Zeer tevreden 10/10

Savanne Luxor katoenen 4 seizoenen Partner dekbed Art.nr.: SLUX-4SP-5 Dekbed maat Lits-jumeaux XL (260 x 220 cm) Super goed dekbed voor als je een partner hebt die vlug te warm heeft of te koud. Je kan zelf kiezen hoeveel donsdeken je wil. Dit bestaat namelijk uit 4 delen! Ik ben hier heel tevreden mee!

Snelle service en ik slaap heerlijk onder het Texelse dekbed.

Snelle service ondanks dat het erg druk was. Zeer tevreden met mijn Texelse dekbed. Slaapt super.

Blij met dekbed

Snelle levering, goed verpakt en ziet er goed uit. Slaap er nu perfect mee. Een aanrader

Snel en goed

Helemaal tevreden !

Heb twee donzen dekbedden besteld. Werden de volgende dag bezorgd. Alles perfect verzorgd en geregeld. We zijn zeer tevreden.

Zeer goede ervaring.

Juiste levering van bestelde producten .

Heerlijk dekbed.

Heerlijk dekbed

Wat een heerlijke slaapervaring

Vanaf dag een dat we het dekbed hebben slapen we heerlijk. Wat een genot is dit.

Ik ben blij met wollen(dons)dekens die ik bij u heb besteld.

Ook de levering ging vlot

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering

Prima dekbed en goede verzending.

Ik heb al eerder dit dekbed gekocht en was en ben daar zeer tevreden over. Voor iemand anders gekocht en die was er zeer blij mee! Lekker warm dekbed!

alles goed geregeld

Snelle levering, goede kwaliteit. Zeer tevreden.

In de kerst periode besteld en de volgende dag in huis . Top!!

Snel, goed

Niet de goedkoopste, wel de snelste en de kinderen slapen heerlijk warm!

prima product, voldoet aan verwachtigingen

levering netjes en volgens plan. product voldoet aan verwachtingen.

Deze was wel goed

Ik heb zelf wel twee x contact op genomen en daarna werd ik wel snel geholpen. Dat vond wel jammer, want toen gingen ze pas actie ondernemen! Voor de rest ben tevreden

Zoals het hoort

Makkelijk besteld, de volgende dag binnen en het slaapt heerlijk. 10/10

Snelle levering, zeer goede kwaliteit.

Zeer goede service en kwaliteit

Belde met een vraag en super lief en professioneel geholpen.

Vriendelijk, snelle levering

Ik heb jullie gebeld en jullie zijn erg vriendelijk, jullie geven goed advies. Toen ik besteld heb werd er heel snel geleverd.

Mooi dekbed en super snel geleverd!

Tevreden terugkerende klant

Ik ben tevreden klant. De prijzen zijn prima, de kwaliteit is goed en de levering snel

Slaapt heerlijk

Heerlijk warm, niet té.

De verzending en levering van het door mij bestelde beddengoed was verrassend snel waarvoor dank. Ik

Ik had besteld 2 dekbedovertrekken met bijpassend hoeslakens organic satijn 220x140, kleur anthraciet. Eén van de twee geleverde exemplaren was anders. Geen satijn glimmende maar dof en minder glad. Aanvankelijk dacht ik, dat maakt niet zo veel uit maar nu ik ze inmiddels 2 keer gewassen heb begint het verschil me toch te irriteren. Ik heb op de labels gekeken, die waren precies gelijk. Er staat op Kayori 100% katoen made in Pakistan. Twee dingen staan me tegen: - het verschil in materiaal en daardoor ook de kleur op ons 2-persoonsbed - ik twijfel of het geleverde wel Organic is. Dat staat nl. niet op het label namelijk. Ik hoop dat u mij een antwoord kunt geven en sorry dat ik die ene doffe niet meteen teruggestuurd heb (zoals mijn man me gelijk aanbeval). Omdat u me nu toch om een reactie vroeg schrijf ik dit. Met vriendelijke groet, Lidy Willems

Alddyk 18

9044 MN Bitgum

+31 58 2894125

Over Weids Wonen & Slapen

Weids Wonen & Slapen is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de beddenbranche. Wij vinden een goede relatie belangrijker dan een snelle verkoop. Goed en deugdelijk advies, afgestemd op uw persoonlijke behoefte is dan ook waar wij voor staan. Wij geloven dat een goede nachtrust een voorwaarde is voor een goed, gezond en gelukkig leven! Vanuit deze overtuiging verkoopt Weids Wonen & Slapen uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Met materialen geselecteerd op basis van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij streven continu naar een verbetering van onze dienstverlening en ontvangen dan ook graag uw feedback en tips. --------------------------------------------------- Weids Wonen & Slapen ist ein Familienunternehmen mit mehr als 40 Jahren Erfahrung in der Bettenbranche. Wir glauben, dass eine gute Beziehung wichtiger ist als ein schneller Verkauf. Gute und fundierte Beratung, abgestimmt auf Ihre persönlichen Bedürfnisse, dafür stehen wir. Wir glauben, dass eine gute Nachtruhe eine Voraussetzung für ein gutes, gesundes und glückliches Leben ist! Basierend auf dieser Überzeugung verkauft Weids Wonen & Slapen nur hochwertige Produkte. Mit ausgewählten Materialien nach bester Qualität zu einem fairen Preis. Wir sind ständig bestrebt, unsere Dienstleistungen zu verbessern und freuen uns daher über Ihr Feedback und Ihre Tipps.