ruim assortiment en goede levering

We zochten een nieuw dekbed en kwamen bij Weids wonen uit, omdat ze een enorm groot assortiment hebben. Na wat wikken en wegen een 4 seizoenen bamboe dekbed gekocht met overtrekken. Totaal geen spijt van onze keuze! Mooie kwaliteit en keurige levering!

👍

Heerlijk tussen de wol slapen

Fijn contact, snelle levering

Voor mijn bestelling heb ik nog even contact via de chat gehad en werd goed voorgelicht. Bestelling kwam snel binnen en was helemaal naar wens.

prima winkel

onze ervaring met weids wonen is een goede ...levering op tijd en volgens afspraak

klantvriendelijk

klantgericht

Goede service snelle levering top

Goede service en snelle levering

betrouwbare webshop

Het is altijd fijn als een webshop telefonisch bereikbaar is. Al verschillende keren hier besteld. Ik kreeg de bestelling nu rechtstreeks van de fabrikant. En ik heb achteraf betaald.

Duidelijke website en snelle levering

Wij hebben een heerlijk dekbed gekocht en zijn zeer tevreden. Het ganzendons is van uitstekende kwaliteit en isoleert prima; verder is het ook heel fijn dat het gewicht minimaal is. Hierdoor is het slaapcomfort optimaal.

Tevreden met mijn aankoop

Hetprodukt is netjes en op tijd gelevert Dank u

uitstekend product en snel geleverd

Het product wat ik in eerste instantie besteld had was niet meer leverbaar, er werd een uitstekende, goedkoper product geadviseerd , deze besteld en binnen 2 dagen het teveel betaalde terug op de rekening. Top dus.!!!

**********!!! - vervolg

Vervolg op beoordeling van 20-okt-2019: Vandaag is 26-november-2019 en nog steeds niet volledig bedrag ontvangen. - Mijn negatieve beoordeling op deze site is pas geplaatst, nadat ik contact heb opgenomen met kiyoh. - PostNL geeft aan dat mijn retourzendingen op 20 en 24 september bij Wieds Wonen & Slapen 2019 zijn bezorgd. Weids Wonen heeft na diverse emails niks terug betaald, pas nadat mijn negatieve recensie op kiyoh is geplaatst hebben ze een deel van 1 dekbed terug gestort. Het bedrag is door mij op 28 oktober ontvangen. Volgens Weids Wonen is 28 oktober direct na 20 of 24 september. - Per dekbed heb ik € 219,50 betaald, voor 1 dekbed heb ik € 188,50 terug ontvangen. Dit is voor het dekbed wat door mij uit de verpakking is geweest (NIET GEBRUIKT). - Voor het dekbed wat NIET uit de verpakking is geweest (wel pas later terug gestuurd) heb ik nog geen geld terug omdat ik dat dekbed gebruikt zou hebben. Het is niet gebruikt, de verpakking is zelfs niet open geweest. - Op deze website bijna alleen positieve beoordelingen. Niet vreemd, want je moet echt je best doen alvorens het geplaatst wordt. - Op veel websites negatieve beoordelingen over terug storten. - Wil je echt onafhankelijke beoordeling van Weids Wonen, ga dan naar de website van klachtencompas van de consumentenbond. Aan: 1. Weids Wonen, wanneer stort u het overige bedrag terug ? 2. Bent u niet bij Thuiswinkel.org aangesloten omdat zij u verplichtte om bedragen wel terug te storten ? 3. Weet u dat u volgens de wet ook verplicht bent terug te storten ? 4. Bent u bereid om het via de geschillencommissie af te handelen ? 5. Bent u bereid om het voor de rechter af te handelen en dat de verliezende partij alle kosten van de winnende partij vergoed (inclusief advocaatkosten) ? Hierbij verzoek ik u dringend om het restant bedrag van € 250,50 (= € 439 -/- € 188,50 per direct te storten op mijn bankrekening.

zeer slecht

Op 13 november 2019 kocht een 4 seizoenen ganzendonzendekbed waarvan de breedte afmeting 2,40m zou zijn. Bij nameting bleek de werkelijke afmeting 2,33m te zijn inclusief ook nog een brede platte strook van 2,5cm. om de 2 delen aan elkaar te maken. Hierdoor is mijn dekbed effectief maar 2,28 i.p.v. 2,40. Dat is heel goed merkbaar in het gebruik!! Na mijn telefoontje hierover werd mij alleen gezegd dat het dekbed gebruikt is en ze het niet meer teruggenomen kon worden . Geen enkele tegemoetkoming of oplossing werd mij aangeboden.

perfect!

goede voorlichting via de chat gekregen, aankoop snel in huis. Goed product!

