Helemaal top !!

Ze waren zelfs telefonisch te bereiken en wisten precies waar het om ging...te bijzonder. En het product ?...voldoet helemaal aan de verwachting..nog steeds heel blij mij...aanrader!!

Geweldige service

Telefonisch prima geholpen. Snelle levering van de producten. Slaap al twee dagen heerlijk onder mijn Tencel dekbed en kussen. Prima producten.

Komt afspraken na en omschrijving klopt

Dekbed besteld, keurig geleverd en product naar verwachting, wat wil een mens nog meer?

Goed product

Heerlijk slapen onder wol

Katoenen ipv wollen dekbed ontvangen, niet geruild

Ik had de bestelling gedaan voor een kinderdekbed van wol. Pas daarna las ik de vele slechte ervaringen van andere klanten met retouren wegens verkeerd geleverd product, die niet werden geaccepteerd omdat het beddengoed gebruikt zou zijn. Daarna konden mensen naar zowel hun geld als het product fluiten. Daarom besloten om het katoenen dekbed dan maar te houden. De doos waarin t geleverd werd was van een kussen. En op de bon stond wollen dekbed maar op het dekbed zelf een label dat t van katoen is.

Slechte retourservice

Omdat ik nekklachten heb en vorige week nog geen mogelijkheid had om een kussen uit te proberen in een winkel heb ik bij dit bedrijf een hoofdkussen besteld, die overeen kwam met mijn oude kussen. De deceptie was er al snel, omdat deze ook nog eens 4 dagen onderweg was (DPD levert niet op zaterdag) Eenmaal uit de doos zag ik, dat het niet overeen kwam met mijn oude kussen en bij opmeten bleek dit 3 cm dikker te zijn, dus terug in de doos..... En wat kreeg ik voor antwoord.... Het kussen is gebruikt, zitten haartjes op!!! Grappig genoeg, ik ben kaal en moest dus 2x verzendkosten betalen Dus bezin voor je begin om bij dit bedrijf iets te kopen en evt. moet terugsturen.

Gewoon goed

Ik kan het me niet eens herinneren hoe het gelopen is, dus was het goed.

Heerlijk dekbed vlot geleverd

Regionaal topproduct

Snelle levering en precies omschreven zoals het is!!!

Wij zijn tevreden met dekbed en kussen

Gekozen voor een 4-seizoenen bamboe dekbed. Leek eerst een beetje zwaar aan te voelen en te koel. Maar bevalt nu toch prima! Kussen ook van bamboe, is stevig en bevalt goed. Spullen zijn wel redelijk prijzig, maar fijn dat het allemaal bamboe is!

Zeer goede producten. Geen spijt van de dekbedden aankoop van wol en het kussen. Aanrader..

Fijn dekbed

Zalig om onder te slapen

Dit is een zeer goede dons voor een zeer goede prijs. Hij geeft mij een hotel gevoel. Hij is ook lekker warm, misschien voor mij net iets te warm. Ik heb enkel toen het vroor onder de winterdons (dubbel)geslapen. Nu slaap ik al terug onder de tussenseizoens dons. Ik ben benieuwd voor de zomer.

Mooie producten en snel geleverd

Al een paar keer hier besteld, dekbedden en toppers van zeer goede kwaliteit. Snelle levering en goed advies! Thnx!

Snelle en goede levering

Snel het gewenste geleverd zeer tevreden over

Goede communicatie en prima service

Begripvol

Begripvol

Zeer snel bezorgd, goede kwaliteit, goede prijs, goed advies, ben zeer tevreden.

gewoon Goed. Zoals je mag verwachten. van een

Goed en vertrouwd.

Alles perfect

Snelle levering, goede kwaliteit. Alles is perfect verlopen, blij mee :-)

Geen problemen, super dekbed,geen minpunten, geleverd zoals beloofd,dikke top.

Super dekbed,prima levering,kan geen minpunten bedenken, komen na wat ze beloven,zeker aan bevelen.

Prima!!

Eenvoudig bestellen en goede prijsstelling en vlotte levering

Prima verzorgde levering, artikelen naar onze zin

Alddyk 18

9044 MN Bitgum

+31 58 2894125

Over Weids Wonen & Slapen

Weids Wonen & Slapen is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de beddenbranche. Wij vinden een goede relatie belangrijker dan een snelle verkoop. Goed en deugdelijk advies, afgestemd op uw persoonlijke behoefte is dan ook waar wij voor staan. Wij geloven dat een goede nachtrust een voorwaarde is voor een goed, gezond en gelukkig leven! Vanuit deze overtuiging verkoopt Weids Wonen & Slapen uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Met materialen geselecteerd op basis van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij streven continu naar een verbetering van onze dienstverlening en ontvangen dan ook graag uw feedback en tips. --------------------------------------------------- Weids Wonen & Slapen ist ein Familienunternehmen mit mehr als 40 Jahren Erfahrung in der Bettenbranche. Wir glauben, dass eine gute Beziehung wichtiger ist als ein schneller Verkauf. Gute und fundierte Beratung, abgestimmt auf Ihre persönlichen Bedürfnisse, dafür stehen wir. Wir glauben, dass eine gute Nachtruhe eine Voraussetzung für ein gutes, gesundes und glückliches Leben ist! Basierend auf dieser Überzeugung verkauft Weids Wonen & Slapen nur hochwertige Produkte. Mit ausgewählten Materialien nach bester Qualität zu einem fairen Preis. Wir sind ständig bestrebt, unsere Dienstleistungen zu verbessern und freuen uns daher über Ihr Feedback und Ihre Tipps.