Nooit ontvangen

Hij is snel verzonden, afgeleverd bij het afhaalpunt. Niet meegegeven door het afhaalpunt. Hierna schijnbaar wederom verstuurd naar mijn adres maar nooit ontvangen.

Lekker warm

Mooi dekbed snelle levering

Top service!

Kwaliteit zoals ze veloven

Helemaal goed

Mijn bestelling is op tijd geleverd. Goed verpakt. Helemaal prima.

Top geregeld, sneller levering en mooie kwaliteit.

Geen fijn kussen

Na 2x de hoes open en dicht ritsen was die al kapot

Snelle levering, product als omschreven, goede kwaliteit/prijs verhouding

Op wollen dekbed zaten wat vreemde plekjes, die waarschijnlijk tijdens de manuele vervaardiging waren ontstaan. Ben niet moeilijk, f dus gehouden. Wel de reviews gelezen, maar daar niets van ervaren. Misschien als ik had terug gestuurd had ik dat wel ervaren. Mijn score van 6 is omdat ik niet anders had verwacht van deze internetshop.

Goede website en snelle levering

Duidelijke website met de juiste en goede info. En tot slot een snelle levering van een prima product.

Vriendelijk geholpen.

Ik had een bestelling geplaats. Nadat ik me vergist had met de bestelling ben ik vriendelijk geholpen en had de bestelling een dag later in huis. Top! Kwaliteit/prijs is goed.

Top geholpen goed advies na uitverkoop product teveel betaalde gelijk teruggestor

Goeie service, snel. Achteraf betalen mogelijk. Prachtig product.

Ik kende dit bedrijf niet, maar was verrast door het goede aanbod, de vlotte ervaring en kwaliteit

Zeer goede producten voor een goede prijs. Ik kocht twee wollen dekbedjes voor mijn kinderen en vond ze erg mooi en degelijk.

Eerlijk, onder schapenwol slaap je heerlijk.

Van bestel moment tot en met levering liep alles perfect en supersnel.

Goed, duidelijk en snel

Duidelijke site en goede uitleg om mijn keuze makkelijker te maken. Makkelijk betalen en ik werd goed op de hoogte gehouden over de levering. Netjes afgeleverd en zeer tevreden met het product! ( een goed hoofdkussen)

Doen wat ze beloven

Mooie hoeslakens besteld voor topmatras van 140 x 200 cm. Passen goed en blijven mooi in de was. Helemaal prima. Ik zou alleen nog wel wat meer kleurkeuze willen hebben ;-)

Dik tevreden klant.

Na alle negatieve reacties, ga ik er zeer positief tegenover staan, gekregen wat ik besteld heb ,keurig verpakt, gisteren in gebruik genomen, dikke plus, en ja trouwens, er blijven altijd mensen die het nooit goed vinden.vtv,eerst even lezen,hygiëne hoort voorop te staan, nadien niet zeuren!!!van mij 'n dikke plus.vr gr .w de vries

Goede geholpen met het maken van mijn keus

PrimA geholpen via de chatfunctie met het maken van een keuze voor een dekbed. Na bestelling ook zeer snel in huis. We zij. Ook heel tevreden met het dekbed zelf.

Zoals altijd als ik iets moois uit de collectie van Weids Wonen en Slapen bestel, wordt het snel en keurig geleverd. Een uitstekend bedrijf, waar ik ook de volgende keer weer bestel.

Prima service.

Vragen worden vlug en correct afgehandeld, ik ben heel tevreden.

Snel en goed afgeleverd

Goed uitleg en snel geleverd

Per internet besteld dekbed wordt maar voor 80% terug betaald

Via internet een dekbed besteld wat bij aankomst best wat kreukels had, logische het zat namelijk gevouwen maar wel zeer compact verpakt in een doos, Bij ontvangst heb ik het dekbed uit de doos gehaald en vond het te dun voor een Yeararound dekbed, omdat we een koude slaapkamer hebben. Daarom alles weer netjes gevouwen en inde orginele verpakking terug gestuurd. Ze vonden dat het dekbed te gekreukt was bij terug ontvangst. Heel vreemd vind ik dit. Maar ze blijven helaas bij hun standpunt, Mijn advies koop hier geen dekbed of andere stofachtige producten online,

Goede kwaliteit en snelle levering

Prima kwaliteit dekbedden en kussens!

Keurig geleverd, goed verpakt. Ben erg blij met de spullen. Met name de kussens zijn fantastisch!

Prima bedrijf !!

Had 2 verschillende hoofdkussens besteld. 1 was helaas niet op voorraad. Kreeg een mailtje met een alternatief dat aan dezelfde voorwaarden voldeed. Alle 2 de hoofdkussens snel geleverd !!! Topbedrijf, zeker een aanrader !!

Alddyk 18

9044 MN Bitgum

+31 58 2894125

Over Weids Wonen & Slapen

Weids Wonen & Slapen is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de beddenbranche. Wij vinden een goede relatie belangrijker dan een snelle verkoop. Goed en deugdelijk advies, afgestemd op uw persoonlijke behoefte is dan ook waar wij voor staan. Wij geloven dat een goede nachtrust een voorwaarde is voor een goed, gezond en gelukkig leven! Vanuit deze overtuiging verkoopt Weids Wonen & Slapen uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Met materialen geselecteerd op basis van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij streven continu naar een verbetering van onze dienstverlening en ontvangen dan ook graag uw feedback en tips. --------------------------------------------------- Weids Wonen & Slapen ist ein Familienunternehmen mit mehr als 40 Jahren Erfahrung in der Bettenbranche. Wir glauben, dass eine gute Beziehung wichtiger ist als ein schneller Verkauf. Gute und fundierte Beratung, abgestimmt auf Ihre persönlichen Bedürfnisse, dafür stehen wir. Wir glauben, dass eine gute Nachtruhe eine Voraussetzung für ein gutes, gesundes und glückliches Leben ist! Basierend auf dieser Überzeugung verkauft Weids Wonen & Slapen nur hochwertige Produkte. Mit ausgewählten Materialien nach bester Qualität zu einem fairen Preis. Wir sind ständig bestrebt, unsere Dienstleistungen zu verbessern und freuen uns daher über Ihr Feedback und Ihre Tipps.