbed

Licht en luchtig en toch behaaglijk

Alddyk 18

9044 MN Bitgum

+31 58 2894125

Over Weids Wonen & Slapen

Weids Wonen & Slapen is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de beddenbranche. Wij vinden een goede relatie belangrijker dan een snelle verkoop. Goed en deugdelijk advies, afgestemd op uw persoonlijke behoefte is dan ook waar wij voor staan. Wij geloven dat een goede nachtrust een voorwaarde is voor een goed, gezond en gelukkig leven! Vanuit deze overtuiging verkoopt Weids Wonen & Slapen uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Met materialen geselecteerd op basis van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij streven continu naar een verbetering van onze dienstverlening en ontvangen dan ook graag uw feedback en tips. --------------------------------------------------- Weids Wonen & Slapen ist ein Familienunternehmen mit mehr als 40 Jahren Erfahrung in der Bettenbranche. Wir glauben, dass eine gute Beziehung wichtiger ist als ein schneller Verkauf. Gute und fundierte Beratung, abgestimmt auf Ihre persönlichen Bedürfnisse, dafür stehen wir. Wir glauben, dass eine gute Nachtruhe eine Voraussetzung für ein gutes, gesundes und glückliches Leben ist! Basierend auf dieser Überzeugung verkauft Weids Wonen & Slapen nur hochwertige Produkte. Mit ausgewählten Materialien nach bester Qualität zu einem fairen Preis. Wir sind ständig bestrebt, unsere Dienstleistungen zu verbessern und freuen uns daher über Ihr Feedback und Ihre Tipps.