Snelle levering van een topdekbed

Fantastisch seizoenen dekbed

Ik heb een 90% eendendons seizoenen dekbed gekocht. Heerlijk dekbed. Voor hele koude nachten prima te doen, heerlijk warm. Zodra temperatuur buiten wat oploopt heb je al gauw genoeg aan een enkel dekbed.

Heerlijk dekbed

Ik heb een hele prettige ervaring gehad. Het dekbed voldoet aan alle verwachtingen, de levering was snel en de service goed! Ik slaap als een roosje.

Duidelijke site,product is zoals op de foto

Heerlijk dekbed

Super tevreden

Dekbed besteld van schaapswol. Een seizoenendekbed dus heb er nu de dikke variant op liggen ( 2 lagen). Gezien de temperatuur buiten soms net iets te warm maar ik vind het zo lekker liggen omdat het dekbed net wat zwaarder is dan een regulier dekbed en ik daardoor zoveel lekkerder slaap! Ik wil echt nooit anders meer! En dat voor die prijs!!!! Een dekbed van 140/220 voor 100 euro! Ik kan het echt iedereen aanraden!

Levering volgens afspraak en goed bed

Degelijk onderschuifbed, goede prijs/kwaliteit verhouding. Prima logeerbed.

Positief

Snelle levering en goed product, zijn er blij mee

goede service .

Duidelijke website en snelle levering .

Goed product, Geweldige service en snelle levering.

Breed assortiment, uitstekende service

Veel keuze op een duidelijke site. Levering is heel snel. Producten zijn van prima kwaliteit.

Online bestelling gedaan waarover heel tevreden. Bij vragen (ik had een verkeerde maat dekbed plus overtrekken besteld) makkelijk telefonisch bereikbaar en geholpen door zeer vriendelijk personeel.

goed en snel geleverd prachtig bamboe dekbed

Prima prijs, kwaliteit en snelle levering

Snelle bezorging

Heel fijn dekbed

Snel en mooi product.

Een toppertje. Mooi product en snel geleverd.

Prima dekbedden

Snelle service en levering

Mooie website

Overzichtelijke producten

Goede ervaring

Snel geleverd,en ik ben prima te spreken over het produkt

Heel tevreden

Ik ben erg blij met mijn 4 seizoenen dekbed,ideaal met koud en warm weer om te wisselen.

Goede ervaring telefonisch correct afgehandeld en de levertijd klopte

Goede kwaliteit, snelle levering

Producten voldeden aan de verwachtingen.

Snel

Alles perfect en slaapt heerlijk warm

Alles slaapt heerlijk warm en zeer tevreden mee.

Functioneel

Ik heb besteld en daarna mijn pakket ontvangen. Dat was het. Het was een duur artikel voor mij, en een vriendelijk begeleidend schrijven of een kortingsaanbod voor een bijpassende dekbedhoes zou de aankoopervaring wel heel anders maken.

Alddyk 18

9044 MN Bitgum

+31 58 2894125

Over Weids Wonen & Slapen

Weids Wonen & Slapen is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de beddenbranche. Wij vinden een goede relatie belangrijker dan een snelle verkoop. Goed en deugdelijk advies, afgestemd op uw persoonlijke behoefte is dan ook waar wij voor staan. Wij geloven dat een goede nachtrust een voorwaarde is voor een goed, gezond en gelukkig leven! Vanuit deze overtuiging verkoopt Weids Wonen & Slapen uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Met materialen geselecteerd op basis van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij streven continu naar een verbetering van onze dienstverlening en ontvangen dan ook graag uw feedback en tips. --------------------------------------------------- Weids Wonen & Slapen ist ein Familienunternehmen mit mehr als 40 Jahren Erfahrung in der Bettenbranche. Wir glauben, dass eine gute Beziehung wichtiger ist als ein schneller Verkauf. Gute und fundierte Beratung, abgestimmt auf Ihre persönlichen Bedürfnisse, dafür stehen wir. Wir glauben, dass eine gute Nachtruhe eine Voraussetzung für ein gutes, gesundes und glückliches Leben ist! Basierend auf dieser Überzeugung verkauft Weids Wonen & Slapen nur hochwertige Produkte. Mit ausgewählten Materialien nach bester Qualität zu einem fairen Preis. Wir sind ständig bestrebt, unsere Dienstleistungen zu verbessern und freuen uns daher über Ihr Feedback und Ihre Tipps.