Pluspunten

Uiterst snelle levering tegen de beste prijs ! Zonder einige twijfel aanteraden !

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Ik had wat zorg over de levertijd van het product dat ik had gekocht en mailde hierover. Ik kreeg hele snelle reactie en ook heel snel het product geleverd. Prima kwaliteit aan alle kanten!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede service! Een van de bestelde items was niet direct op voorraad, en heeft langer op zich laten wachten dan in eerste instantie verwacht. Vanwege de langere wachttijd kregen we zonder mankeren het geld terug, en toen het dekbed binnenkwam is het alsnog nageleverd. Goede spullen, mooie kwaliteit, goeie eerlijke prijzen! Aanrader!!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Wij hebben anderhalf jaar geleden een zitzak gekocht.Deze had een produktiefout welke ik niet gemeld heb,ik nam er genoegen mee.Was het niet dat de zitzak nu juist op dat punt kapot begon te gaan.We mochten de zitzak ter beoordeling opsturen en binnen een week kregen we een nieuwe zitzak.Wat een service!Dat verdient een dikke 10!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Ik heb een wollen duvet en een kussen besteld. Ik ben heel erg tevreden met de kwaliteit van het product (lekker zacht, niet te licht en niet zwaar) en was ZEER onder de indruk van de vriendelijk service en de zeer snelle levering. Ik kan het bedden

geen - nazorg en garantie zijn nog niet van toepassing.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Retourzending is mogelijk. Echter tegen 10 euro administratiekosten. Een pluspunt is de snelle levering, daar was ik wel tevreden over!

Omdat ik niet tevreden was, retourneerde ik mijn bestelling. Dat kostte me niet alleen opnieuw verzendkosten, maar tot mijn verbazing kreeg ik mijn geld maar voor een deel terug. `Niet goed, geld terug` lijkt mooier dan het is. Dit staat niet op de site. Veel andere webshops bieden wel een goede retourmogelijkheid. Ik bestel voortaan ergens ander

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

prima communicatie en supersnelle levering, zelfs rond kerst

• Afspraken nakomen

Pluspunten

snelle levering en komen de afspraken na............. een aanrader!!!!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

snelle levering naar belgie toe en de lage portokosten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

schapen ondermatrashoezen duurde helaas erg lang maar toch geleverd gelukkig

duidelijkheid over hoelang het duurt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

2x telefonisch contact gehad, klonk solide. Het terugbellen liet enigszins op zich wachten, maar gebeurde later toch. Product is goed, goede prijs. Nazorg en garantie kan ik niets over zeggen.

Niet echt antwoord op mijn vragen gekregen via de telefoon. Uiteindelijk zelf alle info van het net gehaald en zo mijn keuze bepaald. Stond bij op voorraad leverbaar, maar dat bleek toch nog even te duren. Aangezien het om een flink bedrag gaat, was het netjes geweest even een mailtje te sturen om dit te vertellen, dan hoger gescoord.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Keurig op tijd afgeleverd.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

het dekbed dat ik hier besteld heb iets later geleverd dan verwacht , maar keurig e-mail ontvangen en in goede orde ontvangen

nee

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik heb een wollen dekbed gekocht. En bij jullie was er één met 50 % korting! Mede door de positieve reacties heb ik besloten bij jullie dit dekbed te kopen. Wat echt top is, is de snelle bezorging en het grote assortiment. Ook is het fijn dat jullie waarde hechten aan de beoordeling van klanten en hier wat mee willen doen.

Op uw website kon ik de status van mijn bestelling navragen, alleen zag ik dat mijn email niet op de regel paste. (ik heb een vrij lang email adres) Dus twijfelde ik of het wel goed bij jullie zou overkomen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De prijs/kwaliteit verhouding is wat mij betreft prima in orde. Ook de vraag die ik via de email stelde kreeg ik vlot beantwoord. Ik heb er geen gebruik van gemaakt, maar de site gaf duidelijk aan dat je eventueel ook telefonisch contact kon zoeken. Fijn om te weten dat je iemand rechtstreeks kunt spreken.

