V Goede en snelle levering

Great sheets

I ordered bed sheets, made from 100% cotton. They are available in many different sizes, the material is great, and I love that they are available not only in fashion colors, but all colors of the rainbow! Delivery was fast and smooth. Very good experience, will buy again.

gewoon goed

wat je leest en ziet op de site is wat je krijgt. Dus gewoon goed en betrouwbaar (zoals het hoort)

Snelle service, duidelijke foto's

Goede website, mooie foto's. Product klopt helemaal zoals omschreven. Snelle levering. We hebben superveel plezier van onze klamboe.

Niet meer zweten en toch heerlyk warm

Prima dekbed!

Snelle, perfecte levering

Mijn tweede bestelling, en alweer snel en netjes afgeleverd. De paar vragen die ik had werden snel en correct afgehandeld. Een voorbeeld van hoe het hoort.

Vriendelijke service. Snel geleverd. Goede communicatie. Kwaliteitsproducten.

Snel en accuraat!

Snel geleverd goed in orde. Kwaliteit product zoals verwacht. Betrouwbaar en snel adres

Fijn nog ergens ouderwetse qualiteit te vinden.

Ben nergens zulke fijne Tencel dekbedden tegen gekomen. Heb al 2 mee terug naar Amerika genomen. En de bamboo dekbed and kussen combo was ook perfect, en lekker goedkoop

De levering was accuraat en snel. Ook de extra informatie was to the point!

snel geleverd, behulpzaam medewerkers

ik heb bamboo kussen besteld, wordt goed gehulpen en was snel geleverd.

Snel geleverd, prima

Prima, snel geleverd.

Goede service :-)

4 hoeslakens besteld (2 setjes van dezelfde kleur) en die werden snel geleverd. Bij het uitpakken bleek dat de twee gebroken witte hoeslakens een behoorlijk kleurverschil hadden. Nadat ik foto's had opgestuurd kreeg ik gelijk bericht dat ze een nieuwe zouden opsturen en dat ik degene die qua kleur afweek mocht houden. Kortom, superservice!

Snelle levering en goede kwaliteit maar..

Ik heb hier een deken en 2 hoofdkussen besteld producten zijn redelijk snel geleverd en is van goede kwaliteit maar ik heb de verkeerde formaat deken ontvangen dan ik heb besteld. Echter was dit niet een heel groot probleem. Wel is er contact opgenomen met mij om te kijken of dit een probleem was wat verholpen kan worden. Uit eindelijk hebben we besloten om het te laten zoals het is, aangezien ik een dekbed heb ontvangen dat een maatje groter was en ook 10 euro duurder en de omruil kosten zou het zelfde kosten. Tot slot vind ik de klantenservice goed en vriendelijk.

Supergoed!

Prachtige klamboe, super kwaliteit, snel geleverd. Helemaal tevreden👌

Bestelproces en aflevering prima

Bamboe zomerdekbed gekocht. Lekker licht gedurende de warme zomernachten. Bestelling netjes en op tijd afgeleverd.

Prima afhandeling produkt

Snelle, goede afhandeling van de opdracht, product prima in orde

We hebben het Klamboe Dbug Wit aangeschaft. De klamboe is op zich prettig, enkel doordat de openingen aan de zijkant zijn, kunnen ze nogal eens open staan. We hebben wasknijpers om de openingen dicht te maken. Dit is wel een ding waar de fabrikant beter over zou kunnen nadenken. Doordat wij een boxspring hebben, zou het ook een tip zijn voor de fabrikant om de stof te vergroten zodat je zeker een groot gedeelte op de grond kunt laten rusten. Nu sluit het gaasstof niet helemaal het bed af tot op de grond. In en uit stappen is iets lastiger geworden maar beter dat dan steeds muggenbulten hebben.

Slechte communicatie

Wacht al 2 weken op een reactie over een retour die niet geaccepteerd is.

Super tevreden met de Klamboe XL royal

Prachtig product. Duidelijke correspondentie over de status van de bestelling.

Fijn zomerdekbed ontvangen. Contact vriendelijk en levering snel en goed. Prijs goed,wat wil een mens nog meer!

Tencel dekbed en kussen gekocht icl matrashoes van tencel

Super goede service en top producten... het is even een hap uit je portomonnee maar het is het absoluut waard!

Zeer tevreden over Kwaliteit en Service

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten van Weids Wonen & Slapen en ook over de kwaliteit/prijs verhouding. Daarnaast heb ik altijd excellente service ontvangen en raad ik Weids Wonen & Slapen zeker aan.

Correcte levering, kwaliteit zeer matig!

Kwaliteit topmatrassen is zeer matig. Niet wat wij verwacht hadden.

Handleiding

Jammer dat er geen handleiding bij zat. Verder een prachtige klamboe!

Alddyk 18

9044 MN Bitgum

+31 58 2894125

Over Weids Wonen & Slapen

Weids Wonen & Slapen is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de beddenbranche. Wij vinden een goede relatie belangrijker dan een snelle verkoop. Goed en deugdelijk advies, afgestemd op uw persoonlijke behoefte is dan ook waar wij voor staan. Wij geloven dat een goede nachtrust een voorwaarde is voor een goed, gezond en gelukkig leven! Vanuit deze overtuiging verkoopt Weids Wonen & Slapen uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Met materialen geselecteerd op basis van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij streven continu naar een verbetering van onze dienstverlening en ontvangen dan ook graag uw feedback en tips. --------------------------------------------------- Weids Wonen & Slapen ist ein Familienunternehmen mit mehr als 40 Jahren Erfahrung in der Bettenbranche. Wir glauben, dass eine gute Beziehung wichtiger ist als ein schneller Verkauf. Gute und fundierte Beratung, abgestimmt auf Ihre persönlichen Bedürfnisse, dafür stehen wir. Wir glauben, dass eine gute Nachtruhe eine Voraussetzung für ein gutes, gesundes und glückliches Leben ist! Basierend auf dieser Überzeugung verkauft Weids Wonen & Slapen nur hochwertige Produkte. Mit ausgewählten Materialien nach bester Qualität zu einem fairen Preis. Wir sind ständig bestrebt, unsere Dienstleistungen zu verbessern und freuen uns daher über Ihr Feedback und Ihre Tipps.