Goede ervaring

Goede prijs kwaliteit

Fijn dekbed besteld en gekregen binnen de afgesproken tijd ..fijne koerier

Topkwaliteit

Ze doen wat ze beloven.

Snel geleverd en zeer tevreden. Heerlijk warm dekbed. Geen zin met deze kou om smorgens op te staan

top product

lekkere warme dekbedden !

Doen en beloven wat ze zeggen

Leveren optijd

Goede ervaring.

Een heel heerlijk warm dekbed.

Het dekbed kwam netjes ingepakt binnen. Ik ben een enorme koukleum, maar onder deze 2 aan elkaar geritst (handig) dekbed is het heerlijk warm. Geen koude nachten meer, ik kruip er heerlijk in weg.

kwaliteits product, vlotte, verzorgde levering!

Een heerlijk wollen dekbed (220cm x 240cm) gekocht. Goede, snelle en verzorgde levering. Vier seizoenen, tweedelig dekbed. Erg blij mee, we slapen er heerlijk onder. Vriendelijke groet Gerben.

Beter hebben wij niet kunnen kopen

Super dekbed met het nadeel dat je niet meer makkelijk uit je bed komt omdat je er zo heerlijk onder ligt .

Goede prijs en kwaliteit verhouding. Juiste leveringswijze

Duidelijke informatie en snelle levering

De website is duidelijk en geeft goede informatie. De informatie klopt en dat is heel fijn. Een duur dekbed kopen via internet vond ik toch wel een dingetje, maar het is helemaal goed gekomen. Het dekbed is snel geleverd en goed verpakt.

Goed.

De dekbed is erg lekker wel had ik het idee dat ookal hadden wij de all year deken gekocht , dat je nog 1 erbij moest doen maar het is prima zoals het ga. Ik vond de service heel goed wel de pakket service was even schrikken hoe beschadigt het doos word tijdens transport. Al in al gewoon goed.

Bijzonder retour beleid

Let op! Als je iets wil terugsturen dan mag je de verzendkosten zelf betalen. Als je dat niet wil is het advies om eerst te bellen en de verkoper te overtuigen van je gelijk. Wellicht dat ze het dan vergoeden maar geen garantie dat het lukt.

Ik ben prima geholpen. Het resultaat is er na. Ik zeer ben tevreden.

In de zin hierboven heb ik het al aangegeven!

Snelle levering, maar...

Weids, Wonen en Slapen heeft haar best gedaan om het bestelde te leveren. Echter de bezorgdienst stagneerde het. Na de klacht over de bezorgdienst, de volgende dag ontvangen.

GOED

Binnen een week in huis. Zeer warm TOP Erg blij mee.

Prettig

Goed product. Zeker aan te bevelen

Wat ik ook zo goed vind is dat jullie de verpakkingen hergebruiken in tegenstelling tot vele andere bedrijven waar je bestelde artikelen in een veel te grote nieuwe doos zit opgevuld met papier of plastic

Snelle levering en goed verpakt materiaal.

Super fijn warm dekbed

Je hebt het nooit meer koud onder dit dekbed

Wij zijn super tevreden

Wij erg tevreden

Heerlijke warme deken van prachtige kwaliteit en supersnelle levering!!

Snelle en zorgvuldige levering, heel prettig

tencell dekbed met tijk en de vulling van tencell is zoekplaatje

na heel lang zoeken het produkt wat ik zocht namelijk dekbed met tijk en de vulling van tencell lyocell wat ook geschikt is in de winter. het aangeschafte dekbed is heel fijn maar voor mij te koud in de winter er zit dus nog een dunne zomerdekbed bovenop van zelfde merk en materiaal. Weids wobrn heeft mij aangebodrn on aks ik dekbedden opstuur zij er gratis drukkers voor mij aamzetten zodat ze samen makkelijk in mijn tencell dekbedhoes kunnen. top! ik zal eerst geschikte doos moeten vinden en iemand on weg te brengen bla bla ben rolstoelgebonden geen vrijwilligers hiervoor. ga bellen waar die drukkers komen en welk materiaal. anders ga ik lussen en linten aan dekbedden naaien en dan is het ook opgelost. wil geen metalen drukkers

Alddyk 18

9044 MN Bitgum

+31 58 2894125

Over Weids Wonen & Slapen

Weids Wonen & Slapen is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de beddenbranche. Wij vinden een goede relatie belangrijker dan een snelle verkoop. Goed en deugdelijk advies, afgestemd op uw persoonlijke behoefte is dan ook waar wij voor staan. Wij geloven dat een goede nachtrust een voorwaarde is voor een goed, gezond en gelukkig leven! Vanuit deze overtuiging verkoopt Weids Wonen & Slapen uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Met materialen geselecteerd op basis van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij streven continu naar een verbetering van onze dienstverlening en ontvangen dan ook graag uw feedback en tips. --------------------------------------------------- Weids Wonen & Slapen ist ein Familienunternehmen mit mehr als 40 Jahren Erfahrung in der Bettenbranche. Wir glauben, dass eine gute Beziehung wichtiger ist als ein schneller Verkauf. Gute und fundierte Beratung, abgestimmt auf Ihre persönlichen Bedürfnisse, dafür stehen wir. Wir glauben, dass eine gute Nachtruhe eine Voraussetzung für ein gutes, gesundes und glückliches Leben ist! Basierend auf dieser Überzeugung verkauft Weids Wonen & Slapen nur hochwertige Produkte. Mit ausgewählten Materialien nach bester Qualität zu einem fairen Preis. Wir sind ständig bestrebt, unsere Dienstleistungen zu verbessern und freuen uns daher über Ihr Feedback und Ihre Tipps.