Er stond vermeld dat de levertijd 3 tot 5 werkdagen is. Bij ons was dat exact 5 werkdagen, maar door het weekend ertussen dus een dikke week. Dat viel me tegen. Ik had het sneller verwacht zeker door de ideal betaling. Het had heel fijn geweest als ik een track & tracenummer (TNT) had gekregen, dan kan je zelf volgen wanneer je pakket ongeveer komt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

1 natural Satijn Multicomfort 4-seizoenendekbed met 50% korting - 2 overtrekken en een wollen kussen zeer comfortabel en goede ventilerende warmte, derhalve het hele pakket voor een vriend van mij bestelt op 17.10.10. zelf slaap ik er inmiddels alweer veertien dagen onder

Was niet op zondag telefonisch bereikbaar te druk in de showroom

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Correctie op een niet te leveren dekbed

Klant op de hoogte houden wanneer een leverancier zijn verplichtingen niet nakomt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede uitleg over de producten op de site. Maakt het kiezen makkelijker. Zeer snelle levering! Lage transportkosten, ook naar België.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Wat ik erg fijn vond is dat jullie erg veel produkten hebben

Wat ik heel erg jammer vind is dat jullie zeer moeilijk te vinden zijn. Ik kwam jullie bij toeval tegen, dat zou veel beter kunnen dan zal de verkoop ook vergroten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gekocht: Zitzak Op tijd geleverd..... maar

Zitzak is niet op het gevraagde adres afgeleverd maar op het faktuuradres.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelheid, correct

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

In het verleden al een dekbedovertrek besteld en dit is zeer naar tevredenheid afgehandeld. Vandaar dat ik nu ook weer 2 dekbedovertrekken heb besteld.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Erg snelle levering. Zondagmiddag besteld en al op dinsdag in huis. Ik heb 2 kussens van sylvana besteld voor een mooi prijsje, geen extra bezorgingskosten. Alles zat netjes verpakt. Ik ben erg tevreden en zal deze site zeker aan een ander aanraden!

NVT

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ben zeer tevreden over het ontvangen dekbed. De wijze van verpakking en verzending is zeer goed. Zal het bedrijf zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Geen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Correct en vriendelijk geholpen aan de telefoon na wat leverproblemen.

Alddyk 18

9044 MN Bitgum

+31 58 2894125

Over Weids Wonen & Slapen

Weids Wonen & Slapen is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de beddenbranche. Wij vinden een goede relatie belangrijker dan een snelle verkoop. Goed en deugdelijk advies, afgestemd op uw persoonlijke behoefte is dan ook waar wij voor staan. Wij geloven dat een goede nachtrust een voorwaarde is voor een goed, gezond en gelukkig leven! Vanuit deze overtuiging verkoopt Weids Wonen & Slapen uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Met materialen geselecteerd op basis van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij streven continu naar een verbetering van onze dienstverlening en ontvangen dan ook graag uw feedback en tips. --------------------------------------------------- Weids Wonen & Slapen ist ein Familienunternehmen mit mehr als 40 Jahren Erfahrung in der Bettenbranche. Wir glauben, dass eine gute Beziehung wichtiger ist als ein schneller Verkauf. Gute und fundierte Beratung, abgestimmt auf Ihre persönlichen Bedürfnisse, dafür stehen wir. Wir glauben, dass eine gute Nachtruhe eine Voraussetzung für ein gutes, gesundes und glückliches Leben ist! Basierend auf dieser Überzeugung verkauft Weids Wonen & Slapen nur hochwertige Produkte. Mit ausgewählten Materialien nach bester Qualität zu einem fairen Preis. Wir sind ständig bestrebt, unsere Dienstleistungen zu verbessern und freuen uns daher über Ihr Feedback und Ihre Tipps.