Laden reviews...
568 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews zijn overwegend positief met focus op kwaliteit en snelle verzending. Klantendienst en communicatie komen vaak professioneel over. Er is aandacht voor correcte verpakking en duidelijke informatie op de website. Over het algemeen wordt de winkelervaring als betrouwbaar en aangenaam ervaren.
Wandelwol is uitstekend geschikt voor wandelaars die veel lopen en voor één schadelijke prijs.
11 June 2026
Paul
Zeist
Goede kwaliteit / prijs verhouding. Snelle levering en keurig verpakking.
Henk
Wijk bij Duurstede
Mijn bestelling werd heel snel geleverd. De pantoffels zijn van goede kwaliteit en goed warm. Ze kosten wel wat, maar echte warme voeten zijn ook wat waard. Ga zo door
Ger
Nieuw-Vennep
Goed geholpen, verzending precies op tijd, prima product
Roland
SCHILDE
Snel geleverd, goed product
Marieke
Den Haag
Een goed product en snelle levering
Sylvia
Westerwolde
Ik ben tevreden. Al heeft het pakket tijd nodig gehad om geleverd te worden. Maar de bestelling en de terugkoppeling waren goed.
8 June 2026
Barbara
Barendrecht
Met t gene wat ik tot nu toe aangekocht heb zeer tevreden goede kwaliteit en goede eerlijke prijzen
8 June 2026
Marij
Hamont achel belgie
Het product voldoet aan de verwachting.
7 June 2026
Emmy
Goedereede
Snelle levering en prima product.
7 June 2026
Berber
Zwanenburg
De levering was op tijd en ik werd goed op de hoogte gehouden qua leveringstijd.
6 June 2026
Marina
Oostvoorne
Alles super und problemlos, Ware einwandfrei und Versand ging schneller als angegeben.
4 June 2026
Lena
Hamburg
Het zomer dekbed is heel fijn. Niet te warm, niet te koud. Het is van 100% katoen dus ademend en kan gemakkelijk schoongemaakt worden. Ook was de levering er van vrij snel en uitstekend verpakt. Bedankt
Steven
Den Bosch
Product was naar verwachting en zo ook de verzending, bezorging etc.
Jozef
Eindhoven
Snelle levering en het dekbed voldoet aan de omschreven verwachtin.g
Jan Dick
Kolhorn
Goede service,snelle verzending,zeer hoge kwaliteit zomer dekbed.
François
Roosendaal
Goed bereikbaar en stelden alles in het werk om aan mijn verzoek om een spoed bestelling te voldoen.
Margaret
Heemstede
Snel verstuurd, makkelijk te monteren en mugvrij slapen.
Lucette
Diever
super fijne winkel
Sanne
Oegsgeest
Els
Monster
Enige wat ontbreekt is hoe je beide dekbedden aan elkaar klikt. Kleine aanwijzing zou prettig zijn
LGH
Krommenie
Vervanging van de oude kussen dus is perfect
Marga
Zorgvuldig ingepakt. Goede beschrijving. Keurig bezorgd volgens afspraak
29 May 2026
Saskia
Abod
Weids Wonen & Slapen is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de beddenbranche. Wij vinden een goede relatie belangrijker dan een snelle verkoop. Goed en deugdelijk advies, afgestemd op uw persoonlijke behoefte is dan ook waar wij voor staan.
Wij geloven dat een goede nachtrust een voorwaarde is voor een goed, gezond en gelukkig leven! Vanuit deze overtuiging verkoopt Weids Wonen & Slapen uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Met materialen geselecteerd op basis van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.
Wij streven continu naar een verbetering van onze dienstverlening en ontvangen dan ook graag uw feedback en tips.
---------------------------------------------------
Weids Wonen & Slapen is a family business with over 40 years of experience in the bedding industry. We believe a good relationship is more important than a quick sale. Sound and reliable advice, tailored to your personal needs, is therefore what we stand for.
We believe that a good night's sleep is a prerequisite for a good, healthy, and happy life! Based on this conviction, Weids Wonen & Slapen sells only high-quality products. With materials selected based on the best quality at a fair price.
We continuously strive to improve our service and therefore welcome your feedback and tips.
-----------------------------------
Weids Wonen & Slapen ist ein Familienunternehmen mit mehr als 40 Jahren Erfahrung in der Bettenbranche. Wir glauben, dass eine gute Beziehung wichtiger ist als ein schneller Verkauf. Gute und fundierte Beratung, abgestimmt auf Ihre persönlichen Bedürfnisse, dafür stehen wir.
Wir glauben, dass eine gute Nachtruhe eine Voraussetzung für ein gutes, gesundes und glückliches Leben ist! Basierend auf dieser Überzeugung verkauft Weids Wonen & Slapen nur hochwertige Produkte. Mit ausgewählten Materialien nach bester Qualität zu einem fairen Preis.
Wir sind ständig bestrebt, unsere Dienstleistungen zu verbessern und freuen uns daher über Ihr Feedback und Ihre Tipps.
Alddyk 18
9044 MN Bitgum