Overzichtelijke website, zeer snelle levering. Betrouwbaar. Een aanrader.

Top producten

Kwaliteit en goede prijsstelling Super geregeld van aankoop tot ontvangen van bestelde producten

Goed product, goed contact en snelle levering

Zeer positie ervaring met het product, als met contact en levering

heel goed

het ging vlug en goed

Klamboeeeee

Blij dat echte chic royal klamboe... heel mooi Met vriendelijk , Gr YY Tso

Goed product, snelle levering

bestelde artikel viel tegen

bedbretels besteld. Vielen tegen doordat ze niet altijd blijven zitten maar vooral omdat ze "rammelen" als je het dekbed verschuift.

Zeer prettig en klantgericht

Ik beveel dit bedrijf aan

Wij slapen heerlijk op de wollen ondertopdek

Bestelling geplaatst en binnen 2 dagen in huis.Ook nog de goede maat vorige keer elders besteld maat van 210x180 m was te klein, bij jullie past het schapenwollen ondertopdek royaal op onze matras.Dank voor de service.

Geslaagd

Ik was onder de indruk van de service. Mijn bestelling had ik op maandag gezet. Ik werd gebeld of dit een bewuste keuze was. PostNL bezocht niet op maandag. Er werd in overleg al de zaterdag ervoor geleverd!

Geweldige dekbedden

Ik slap voortaan heerlijk onder mijn wollen dekbed!

Correct geleverd, super dekbed.

Zeer goed.

Had enige vraagtekens bij de aankoop maar ben door een zeer vriendelijke medewerkster vakkundig geadviseerd.

Goede service, snelle levering

Veel keuze!

Mooie website met veel keuze en een online raadgever. Prima materiaal. Bestelde een wollen dekbed en ben zeer tevreden over mijn keuze. Weids Wonen en Slapen staat bij mijn favorieten.

Hier bestel ik volgende keer weer....

Maar voorlopig lig ik heerlijk!!

Fijn klantcontact

Tot op heden twee maal een bestelling gedaan. Beide keren heeft klantcontact mij geholpen om een goede keuze te maken, of een alternatief te bieden. Er zijn goede producten geleverd, waar ik nu nog steeds plezier van heb.

Heel tevreden

Bestelling werd op tijd geleverd. We zijn zeer tevreden over de producten die geleverd zijn.

Snel geleverd. En top dat je de juiste kussensloop er gratis bij krijgt geleverd.

Goede service en snelle levering

Zie boven

Fijne, snelle en klantvriendelijke service

Werd telefonisch vriendelijk te woord gestaan. Er werd echt moeite gedaan en goed meegedacht om ern bestelling op een bepaalde dag te leveren, wat ook is gelukt. Bestelde stapelbed is kwalitatief erg goed voor een schappelijke prijs. Levering en installeren verliep uitstekend. Kortom: dit bedrijf is een aanrader.

Goed maar...

Gelukkig kan ik zelf extra drukkers plaatsen. Dit is voor het verschonen van het dekbed prettiger. In totaal heb ik 12 drukkers extra in gezet. Nou werkt het perfect.

Voldoet volledig aan mijn verwachting

Dekbed was aan vervanging toe. Kende het procedé. Dit dekbed voldoet daar volledig aan. Een tevreden mens, daarom de hoge score.

Minder tevreden

Ik ben niet geneigd om er nog iets te bestellen

Slecht bereikbare klantenservice

Onbereikbare klantenservice

Alddyk 18

9044 MN Bitgum

+31 58 2894125

Over Weids Wonen & Slapen

Weids Wonen & Slapen is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de beddenbranche. Wij vinden een goede relatie belangrijker dan een snelle verkoop. Goed en deugdelijk advies, afgestemd op uw persoonlijke behoefte is dan ook waar wij voor staan. Wij geloven dat een goede nachtrust een voorwaarde is voor een goed, gezond en gelukkig leven! Vanuit deze overtuiging verkoopt Weids Wonen & Slapen uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Met materialen geselecteerd op basis van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij streven continu naar een verbetering van onze dienstverlening en ontvangen dan ook graag uw feedback en tips. --------------------------------------------------- Weids Wonen & Slapen ist ein Familienunternehmen mit mehr als 40 Jahren Erfahrung in der Bettenbranche. Wir glauben, dass eine gute Beziehung wichtiger ist als ein schneller Verkauf. Gute und fundierte Beratung, abgestimmt auf Ihre persönlichen Bedürfnisse, dafür stehen wir. Wir glauben, dass eine gute Nachtruhe eine Voraussetzung für ein gutes, gesundes und glückliches Leben ist! Basierend auf dieser Überzeugung verkauft Weids Wonen & Slapen nur hochwertige Produkte. Mit ausgewählten Materialien nach bester Qualität zu einem fairen Preis. Wir sind ständig bestrebt, unsere Dienstleistungen zu verbessern und freuen uns daher über Ihr Feedback und Ihre Tipps.