Heerlijk warm wollen 4-seizoenen dekbed gekocht van Texelse schapenwol.

Het is heerlijk slapen onder het 4 seizoenen wollen dekbed van Texelse schapenwol. Geen moment spijt van gehad. Klantvriendelijke én betrouwbare winkel met veel ervaring. Ook telefonisch prettige, eerlijke en duidelijke service. De bestelling via internet verliep vlot en voorspoedig.

Klantvriendelijk en ruime keus

Ik ben zeer goed geholpen, er werd met me meegedacht en de tijd genomen. Over het product, met name het zijden dekbed ben ik zeer tevreden.

Zeer klantvriendelijk geholpen

Hebben een bankbed gekocht met een stoel. Verkoopster hielp ons zeer klantvriendelijk en nam alle tijd om onze wensen en vragen in te vullen/beantwoorden. Top.

Snel bezorgd, fijn dekbed

Nog geen dag later al in huis. Dekbed ligt heerlijk!

trage levering

Product bleek na bestelling geen voorraadproduct maar werd rechtstreeks van importeur verstuurd. Hierdoor duurde het enkele weken voor ik het thuis had. Het zou wel zo goed zijn om dit op de website te vermelden. Volgende keer kies ik een andere aanbieder, er is voldoende concurrentie in deze artikelen.

Mooie hangstoel, vlot geleverd

Mooie en stevige hangstoel met standaard, bevalt erg goed.

Heerlijk dekbed

Vlotte levering en netjes verpakt. Slapen lekker onder het Texels dekbed.

Easy, quick, professional & quality

On 12/04 I placed an order online for a duvet inner, for a specific size. The next day (13/04) I emailed WW&S and asked to changed the size on my order to one smaller size. It was done seamless, and balance paid over within day. The duvet arrived in the correct (smaller) size. And its quality is also what I expected. I can highly recommend WW&S - product and service.

geweldig Texels wollen dekbed gekocht.

Het dekbed is warm, kruipt niet, en heeft een zachte tijk. Ideaal!

Goed product, snelle levering

Fijne dekbedden gekocht en tevreden

Makkelijk bestellen en snel in huis

Veel keuzes, makkelijk bestellen en snel in huis

Geweldig!

Prachtige klamboe gekocht. Onwijs tevreden mee.

Snelle service, snelle levering, prima product!

Een lekker warm 4 seizoenendekbed gekocht. Bevalt prima, niet te zwaar, niet te licht. Een snelle levering.

Product voldoet helemaal en logistieke afhandeling helemaal volgens plan.

Snel en goed

Donsen dekbed besteld, snel bezorgd, bleek echter iets te klein. Retour gezonden om te wisselen naar een lits-jumeaux dekbed. (met een kleine bijbetaling) Direct antwoord gekregen met betaallink, en volgende dag bezorgd. Prima!

Buitengewoon blij mee

Ik ben ontzettend blij met de 2 persoons klamboe,elke dag bij wakker worden, wordt ik hier blij van. 65 euro is het gewoon helemaal waard. Ik heb gelijk een reserve gekocht!

Geweldige kwaliteit

Onlangs een 4-seizoenen katoenen dekbed gekocht. Deze kan je van elkaar afritsen. Ik kom nu amper mijn bed meer uit. In een woord geweldig, zo'n kwaliteit heb ik nog nooit eerder gevoeld/gezien. Keurig professioneel verpakt & een snelle levering. Dit bedrijf verdient een extra pluim!!!

Heel mooi hoofdkussen

nog nooit zulke slechte service meegemaakt

Hoe ze durven te melden dat ze 100% tevredenheid garanderen is mij een groot raadsel want maar heb bij weids 1 tafel gekocht en deze begon na 2mnd te scheuren. Na meerder malen met Rene contact gehad te hebben was dit toch echt mijn schuld want de tafel was al behandeld en ik had hem niet moeten behandelen?? ik ben geen timmerman maar mijn vader al 30 jaar en die zei dat er niks op zat qua beschermlaag. Tot slot heb ik er een meubelmaker bijgehaald en die zei dat mijn behandeling geen kwaad kon het ligt een de manier waarop de tafel is geplakt maar Rene hield vol dat het aan mij lag en kwam met geen 1 oplossing. Echt schandalig slecht en zal

Zeer slecht

Hangmat retour gestuurd. Die is uit verpakking geweest om te passen en dan weer terug gezet. Nu wil bedrijf 27€ inhouden voor het papiertje dat kapot was. Wat nodig was om de hangmat eruit te halen. Heb nog nooit zoiets meegemaakt. Zal zeker aan iedereen aanraden om hier niks te bestellen.

Alles netjes en snel geleverd. Ik schrok even dat het verpakt was in een beetje oude doos. Maar ik las later op hun website dat ze de verpakkingsmateriaal zoveel mogelijk recyclen. Top!

Prima producten

Op zoek naar een kapok kussen kwam ik deze winkel tegen, waren een behoorlijk stuk goedkoper dan de winkel waar ik mijn vorige heb gekocht en bijna weer had besteld. Met 2 molton kussenhoezen erbij was ik nu nog steeds goedkoper uit! Voor de zekerheid gekozen voor afterpay. Geeft een veilig gevoel. Producten op de afgesproken dag ontvangen en de kwaliteit is dik in orde. Niet schrikken als het in een doos van een ander merk zit want ze recyclen het verpakkingsmateriaal. Goede zaak vind ik.

Zeer duidelijke informatieve website, super kwaliteit.

Meerdere keren al beddegoed besteld bij Weids Wonen en steeds naar volle tevredenheid. Ik werd vorige week door Weids Wonen gebeld nav mijn bestelling, omdat een bepaald dekbed een zeer lange levertijd had. In overleg met de verkoper een ander dekbed besteld, ook nog goedkoper en super kwaliteit, zoals we gewend zijn! Snelle levering en goed verpakt.

Helemaal goed

Top kwaliteit en snelle levering

Kwaliteitszaak

Goede producten, scherp geprijst, snelle en correcte levering. De hele familie slaapt inmiddels onder de heerlijke Texelse wollen dekbedden van Weids.

Alddyk 18

9044 MN Bitgum

+31 58 2894125

Over Weids Wonen & Slapen

Weids Wonen & Slapen is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de beddenbranche. Wij vinden een goede relatie belangrijker dan een snelle verkoop. Goed en deugdelijk advies, afgestemd op uw persoonlijke behoefte is dan ook waar wij voor staan. Wij geloven dat een goede nachtrust een voorwaarde is voor een goed, gezond en gelukkig leven! Vanuit deze overtuiging verkoopt Weids Wonen & Slapen uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Met materialen geselecteerd op basis van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij streven continu naar een verbetering van onze dienstverlening en ontvangen dan ook graag uw feedback en tips. --------------------------------------------------- Weids Wonen & Slapen ist ein Familienunternehmen mit mehr als 40 Jahren Erfahrung in der Bettenbranche. Wir glauben, dass eine gute Beziehung wichtiger ist als ein schneller Verkauf. Gute und fundierte Beratung, abgestimmt auf Ihre persönlichen Bedürfnisse, dafür stehen wir. Wir glauben, dass eine gute Nachtruhe eine Voraussetzung für ein gutes, gesundes und glückliches Leben ist! Basierend auf dieser Überzeugung verkauft Weids Wonen & Slapen nur hochwertige Produkte. Mit ausgewählten Materialien nach bester Qualität zu einem fairen Preis. Wir sind ständig bestrebt, unsere Dienstleistungen zu verbessern und freuen uns daher über Ihr Feedback und Ihre Tipps.