Correcte levering, kwaliteit zeer matig!

Kwaliteit topmatrassen is zeer matig. Niet wat wij verwacht hadden.

Handleiding

Jammer dat er geen handleiding bij zat. Verder een prachtige klamboe!

Heerlijk katoenen dekbed besteld

Snelle levering, heel tevreden

fantastisch

wat een geweldig kussen !! Blij dat ik er wederom eentje hebt kunnen bestellen . vlotte levering , kortom een tevreden klant.

Goede en snelle levering top

Goede producten

Goede kwaliteit van de bestelde producten, snelle levering en netjes verpakt.

Mooi product,snelle levering!

Een 100% katoenen matrasbeschermer gekocht, mooie kwaliteit , goed advies en een snelle levering!!

Slaapt lekker

Slaapt lekker

Uitstekend.

Geweldig zijden dekbed, lichter en comfortabeler dan ik tot dusver kende. (Dit is mijn derde zijden dekbed.) ik ben er elke dag twee keer heel blij mee, als ik wakker word en als ik naar bed ga. Service ook heel goed. Snelle en adequate levering.

Snelle en goede service

Leveren snel, nemen snel op aan de telefoon. Stuurden meteen een link door per mail, want ik zocht een bepaald dekbed wat ik al eerder bij hun besteld had. Echt een fijn bedrijf.

Goede en snelle levering top

Snelle levering van goed product

Snelle service met omruilen

Helaas kregen wij een eenpersoonsmolton toegestuurd i.p.v de twee molton kussenslopen. Deze klacht werd meteen opgepakt en wij kregen snel het betreffende artikel toegestuurd!

Nette aflevering, goed product.

Wij bestelde 2 zomerdekbedden van katoen via internet. De volgende dag werden ze afgeleverd, top. De zomerdekbedden zijn heerlijk koel en kosten weinig, een aanrader!

Ik bestel hier nooit meer

Na het retour sturen van een onderdeken suggereerde meneer dat deze was gebruikt en "onder de haren" zou zitten. Ik zou mijn geld in eerste instantie niet terugkrijgen en in 2e instantie zouden 15% kosten in rekening worden gebracht voor inspectie en reiniging! De deken heb ik netjes op bed uitgevouwen bij ons en direct weer ingevouwen en in de verpakking gestopt. Op dit moment zat deze zeker niet onder de haren. Dan wordt het een kwestie van ons woord tegen het zijne maar ik kan met mijn hand op mijn hart stellen dat de deken niet is gebruikt. Nu lees ik dat meneer dezelfde praktijken toepast bij andere klanten en dat dit niet een eenmalige actie was. Ik heb uiteindelijk alles teruggekregen maar ik heb op het punt gestaan om aangifte te doen. Wat een misselijke manier van zaken doen!

Correcte en binnen de eerder aangekondigde levertijd ontvangen.

Behulpzaam

Het product dat ik wilde bestellen was helaas niet voorradig, maar er was zeer snel een alternatief product aangeboden. Na toestemming is het alternatief direct verzonden! Zo had ik een product naar wens binnen de tijd dat ik het verwachtte. Prettige ervaring! :)

Prikvrij!

Wat ben ik blij dat ik een duurdere klamboe heb gekocht. Het materiaal is stevig en hij is breed genoeg voor een lits-jumeaux. Het koortje om hem op te hangen vond ik wel erg karig, waardoor ik deze heb vervangen voor een dunne riem. Hij is enorm stevig nu. Na jarenlang ge-emmer ben ik eindelijk prikvrij :D helaas houden de muggen mij nog wel wakker, maar dat krijg je als je erop gefocust bent. Al met al zeker een aanrader!

Op zich goed

Maar zijden dekbed heb ik een week buiten moeten hangen omdat er een lucht aanhing, opgebeld maar men reageerde niet erg meelevend en adviserend. Ik moest het probleem zelf oplossen. Uiteindelijk is de lucht weggegaan en slaap ik nu heerlijk onder een koel dekbed. Ik wens nu geen verdere commerciële activiteiten en weet niet of ik deze site zou aanbevelen. Vind hun reactie een domper het kon bijna niet....terwijl ik het product alleen uit de doos en hoes heb gehaald vraag me nu ook af gezien de reacties als de geur bleef hangen of ik mijn geld dan terug had gekregen. Daarom weet ik niet of ik deze organisatie kan aanbevelen.

Maakt waar wat ze beloven

Vlotte levering, prima kussen

Goede betrouwbare webshop

Zomer dekbed besteld. Alleen ze waren door de vele bestellingen door de voorraad heen. Ik werd hier van op de hoogte gehouden. Dat vond ik erg fijn. En je kan ook achteraf betalen.

Vlotte levering

Het pakketje is goed verpakt en is niet groter als nodig is en dat vindt ik heel positief.

Super snelle en goede service!

Erg tevreden met mijn aankoop en afhandeling.

Zoals het hoort.

Zomerdekbedden besteld en betaald. De fabrikant was door de voorraad heen en moest eerst weer produceren. Direct bericht ontvangen van Weids: wilt u annuleren of heeft u nog wordt dagen geduld. Voor het tweede gekozen. Na ontvangst door Weids nog dezelfde dag naar ons doorgestuurd. Met excuses perfect afgeleverd.

Alddyk 18

9044 MN Bitgum

+31 58 2894125

Over Weids Wonen & Slapen

Weids Wonen & Slapen is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de beddenbranche. Wij vinden een goede relatie belangrijker dan een snelle verkoop. Goed en deugdelijk advies, afgestemd op uw persoonlijke behoefte is dan ook waar wij voor staan. Wij geloven dat een goede nachtrust een voorwaarde is voor een goed, gezond en gelukkig leven! Vanuit deze overtuiging verkoopt Weids Wonen & Slapen uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Met materialen geselecteerd op basis van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij streven continu naar een verbetering van onze dienstverlening en ontvangen dan ook graag uw feedback en tips. --------------------------------------------------- Weids Wonen & Slapen ist ein Familienunternehmen mit mehr als 40 Jahren Erfahrung in der Bettenbranche. Wir glauben, dass eine gute Beziehung wichtiger ist als ein schneller Verkauf. Gute und fundierte Beratung, abgestimmt auf Ihre persönlichen Bedürfnisse, dafür stehen wir. Wir glauben, dass eine gute Nachtruhe eine Voraussetzung für ein gutes, gesundes und glückliches Leben ist! Basierend auf dieser Überzeugung verkauft Weids Wonen & Slapen nur hochwertige Produkte. Mit ausgewählten Materialien nach bester Qualität zu einem fairen Preis. Wir sind ständig bestrebt, unsere Dienstleistungen zu verbessern und freuen uns daher über Ihr Feedback und Ihre Tipps.