Pluspunten
Goede en snelle info n.a.v. gemailde vragen. In verhouding tot andere leveranciers een zeer redelijke prijs.
VerbeterpuntenEen verpakking met een handvat of iets om de doos aan te dragen was handig geweest.
Pluspunten
Maandagavond besteld en woensdag al thuisgeleverd naar België. En dat voor een lage transportkost!
Beide keren kreeg ik op vrijdag een mail dat het pakje verstuurd was en de volgende dag bezorgd zou worden. Maar op zaterdag wordt er niet bezorgd. Misschien is het handiger om te vermelden dat het op de eerstvolgende werkdag bezorgd wordt, of dat er
Wij werken voor onze pakket verzending samen met PostNL en DPD. PostNL bezorgt wel op zaterdag. Uw pakket is dan waarschijnlijk via DPD verzonden. Deze levert helaas niet op zaterdag. Onze excuses voor de verwarring en dank voor uw suggestie.
Pluspunten
snelheid/levertijd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
dit was mijn eerste bestelling, een wollen vier seizoenen dekbed. goede prijs, snelle levering en we slapen heerlijk.
Fijn te horen/lezen!
Pluspunten
- goede prijs voor goede kwalititeit! - snelle levering
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Na zoeken op internet wilde ik graag nog een persoonlijk advies. Ben zeer vriendelijk te woord gestaan en heb mijn keus snel gemaakt. De volgende dag al in huis. Ben zeer tevreden met mijn heerlijke donzen dekbed. Wat voor mij ook heel belangrijk is, is dat het dons niet van levende pluk afkomstig is! En ook nog een korting van 30%! Mooi toch?
VerbeterpuntenGeen
Dank voor uw reactie én uiteraard graag gedaan!
Pluspunten
Goede en snelle afhandeling
Verbeterpuntennee
Pluspunten
snelheid en goed product
Verbeterpuntenlevertijd tijd op dag werd niet nagekomen, bedrijf telef. niet bereikbaar op geen enkele wizje communicatie mogelijk, daarom zal ik echt niets meer bestellen
Graag betwist ik onze slechte bereikbaarheid! Het door uw bestelde onderschuifbed is door u op woensdag 5 september besteld en door ons op de afgesproken dag, vrijdag 7 september afgeleverd. Dat is binnen 2 dagen! Wij hadden gehoopt in de ochtend te leveren, maar dat is helaas door drukte op de weg niet gelukt. Zowel voor het inplannen voor de afleverafspraak als over de vertraging op de dag zelf hebben wij uitvoerig contact gehad.
Pluspunten
Snel! Goede communicatie!
Pluspunten
Binnen 2 dagen de bestelling in huis. Ook op mijn mail (veel te vroeg gestelde vraag mijnerzijds) kreeg ik binnen een 2 uur (!!!) al een keurig antwoord. Prima bedrijf met een hoog betrouwbaarheidsgehalte.
VerbeterpuntenIk zou niet weten wat!
Pluspunten
bestelling per email gedaan omdat betaling via Ideal niet werkte. binnen aantal minuten na bestelling bevestiging per persoonlijke email plus daarna een telefoontje over het preciese type kussen. 2 dagen daarna bestelling in huis. tevens nog eens bevestiging dat betaling ontvangen was en dat levering eraan kwam.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Bestelling werd de volgende dag al thuis afgeleverd. Nette verpakking, prima product (texels dekbed).
Pluspunten
uiteindelijk na 8 weken geld terug gehad
VerbeterpuntenBestelling geplaatst, niks meer gehoord. Meerdere malen gebeld en antwoordapparaat ingesproken waarom ik mijn order niet had ontvangen maar werd niet terug gebeld. De eerste mail werd na 4 weken pas beantwoord. Na 7 weken eindelijk telefonisch contact gekregen, na 8 weken mail ontvangen dat de goederen niet leverbaar waren. Bestelling is gannuleerd
Mevrouw had een dekbed van afwijkende maat besteld. Aangezien deze nog in confectie moest is de afwijkende levertijd, in tegenstelling tot wat mevrouw stelt, WEL gecommuniceerd. Helaas is het ons niet gelukt het dekbed binnen een redelijke termijn te leveren. Dat betreuren wij uiteraard ten zeerste!
Pluspunten
Prima geprijsd, netjes en redelijk snel thuisbezorgd.
Pluspunten
Snelle levering, goede klantenservice
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke website, duidelijke info, gebruiksvriendelijk bestellen, snelle levering, goede kwaliteit. Had een zijden Sichou dekbed besteld. Helemaal Top.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Dank u!
Alddyk 18
9044 MN Bitgum
Weids Wonen & Slapen is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de beddenbranche. Wij vinden een goede relatie belangrijker dan een snelle verkoop. Goed en deugdelijk advies, afgestemd op uw persoonlijke behoefte is dan ook waar wij voor staan. Wij geloven dat een goede nachtrust een voorwaarde is voor een goed, gezond en gelukkig leven! Vanuit deze overtuiging verkoopt Weids Wonen & Slapen uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Met materialen geselecteerd op basis van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij streven continu naar een verbetering van onze dienstverlening en ontvangen dan ook graag uw feedback en tips. --------------------------------------------------- Weids Wonen & Slapen ist ein Familienunternehmen mit mehr als 40 Jahren Erfahrung in der Bettenbranche. Wir glauben, dass eine gute Beziehung wichtiger ist als ein schneller Verkauf. Gute und fundierte Beratung, abgestimmt auf Ihre persönlichen Bedürfnisse, dafür stehen wir. Wir glauben, dass eine gute Nachtruhe eine Voraussetzung für ein gutes, gesundes und glückliches Leben ist! Basierend auf dieser Überzeugung verkauft Weids Wonen & Slapen nur hochwertige Produkte. Mit ausgewählten Materialien nach bester Qualität zu einem fairen Preis. Wir sind ständig bestrebt, unsere Dienstleistungen zu verbessern und freuen uns daher über Ihr Feedback und Ihre Tipps.