Pluspunten
Goed tel. Bereikbaar Vragen over product vlot beantwoord Afspraken worden nagekomen
Pluspunten
Ik heb iets verkeerds gedaan ivm de levering en ik heb direct een mail gekregen dat zr iets niet klopte. Super!!
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Snelle levering, afhandeling bezorging goed
Betaling ontvangt terug koppeling
Pluspunten
duidelijke beschrijving produkten
Pluspunten
Snelle levering volgens afspraak!
Pluspunten
Snelle levering; keurig verpakt
Matras kwam een dag later,maar kan het bedrijf Weids Wonen weinig aan doen.Kreeg pas om 20.15 uur een berichtje dat het niet lukte,maar de eeste melding was tussen 12 en 14 uur ongeveer. Maar met alles zeer tevreden en een goed uitleg over de matras.Toppie
Pluspunten
prijs en promotie niet te zien op andere site
Verbeterpuntenneutrale verpakking, bvb bruin papier de buren en de transporteur moeten niet weten wat ik koop
Pluspunten
Vriendelijke aanpak inclusief bevestigingsmail
VerbeterpuntenIk wil graag ruilen, heb hierover gemaild en tot nog toe geen reactie ontvangen.
Pluspunten
VerbeterpuntenEr zat geen beschrijving bij hoe het in elkaar moest. Gelukkig zijn we handig.
Pluspunten
Onze gekochte kussens waren te hard en bevielen ons niet. Na telefonisch advies via de klantenservice, hebben wij de kussen geretourneerd. Een dag later ontvingen wij kussens die ons al direct veel beter zijn bevallen!
VerbeterpuntenIk moest opnieuw 6,95 euro verzendkosten betalen bij retourneren, terwijl ik dit ook al heb betaald bij de aanschaf van de kosten. Deze service hoort niet bij een webshop, vind ik.
Pluspunten
werd mooi verpakt afgeleverd
Verbeterpuntenga zo door
Voel me in de maling genomen. Heb op basis van de informatie van de website voor Weids wonen gekozen. Bleek later niet te kloppen. Had dus 5 euro goedkoper uit kunnen zijn. Slecht antwoord terug gekregen en geen geld. Hier aangepaste kopie van mijn mail aan Weids wonen; Goedemorgen, Uw pakketje is ontvangen, waarvoor dank! Ik kreeg een enorme kater toen ik het wasetiket zag. Wij hebben gegoogled en als beste koop kwam er een vergelijkbaar dekbed uit van 39,95 inclusief verzendkosten (ook katoen 2x2). Dus VIJF EURO GOEDKOPER.! Toch hebben we niet voor dat dekbed gekozen, want kon niet op 60 graden gewassen worden en kon niet in de droger. Nu zien we jullie wasetiket; staat er nota bene ook op dat het niet op 60 graden gewassen kan worden en niet in de droger kan. Wij hopen op een financieel gebaar van uw kant! Hartelijke groet, KvdHeide
Goedemiddag mevrouw Van der Heide, Ik begrijp niet waarom u teleurgesteld bent. U zocht een katoenen dekbed dat op 60 graden wasbaar is en in de droger kan. Deze heeft u geleverd gekregen én voor een zeer scherpe prijs. Er was bij u verwarring n.a.v. het wasetiket in het dekbed zelf en daar hebben wij elkaar over gesproken. De informatie die wij online verstrekken is comform de specificaties van het dekbed zelf. U wilde achteraf nog een korting, maar daar kon ik niet in mee gaan. Het alternatief waar u naar refereerde (die overigens wel tot max. 40 graden wasbaar is) was niet 10 euro, maar 1 euro goedkoper. Dat is wat u tenminste in uw mail naar mij vertelde..
geen
Goedemiddag mevrouw Jongerden, Mag u vragen waarom u ons zo slecht beoordeeld? Levering was binnen 24 uur. Artikel conform verwachting..
Pluspunten
Deskundige hulp bij het maken van mijn keuze.
Pluspunten
Super snelle levering
Alddyk 18
9044 MN Bitgum
Weids Wonen & Slapen is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de beddenbranche. Wij vinden een goede relatie belangrijker dan een snelle verkoop. Goed en deugdelijk advies, afgestemd op uw persoonlijke behoefte is dan ook waar wij voor staan. Wij geloven dat een goede nachtrust een voorwaarde is voor een goed, gezond en gelukkig leven! Vanuit deze overtuiging verkoopt Weids Wonen & Slapen uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Met materialen geselecteerd op basis van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij streven continu naar een verbetering van onze dienstverlening en ontvangen dan ook graag uw feedback en tips. --------------------------------------------------- Weids Wonen & Slapen ist ein Familienunternehmen mit mehr als 40 Jahren Erfahrung in der Bettenbranche. Wir glauben, dass eine gute Beziehung wichtiger ist als ein schneller Verkauf. Gute und fundierte Beratung, abgestimmt auf Ihre persönlichen Bedürfnisse, dafür stehen wir. Wir glauben, dass eine gute Nachtruhe eine Voraussetzung für ein gutes, gesundes und glückliches Leben ist! Basierend auf dieser Überzeugung verkauft Weids Wonen & Slapen nur hochwertige Produkte. Mit ausgewählten Materialien nach bester Qualität zu einem fairen Preis. Wir sind ständig bestrebt, unsere Dienstleistungen zu verbessern und freuen uns daher über Ihr Feedback und Ihre Tipps.