Prima kwaliteit en snelle levering

Ruime keuze in de webshop. Het merk hoeslakens dat ik had besteld was uitverkocht. Ik ben gebeld met het voorstel om een ander merk, van zwaardere kwaliteit te leveren. Ik ging akkoord en de kwaliteit is prima voor dezelfde prijs. Ook kreeg ik gratis moltons bij de Sylvana hoofdkussens. Het strenge retourbeleid waarover ik lees in sommige reviews, geeft mij in ieder geval wel het vertrouwen dat ik nieuwe, ongebruikte producten geleverd krijg.

Is zeer goed

Een heel fijn dekbed

Vlotte levering Keurig verpakt

Keurig verzorgde zending van kwaliteitsproduct

Stevige zijden kussens besteld. Liggen heerlijk, snel verzonden.

fijn

fijn en warm en divers

De website is erg duidelijk en klantvriendelijk. Snelle levering in goede verpakking.

Snelle levering, goede service

Snelle levering, goede service

Goed!

Telefonisch contact goed, website goed, vervolg van aankoop goed. Tevreden.

Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen

Na mijn melding m.b.t een klacht werd dit netjes opgevolgd. Ik werd netjes teruggebeld. Werd uitgelegd wat status van de klacht was en hoe het opgelost ging worden. Dat zie je nog maar bij weinig bedrijven. Super goed blijf dit doen

Snelle, goede levering Mooie producten

Heerlijke dekbedden, hele goede service

Precies zoals hierboven staat, heerlijk dekbed, snel geleverd, goede service.

Heerlijk dekbed

Snel geleverd en een fantastisch dekbed

Blij met artikel en levering.

Heel blij met m’n nieuwe vier seizoenen bamboo dekbed. De levering was even een gedoe, maar dat lag aan post Nl in corona-tijd. Heel blij met alles!

Prima bed hoofdkussens

Bestelling en levering gaat vlot en soepel. Hardheid kussens goed getypeerd. Al met al fijne producten tegen een oké prijs.

Zeer tevreden met product en dienstverlening

Ik ben zeer tevreden met de snelle levering en de kwaliteit van het bestelde product. Ik had een vraag en daar werd netjes en snel en vriendijk op gereageerd. Top dienstverlening!

Goed!

1 x besteld en dat was goed, snel, en zou zeker nog eens bestellen.

mooi product

Product zag er hetzelfde uit als op de website. Voldoet aan alle verwachtingen, wij slapen heerlijk onder ons nieuwe dekbed

Snelle levering en product zoals verwacht

Snelle levering en product zoals verwacht

Aanrader

Prettig contact, snelle levering en uitstekende kwaliteit.

Prima service ook toen bezorging wat langer duurde. Fijn eco dekbed

Prima product gekocht

Onlangs een wollen onderdeken gekocht, een aanrader bij koud en warm weer, slaap er heerlijk op!

goed produkt en snelle levering

Heel blij mee

Kan gewoon rechtop in bed zitten en normaal aan mijn laptop werken of een boek lezen

Goed n snel

Goed n netjes

bamboe 4seizoenendekbed

Product is zoals omschreven is. Het is zeer gemakkelijk met de ritssluiting. Voor mezelf zou ik een nog iets zwaarder bamboedeken willen. Maar dat is ieder zijn keuze . voor mijn kinderen is het perfect.

Alddyk 18

9044 MN Bitgum

+31 58 2894125

Over Weids Wonen & Slapen

Weids Wonen & Slapen is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de beddenbranche. Wij vinden een goede relatie belangrijker dan een snelle verkoop. Goed en deugdelijk advies, afgestemd op uw persoonlijke behoefte is dan ook waar wij voor staan. Wij geloven dat een goede nachtrust een voorwaarde is voor een goed, gezond en gelukkig leven! Vanuit deze overtuiging verkoopt Weids Wonen & Slapen uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Met materialen geselecteerd op basis van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij streven continu naar een verbetering van onze dienstverlening en ontvangen dan ook graag uw feedback en tips. --------------------------------------------------- Weids Wonen & Slapen ist ein Familienunternehmen mit mehr als 40 Jahren Erfahrung in der Bettenbranche. Wir glauben, dass eine gute Beziehung wichtiger ist als ein schneller Verkauf. Gute und fundierte Beratung, abgestimmt auf Ihre persönlichen Bedürfnisse, dafür stehen wir. Wir glauben, dass eine gute Nachtruhe eine Voraussetzung für ein gutes, gesundes und glückliches Leben ist! Basierend auf dieser Überzeugung verkauft Weids Wonen & Slapen nur hochwertige Produkte. Mit ausgewählten Materialien nach bester Qualität zu einem fairen Preis. Wir sind ständig bestrebt, unsere Dienstleistungen zu verbessern und freuen uns daher über Ihr Feedback und Ihre Tipps.