Prima kussen!

Dankzij de keuze hulp op de site kon ik een goede keuze maken. Vooral op mijn zij slapen is nu erg prettig

Snelle levering en prima klantenservice

Mijn bestelling werd , zoals beloofd, zeer snel geleverd. Helaas was het niet helemaal wat ik voor ogen had gehad, maar de klantenservice deed een voorstel wat mij misschien beter zou bevallen . Ook de 2e zending kwam snel aan en de verrekening werd keurig uitgevoerd.

Wollen ondermatras kinderbed

Snelle levering en goed warm ondermatras voor een goede prijs.

Fantastisch!

Het voelt zo warm en lekker aan. Gedaan met koude voeten in bed, niet meer te missen. Dank jullie wel, topartikel

Een wollen onderdeken.

Een wollen onderdeken van 80 cm breed is bij deze firma slechts 75 cm breed. De kwaliteit van de wol is okee.

Snel en makkelijk, prima ervaring.

Goede keuze uit biologisch katoen/percal dekbedovertrek.

Een gladde. zachte en stevige kwaliteit dekbedovertrek. Fijn dat het biologisch katoen is. Beter voor het milieu!

Goede kwaliteit dekbedden.

De dekbedden zijn van goede kwaliteit, niet zwaar maar wel lekker warm en dat voor een dekbed van 220 x 240 cm. Vlot geleverd na bestellen. Prima!!

Helemaal prima

goede service

Snelle levering en goede kwaliteit.

gewoon prima!

Goed product wollen 4 seizoenen dekbed voor onze kleine meid. Ze slaapt er heerlijk onder. Goede verzending, snel en goed verpakt. Al met al erg blij mee

Ik heb een Sylvana kussen gekocht en dat is gewoon goede kwaliteit. Verder niks op aan te merken. Snel geleverd. Prima dus

Uitstekend.

Besteld, duidelijke informatie gekregen over levering. Keurig verpakt. Prima kwaliteit.

Uitmutend

2 katoenen dekbedden besteld, snel geleverd, goed verpakt en de dekbedden zijn heerlijk om onder te slapen.

Duidelijke communicatie, snelle levering, heerlijk dekbed

Het gehele proces van bestellen tot levering ging erg soepel en snel. Zelfs eerder bezorgd dan de website aangaf. Het dekbed bevalt prima, goede kwaliteit, precies zoals omschreven op de site. Wij zijn heel tevreden.

Vlotte levering

Kwaliteitsdekbed voor een goede prijs.

Alles wat je verwacht van een goedssens e winkel!

Heerlijk zachte kussens verkopen ze

Prima service, erg snelle levering!

Prima service, erg snelle levering!

Kwalitatieve producten

Echt wareme dekens met alpaca wol Mooie trendy kleuren. Enkel de verpakking was beschadigd en we hebben deze moeten herinpakken om als geschenk te kunnen overhandigen.

Prima bedrijf

Snelle service!

Handig om online bepaalde stukken te vinden die je nodig hebt. Deze winkel kwam zo op mijn pad.

Verkeerde maat dekbed besteld. Ondertussen een nieuwe besteld met de juiste maat en de andere retour gezonden. Geld ook netjes terug gekregen binnen een redelijk termijn. Heel erg blij met ons nieuwe dekbed!

Binnen 2 dagen mijn warme dekbed netjes verpekt in een mooi 2de hands doos. Kwaliteit van de dekbed is super fantastisch. Ik heb heerlijke nachten lekker warm geslapen.

Vertraagde levering, met dank aan DPD

op 26 december kussen besteld. Deze zou op 28 december door DPD worden geleverd. In de ochtend keurig een mail ontvangen dat levering zou geschieden in de middag met een tijdsblok van een uur. Uiteindelijk om 14:45 uur mail van DPD dat ze niet meer in staat waren mijn pakket te bezorgen, zonder verdere uitleg. Op maandag 30 december gebeld met DPD. Ook toen kon er niet aangegeven worden dat waarom het pakket niet geleverd was. Ze zeiden echter wel dat het alsnog op dinsdag 31 december zou worden bezorgd. Dit werd ook bevestigd door Weids Wonen & Slapen waar ik inmiddels telefonisch contact mee had. Helaas werd ook op 31 december niks geleverd door DPD. Pas vandaag, 2 januari 2020, werd het pakket geleverd. Ik ben voornemens om in de toekomst geen zaken meer te doen met partijen die werken met DPD aangezien dit niet mijn eerste negatieve ervaring is met dit bedrijf. Heel jammer want het gaat wel ten koste van de goede naam die een webshop heeft. Hoewel Weids Wonen & Slapen hier natuurlijk weinig aan kan doen zou ik ze toch willen adviseren met een andere bezorgpartner samen te gaan werken in de toekomst.

Alles klopt wat is beloofd.

Prima kwaliteit en snelle levering.

Alddyk 18

9044 MN Bitgum

+31 58 2894125

Over Weids Wonen & Slapen

Weids Wonen & Slapen is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de beddenbranche. Wij vinden een goede relatie belangrijker dan een snelle verkoop. Goed en deugdelijk advies, afgestemd op uw persoonlijke behoefte is dan ook waar wij voor staan. Wij geloven dat een goede nachtrust een voorwaarde is voor een goed, gezond en gelukkig leven! Vanuit deze overtuiging verkoopt Weids Wonen & Slapen uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Met materialen geselecteerd op basis van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij streven continu naar een verbetering van onze dienstverlening en ontvangen dan ook graag uw feedback en tips. --------------------------------------------------- Weids Wonen & Slapen ist ein Familienunternehmen mit mehr als 40 Jahren Erfahrung in der Bettenbranche. Wir glauben, dass eine gute Beziehung wichtiger ist als ein schneller Verkauf. Gute und fundierte Beratung, abgestimmt auf Ihre persönlichen Bedürfnisse, dafür stehen wir. Wir glauben, dass eine gute Nachtruhe eine Voraussetzung für ein gutes, gesundes und glückliches Leben ist! Basierend auf dieser Überzeugung verkauft Weids Wonen & Slapen nur hochwertige Produkte. Mit ausgewählten Materialien nach bester Qualität zu einem fairen Preis. Wir sind ständig bestrebt, unsere Dienstleistungen zu verbessern und freuen uns daher über Ihr Feedback und Ihre Tipps.