Pluspunten
Jullie verkopen onderschuif bedden
VerbeterpuntenBeter de voorraad in de gaten houden en aanpassen op de site.
Goedemorgen meneer van der Toorn, Uw reactie bevreemd ons zeer. Wij hebben vanaf de dag van uw bestelling 18-7 direct geïnformeerd over de levertijd van het bed. Normaliter staat die ruim op voorraad, maar nu kende deze inderdaad een zeer ongebruikelijke levertijd van 7 weken. Wij hebben u alternatieve mogelijkheden voorgelegd (andere maatvoering of geld retour). U wilde wel wachten op het bed. Nooit heeft u ons te kennen gegeven problemen met de wachttijd te hebben! Tegelijkertijd zegt u dat wij het bed voor u zouden monteren, terwijl dat helemaal nooit is afgesproken. Graag ontvangen wij feedback van onze klanten om onze dienstverlening te verbeteren, maar dat moet dan natuurlijk wel reel en waarheidsgetrouw zijn.
Pluspunten
Snelheid levering/ kwaliteit
Pluspunten
snel, vriendelijk, betrouwbaar
Pluspunten
Ik had per ongeluk twee keer de bestelling geplaatst en er werd hierover netjes geïnformeerd of dat wel de bedoeling was.
Pluspunten
De bestelling is 's morgens gedaan en de volgende dag had ik het al in huis!
VerbeterpuntenDe meneer die mij belde voor nadere gegevens was erg vriendelijk maar sprak Fries. Ik versta dit redelijk maar misschien is het goed om een volgende keer even te vragen of klanten het verstaan of niet.
Pluspunten
Snel, betrouwbaar en kwaliteit
Pluspunten
Snel, betrouwbaar, goed!
Ik heb 2 dekbedden afgenomen. Het ene was er dezelfde week. De andere zou de week later komen, nu 2 weken later nog steeds niet ontvangen. Neem morgen contact op met firma
Pluspunten
Goede produkten, duidelijke site
VerbeterpuntenIk heb 3 emails gestuurd, waarvan ik op 2 een automatisch antwoord kreeg dat er zo spoedig mogelijk een reactie, atwoord op mijn vraag zou komen. Helaas heb ik nooit een reactie gekregen. De levering duurde nogal lang en kwam in 2 delen omdat 1 produkt op dat moment niet voorradig was. Er zat bij de 1e levering wel een briefje dat het 2e deel zou volgen. Verbeterpunt; Graag een reactie bij vragen. Het is erg moeilijk contact te zoeken met het bedrijf.
Pluspunten
Super snel geleverd, 2 dagen later al ontvangen. Erg vlotte service en goede omschrijving van dit product op de site.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Na de orderbevestiging geen Email meer ontvangen. Het zou prettig zijn als je een Email ontvangt als het bestelde verstuurd wordt en met welk postbedrijf.
Alddyk 18
9044 MN Bitgum
Weids Wonen & Slapen is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de beddenbranche. Wij vinden een goede relatie belangrijker dan een snelle verkoop. Goed en deugdelijk advies, afgestemd op uw persoonlijke behoefte is dan ook waar wij voor staan. Wij geloven dat een goede nachtrust een voorwaarde is voor een goed, gezond en gelukkig leven! Vanuit deze overtuiging verkoopt Weids Wonen & Slapen uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Met materialen geselecteerd op basis van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij streven continu naar een verbetering van onze dienstverlening en ontvangen dan ook graag uw feedback en tips. --------------------------------------------------- Weids Wonen & Slapen ist ein Familienunternehmen mit mehr als 40 Jahren Erfahrung in der Bettenbranche. Wir glauben, dass eine gute Beziehung wichtiger ist als ein schneller Verkauf. Gute und fundierte Beratung, abgestimmt auf Ihre persönlichen Bedürfnisse, dafür stehen wir. Wir glauben, dass eine gute Nachtruhe eine Voraussetzung für ein gutes, gesundes und glückliches Leben ist! Basierend auf dieser Überzeugung verkauft Weids Wonen & Slapen nur hochwertige Produkte. Mit ausgewählten Materialien nach bester Qualität zu einem fairen Preis. Wir sind ständig bestrebt, unsere Dienstleistungen zu verbessern und freuen uns daher über Ihr Feedback und Ihre Tipps.