Prima kussen, alles op tijd geleverd. Wat meer kan een mens zich wensen??

super!

Goede service, goede opvolging, correcte, tijdelijke terugbetaling. Warm donsdeken!

Gekozen product voldoet aan de verwachting.

Gekozen product voldoet volkomen aan de verwachting.

Goede website met keuzemogelijkheden en uitleg.

Weids Wonen & Slapen denkt met je mee, adviseert en bezorgt snel.

Ik had echt een goed dekbed, maar ik had het koud. Je wilt geen miskoop doen, dus wat nu als je ook niet tegen wol kunt? Bamboe bleek de oplossing zag ik op de website maar toch....een gok. Fijn dat een vriendelijke stem de telefoon opneemt en de tijd voor je neemt. Ik bestelde een Bamboe dekbed en de andere dag had ik het al in huis. Mijn nachtrust is enorm verbeterd, nooit meer koud of rillerig, ik ben blij met het advies en keus. Voor mij fijn dat er weer iemand de telefoon opneemt, adviseert en adequaat handelt. Er gaat niets boven persoonlijk contact en actie, via de mail bestellen kan ook, de service en snelheid blijft gelijk. Maar ik heb liever iemand die ook met me meedenkt als het om zoiets belangrijks gaat.

Prettig

Goed contact en snel geleverd. Een fijn bedrijf

Vriendelijk en een beetje knuddig

Deze week hebben wij ons winterdekbed ontvangen en slapen er al heerlijk onder. Het is gevuld met biologische Hefel merinowol en we zijn er allebei razend enthousiast over. Je kruipt eronder en denkt dat het misschien koud gaat zijn, omdat het dekbed zo dun en licht voelt. Maar dan zak je meteen weg in een zalige, rustige, omhullende warmte waar wij allebei fantastisch onder slapen. De levering heeft wel lang geduurd, zo'n drie maanden, wat natuurlijk wat jammer is voor de wintermaanden. Maar we vinden dit ook een charmant gegeven: het gaat om een natuurproduct - en wat voor een! - en de natuur laat zich niet dwingen, kan niet met een druk op de knop produceren maar alleen in de juiste tijd van het jaar; en tenslotte heeft het ook iets rustgevends dat onze maatschappij soms bestaat uit slow living. Het was jammer dat de informatie over de levertermijn korter was dan de daadwerkelijke levertijd, maar we zijn na bestelling hierover wel meteen geïnformeerd. En achteraf bezien, zijn we er toch blij om. Want als we het hadden geweten, hadden we dit dekbed misschien niet besteld. En dat zouden we pas echt spijtig hebben gevonden! En de service van het personeel was ondertussen accuraat, erg vriendelijk en informatief, dus dat maakte ook al veel goed. Dus: een absolute aanrader!

blij met de aankoop

Netjes thuis bezorgd

Ik heb 2 hoeslakens besteld en deze zijn netjes bij ons thuis bezorgd

Prima kussen

Het kussen biedt een goede neksteun Ik heb nauwelijks meer last van nekpijn. Ook de bezorging verliep naar wens.

Super dekbed gekocht

Heerlijk dekbed dat aan de verwachting voldoet en snelle levering

Zoals het hoort.

Zeer servicegericht. Ik had zelf foutief besteld. Dat werd in een handomdraai gecorrigeerd, zonder mokken. Service wordt door Weids nog met een hoofdletter geschreven. Top.

Goed en snel geleverd.

Via internet, snel en duidelijk

Onterecht beoordeeld.

De dekbedhoezen waren van een andere firma, ik dacht dat we beide bij Weids Wonen hadden gekocht. Dus mijn eerdere review over de dekbedhoezen is niet relevant.

Product en afhandeling comfortabel en rustgevend

Afwerking van bestelling en modificatie daarvan correct en prompt. Product (schapenwol) buitengewoon comfortabel.

Lekker zwaar dekbed

Mooi

Lekker dekbed.

Alles naar wens

Twee keer een bamboe dekbed besteld. Beide keren snel geleverd. Dekbedden zijn van goede kwaliteit.

Super fijn & lekker dekbed

Een super zacht fijn dekbed, net als in een hotel. Warm & licht tegelijk

Heel goed bestelling levering en gebruik Chapoo‼️

Goed product Op tijd geleverd Wel duur

Erg goed

Een super dun wollen dekbed gekocht waar ik zeer tevreden mee ben!!!

Goede vondst

Op zoek naar een lekkere dekbedden kwamen we uit bij Weids Wonen en Slapen. Dekbedden besteld en de volgende dag al in huis. Supersnelle levering en goede kwaliteit!

Goede service.

Snel bezorgd en goed product.

Alddyk 18

9044 MN Bitgum

+31 58 2894125

Over Weids Wonen & Slapen

Weids Wonen & Slapen is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de beddenbranche. Wij vinden een goede relatie belangrijker dan een snelle verkoop. Goed en deugdelijk advies, afgestemd op uw persoonlijke behoefte is dan ook waar wij voor staan. Wij geloven dat een goede nachtrust een voorwaarde is voor een goed, gezond en gelukkig leven! Vanuit deze overtuiging verkoopt Weids Wonen & Slapen uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Met materialen geselecteerd op basis van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij streven continu naar een verbetering van onze dienstverlening en ontvangen dan ook graag uw feedback en tips. --------------------------------------------------- Weids Wonen & Slapen ist ein Familienunternehmen mit mehr als 40 Jahren Erfahrung in der Bettenbranche. Wir glauben, dass eine gute Beziehung wichtiger ist als ein schneller Verkauf. Gute und fundierte Beratung, abgestimmt auf Ihre persönlichen Bedürfnisse, dafür stehen wir. Wir glauben, dass eine gute Nachtruhe eine Voraussetzung für ein gutes, gesundes und glückliches Leben ist! Basierend auf dieser Überzeugung verkauft Weids Wonen & Slapen nur hochwertige Produkte. Mit ausgewählten Materialien nach bester Qualität zu einem fairen Preis. Wir sind ständig bestrebt, unsere Dienstleistungen zu verbessern und freuen uns daher über Ihr Feedback und Ihre Tipps.