Gewoon goed

Snelle levering keurig verpakt, goed product

Zeker de moeite waard

Ik ben zeer tevreden met het product en de snelle bezorging ervan. Ik kan dit anderen echt aanraden.

Duidelijke website, kwalitatieve producten en goede prijs

Er werd een Duvet Doré Platinum 100% ganzendons winterdekbed besteld en dit werd rechtstreeks van de fabrikant opgestuurd naar ons. Het duurde ietsje langer (1 week) en wij werden via e-mail hiervoor correct geinformeerd. Dank je. Alles was perfect in orde en het donsdeken is topkwaliteit.

Een super goede, betrouwbare site

Ik heb bij Weids een "bio" Damai dekbedovertrek besteld. Is van zéér goede kwaliteit, kan eigenlijk niet beter zo licht en zacht. Ze zijn wel prijzig maar voor mij zijn ze hun geld waard. Ik heb ook contact gehad met Weids en dat verliep zeer goed. De levering was snel en het was goed verpakt. Een aanrader !

Gewoon het allerlekerste slaapcomfort onder een Texels Schaap.

Eenvoudig bestellen, keurig verzorgd op tijd afleveren en geweldige kwaliteit.

Prima, niets om over te klagen

Website is ok, bestellen gaat in 1 keer goed. Ben zeer tevreden over de geleverde producten. Bezorging heeft even een paar dagen geduurd maar er was dan ook geen haast bij.

snel

Texelse 4 seizoen dekbed heerlijk!!

super 4 seizoenendekbed

Geslapen als doornroosje! Goede service, goede kwaliteit..kortom een echte aanrader

heel mooi matras van eerlijke grondstoffen, ligcomfort perfect

heel mooi matras van eerlijke grondstoffen, ligcomfort perfect

Heerlijk!!

Ik heb ongeveer 1 maand geleden een dekbed van Texels schapenwol gekocht. Ik slaap hier heerlijk onder. Ben er erg blij mee!!!

Snelle levering. Goed product.

Zeer slecht

Zelden zo'n slechte ervaring gehad met een webwinkel: van de 3 bestelde producten was er 1 defect, en kwam er 1 niet overeen met de beschrijvind op de website. De producten werden geleverd in een afthanse doos die flink beschadigd was door veelvuldig hergebruik. Dat 1 product defect was is, na veel tegensputteren, erkend; hiervoor is het geld retour ontvangen. Het product dat binnen de zichttermijn is herroepen en teruggestuurd naar de webwinkel wordt niet geaccepteerd, omdat het uit de verpakking zou zijn gehaald; je reinste bluf en aantoonbaar onwaar. Ik ben niet de enige met deze ervaring, zie de vele reviews op onafhankelijke reviewsites en wees gewaarschuwd!

Geen goede product

Kussens was enorm vies !!! Gewoon weg gegooid!!

Sorry, ik ben nog niet wakker....

Mijn ervaring is nu dat ik geen dag meer mijn ogen open doe! Dus welterusten en tot de volgende keer!!!

Goede verkoper, kwaliteits spullen

Ik heb inmiddels meerdere keren een bestelling geplaatst bij Weids wonen en slapen en ben bijzonder tevreden over deze verkoper. Nette en snelle communicatie, retouren geen probleem als je de voorwaarden opvolgt (beslapen spullen kunnen logischerwijs niet retour) en ze leveren kwaliteitsspullen. Als er al een probleem is lossen ze het netjes op. Ik ben erg tevreden over Weids wonen en slapen en bestel er graag weer.

wij zijn er erg tevreden mee

Tevreden

Ik ben tevreden en alles netjes geleverd.

De klamboe is perfect. Hij is groot, lang en gemakkelijk op te hangen. Precies wat we zochten. En snelle levering. Niets op aan te merken.

Niets op aan te merken top

Ben tevreden.

Goede begeleiding en levering volgens afspraak

Vooraf gaande aan mijn bestelling had ik gechat voor informatie over de verschillende dekbedden. Ik ben daarin goed geadviseerd en heb uiteindelijk op advies van Weids wonen mijn type dekbed en warmte klasse uitgezocht. Perfecte keus geweest.

excellent

Super kwaliteit, wel duur.

De hoes blijft perfect zitten zoals een handschoen. Heb nog nooit zo een perfecte fit gehad. Maar het is redelijk duur. Heb nog maar net de hoezen in gebruik, dus wil op termijn bekijken wat de levensduur is. Indien deze effectief lang is zal ook de prijs kwaliteit verhouding beter worden. Maar alleen al door de perfecte fitting zie ik me geen andere hoezen meer gebruiken.

ik ben niet tevreden

ik ben teleurgesteld, heb een dekbed besteld in 100% katoen omdat ik allergisch ben aan alle andere vullingen, heb overtrek gewassen en wat blijkt dat het niet 100% katoen is heb hevige reactie opgedaan na 10 minuten. ik zie graag jullie reactie tegemoet. in geval van ontkenning publiceer ik het op het forum.

Product beantwoordt aan mijn verwachting

Zie hierboven. Ik slaap heerlijk op mijn nieuwe kussen!

Goed gereld

Het pakket was netjes verpakt en voldeed aan me verwachting.

Alddyk 18

9044 MN Bitgum

+31 58 2894125

Over Weids Wonen & Slapen

Weids Wonen & Slapen is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de beddenbranche. Wij vinden een goede relatie belangrijker dan een snelle verkoop. Goed en deugdelijk advies, afgestemd op uw persoonlijke behoefte is dan ook waar wij voor staan. Wij geloven dat een goede nachtrust een voorwaarde is voor een goed, gezond en gelukkig leven! Vanuit deze overtuiging verkoopt Weids Wonen & Slapen uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Met materialen geselecteerd op basis van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij streven continu naar een verbetering van onze dienstverlening en ontvangen dan ook graag uw feedback en tips. --------------------------------------------------- Weids Wonen & Slapen ist ein Familienunternehmen mit mehr als 40 Jahren Erfahrung in der Bettenbranche. Wir glauben, dass eine gute Beziehung wichtiger ist als ein schneller Verkauf. Gute und fundierte Beratung, abgestimmt auf Ihre persönlichen Bedürfnisse, dafür stehen wir. Wir glauben, dass eine gute Nachtruhe eine Voraussetzung für ein gutes, gesundes und glückliches Leben ist! Basierend auf dieser Überzeugung verkauft Weids Wonen & Slapen nur hochwertige Produkte. Mit ausgewählten Materialien nach bester Qualität zu einem fairen Preis. Wir sind ständig bestrebt, unsere Dienstleistungen zu verbessern und freuen uns daher über Ihr Feedback und Ihre Tipps.