Zeer verzorgde en persoonlijke service; uitstekend product

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling bij WW&S. Het eerste wat ik niet zal vergeten aan de ervaring is dat een medewerker de onconventionele afmetingen van mijn bestelling had opgemerkt, en daarom dubbel checkte bij mij of het wel dàt was was ik wou. Ik bleek inderdaad een foutje gemaakt te hebben en ben blij dat ik mezelf niet heb opgezadeld met een tevergeefs product! In tweede instantie bleek bovendien dat ik afmetingen nodig zou hebben die verschilden van de standaard aangeboden producten, en toen heeft dezelfde medewerker ervoor gezorgd dat de producent voor mij een dekbed maakte dat helemaal aan de afmetingen van mijn bedlinnen was aangepast. Als ik 's avonds onder de wol kruip dan is het dus niet zelden met een glimlach op mijn gezicht, want ik was echt zeer aangenaam verrast door de persoonlijke service die met die aankoop gepaard ging!

Heel erg blij

Heel erg tevreden over mijn product, heb het niet meer koud 's nachts. De levering was ook lekker snel!

makkelijk bestellen en snelle levering

x

Je krijgt wat je verwacht!

Product is van uitstekende kwaliteit en bestelling wordt snel en vakkundig afgehandeld.

prettig en vlot

gewoon goed, zoals het hoort

Snel, behulpzaam en volgens afspraak.

Erg snel na het plaatsen al een telefoontje gehad dat er iets niet was. Keurig alternatief aan geboden gekregen en de volgende dag bezorgt.

Goede kwaliteit en snelle service

Goed geholpen via de chat. Een mooi wollen duo dekbed besteld. Super.

Prima kussen ,heerlijk comfort , snelle levering

Reeds 5 jaar gebruik ik dit kussen , ik was zeer blij zo vlug een nieuw kussen dat mij een perfecte slaaphouding geeft bij jullie te kunnen bestellen

Bestellingen correct en op tijd

Prima kwaliteit, hoop er jaren plezier van te hebben. 4 seizoen op elkaar is wel heeeel warm

Snel

Fijn dekbed en snel geleverd

Zoals altijd erg tevreden over de producten en de service!

Dit keer een origineel Texels schapenwollen dekbed gekocht. Dat hadden we veel eerder moeten doen. Wol ademt goed en is heerlijk warm.

top ! helemaal niets op aan te merken

Heel correcte en vlotte afhandeling van de bestelling

Alddyk 18

9044 MN Bitgum

+31 58 2894125

Over Weids Wonen & Slapen

Weids Wonen & Slapen is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de beddenbranche. Wij vinden een goede relatie belangrijker dan een snelle verkoop. Goed en deugdelijk advies, afgestemd op uw persoonlijke behoefte is dan ook waar wij voor staan. Wij geloven dat een goede nachtrust een voorwaarde is voor een goed, gezond en gelukkig leven! Vanuit deze overtuiging verkoopt Weids Wonen & Slapen uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Met materialen geselecteerd op basis van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij streven continu naar een verbetering van onze dienstverlening en ontvangen dan ook graag uw feedback en tips. --------------------------------------------------- Weids Wonen & Slapen ist ein Familienunternehmen mit mehr als 40 Jahren Erfahrung in der Bettenbranche. Wir glauben, dass eine gute Beziehung wichtiger ist als ein schneller Verkauf. Gute und fundierte Beratung, abgestimmt auf Ihre persönlichen Bedürfnisse, dafür stehen wir. Wir glauben, dass eine gute Nachtruhe eine Voraussetzung für ein gutes, gesundes und glückliches Leben ist! Basierend auf dieser Überzeugung verkauft Weids Wonen & Slapen nur hochwertige Produkte. Mit ausgewählten Materialien nach bester Qualität zu einem fairen Preis. Wir sind ständig bestrebt, unsere Dienstleistungen zu verbessern und freuen uns daher über Ihr Feedback und Ihre Tipps.