Erfüllt unsere Erwartungen

Wir schlafen gut auf der Matratzenauflage, sie ist angenehm weich, ohne harte Stellen. Die Lieferung erfolgte rasch.

Goede kwaliteit en snelle levering

Heel goed. Heb alle dekbedden en kussens gekocht voor mij en mijn kinderen. Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering

Snelle levering en een heel fijn zomerdekbed

tevreden, goede slaap onder partner dekbed

voor elk wat wils zullen we maar zeggen, voor de ene t enkele zomerdekbed en voor de ander t hele pakket nog. allemaal blij. ik ben blij met de oplossen. we slapen heerlijk onder het dekbed.

Uitstekende service en afhandeling

Goed en mooi product. Tevreden klant

Top kwaliteit!

Goed formaat,gewldige kwaliteit

Hele fijne katoenrn dekbedden. Zowel het winterdekbed als zomerdekbed.

De snelle bezorging is top.

Angenehme Decke

Hat alles gut geklappt.

Mooi dekbed

Volgens verwachting.

Duidelijke website

Snelle Levertijd

Zeer goede ervaring, bestelling goed geregeld, goede service en goed materiaal.

keurige afhandeling

Bezorging en product zoals toegezegd, heel tevreden.

Goed product en prima levering.

Bestellen, bezorgen verliep goed. En kreeg we prima priduct

Precies wat we verwachten.

Fijn om bij te bestellen

Snelle levering, keurig ingepakt en producten zoals verwacht!

Goede producten en snelle levering

Duidelijke communicatie over de bestelling. Netjes verpakt en snel geleverd.

Meer dan tevreden.

Twee dekbedden gekocht, vlotte bezorging en er blij met de aanschaf.

Nette levering

Netjes geleverd

Heerlijke wollen dekbedden.

Bestelling snel geleverd. Persoonlijk contact wat betreft ophalen.

Super snelle levering

Ik had voor mijn moeder een kussen besteld om in bed tegen aan te zitten. Helaas was de kleur hoes er niet. Ik werd direct gebeld met een keuze voor andere kleur die wel op voorraad was zodat de bestelling direct verzonden kon worden. De medewerker dacht met mij mee en begreep dat het voor mij spoed had. Volgende ochtend werd het afgeleverd. Inmiddels heeft mijn moeder het kussen niet meer nodig dus heb ik het kussen in gebruik.

Voortreffelijk!

De beste producten en goeie service! Denken graag mee.

Tolles Kissen

Die Bestellung war einfach und die Versandzeit wie angegeben.

Goede producten, nette levering

Enige minnetje is de vanaf prijs op de website. Als je dan een andere maat selecteert valt het toch even tegen. Misschien netter om min prijs - max prijs aan te geven of iets dergelijks. Verder mooie producten en snelle en nette levering.

Alddyk 18

9044 MN Bitgum

+31 58 2894125

Over Weids Wonen & Slapen

Weids Wonen & Slapen is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de beddenbranche. Wij vinden een goede relatie belangrijker dan een snelle verkoop. Goed en deugdelijk advies, afgestemd op uw persoonlijke behoefte is dan ook waar wij voor staan. Wij geloven dat een goede nachtrust een voorwaarde is voor een goed, gezond en gelukkig leven! Vanuit deze overtuiging verkoopt Weids Wonen & Slapen uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Met materialen geselecteerd op basis van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij streven continu naar een verbetering van onze dienstverlening en ontvangen dan ook graag uw feedback en tips. --------------------------------------------------- Weids Wonen & Slapen ist ein Familienunternehmen mit mehr als 40 Jahren Erfahrung in der Bettenbranche. Wir glauben, dass eine gute Beziehung wichtiger ist als ein schneller Verkauf. Gute und fundierte Beratung, abgestimmt auf Ihre persönlichen Bedürfnisse, dafür stehen wir. Wir glauben, dass eine gute Nachtruhe eine Voraussetzung für ein gutes, gesundes und glückliches Leben ist! Basierend auf dieser Überzeugung verkauft Weids Wonen & Slapen nur hochwertige Produkte. Mit ausgewählten Materialien nach bester Qualität zu einem fairen Preis. Wir sind ständig bestrebt, unsere Dienstleistungen zu verbessern und freuen uns daher über Ihr Feedback und Ihre Tipps.