Snelle levering, goed product

Het katoenen dekbed werd snel bezorgd. Ik gebruik enkel het winterdekbed. Ondanks dat het nu s nachts maar 2 graden is, hoef ik het zomerdekbed er nog niet bij te gebruiken. Misschien als het vriest? Ik ben benieuwd...

Perfect.

Snelle levering en een fantastisch dekbed!

Prima wollen dekbed (all year)

Ik begreep eerst de mogelijkheid van betalen niet. Bankbetalen, tja ik dacht rekening bij pakket en dan betalen. Maar in een vriendelijk telefoon gesprek werd het mij duidelijk....

Goede snelle service

Heb het dekbed al een tijdje in huis. Maar heb er nog niet onder geslapen door omstandigheden. Hoop dat het snel kan want het ziet er heerlijk uitnodigend uit.

Overvolle website maar met goede artikelen

Het was lastig, goed te kiezen want er was/is een stortvloed van artikelen. Maar met een goede beschrijving en redelijk goed geprijsd. Er werd geleverd conform de afspraak, goed verpakt en we slapen sindsdien beter dan ooit!!

slecht bedrijf - lapt wettelijke regelingen aan zijn laars

Katoenen deken besteld. Na controle (uit de verpakking) teruggestuurd. Krijgen ons geld niet terug. Wettelijke regels gaan voor eigen regels. Je mag een product uitpakken en keurig weer terugdoen.

Degelijke Firma, no nonsense

Niks op aan te merken, gewoon goed.

prima dekbedden

Vriendelijke en snelle bediening

Goede service.

Product werd snel geleverd.

Snelle bezorging

Een duidelijke site waar ik mijn heerlijke dekbed en kussen heb gevonden.

Ze nemen de tijd voor je en beantwoord je vragen die je over een product wilt weten.

Ik, heb mijn ervaring met Weids Wonen & Slapen als prettig ervaren. Ze lieten het product (Matrair luchtmatras) zien en ervaren. Ze zijn vakkundig op het vakgebied en konden verschillende ervaringen van slapen op verschillende matrassen uitleggen.

Geen gastvrije ontvangst

Hoewel we een afspraak gemaakt hadden (verplicht volgens de website) werd er aanvankelijk niet opengedaan. De vrouw in de winkel bleef onverstoord aan de telefoon en groette ons later ook niet. Een medewerker die ons daarna te woord stond kon niet veel vertellen over tencel, terwijl wij hadden aangekondigd speciaal daarvoor te komen. Vervolgens redelijk advies van oudere man. Wel raar gevoel over de ongastvrije ontvangst.

frisse, vriendelijke en alerte professionele service, mee-denkers, oplossingsgericht

Zeer positief

Warm dekbed

Heerlijk warme helft van een meer seizoenen dekbed. We gebruiken nu het dunste en die zal ook de komende winter voldoende zijn. De dikkere andere helft is nog warmer. Echte koukleumen kunnen ze aan elkaar knopen. Hele goede kwaliteit

Snelle levering en goede producten

Het bestellen ging gemakkelijk. Snelle levering en het product bevalt prima!

Snelle levering , uitstekende kwaliteit

Website niet bijgewerkt, maar prima alternatief aangeboden.

De gekozen dekbedden bleken niet meer op voorraad te zijn. Website niet bijgewerkt. goed alternatief aangeboden. Aflevering en teruggave geld ivm goedkoper alternatief prima verwerkt in enkele dagen. Tevreden klant.

Snelle levering en super blij met mijn nieuwe dekbed!!!

Heel spijtig

Ondanks de waarschuwingen op internet, dacht ik deze zaak te kunnen vertrouwen. Mijn advies is, koop er niets. Nergens staat dit, maar men rekent 15 euro retourkosten... want als je een product niet afneemt moet je de verzendkosten, de retourkosten en de door hen benoemde administratiekosten betalen. Bijzondere gang van zaken.

Geweldig beddengoed

Ik heb lakens gekocht en het blijkt lekker stevig katoen te zijn dat nagenoeg niet krimpt in de was. Topkwaliteit Daarnaast heb ik hoeslakens besteld van dubbel jersey. Fantastisch hoe lekker het om het bed sluit en na een week slapen rimpelt het niet. Fijn dat ik nog zo'n kwaliteit in Nederland vind

Voor niet leverbaar product werd netjes een gelijkwaardig alternatief voorgesteld en snel geleverd.

Vandaag besteld, volgende dag in huis hoeft voor mij niet. Bestelling was er de tweede dag. Prima.

aangenaam dekbed, niet te warm of te koud en heerlijk licht.

Snelle levering en kwaliteit producten!

Ik heb een wollen dekbed en kussen gekocht voor mijn zoon die erg allergisch is. Meteen goed resultaat en geen last meer van allergie. Daarna voor mezelf een wollen dekbed gekocht en verkocht, het is lekker zwaar en het beste dekbed ooit! , Daarna nog kussen besteld. Alles super snel en alles in goede staat!

Goede klantenservice, Snelle levering.

Alddyk 18

9044 MN Bitgum

+31 58 2894125

Over Weids Wonen & Slapen

Weids Wonen & Slapen is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de beddenbranche. Wij vinden een goede relatie belangrijker dan een snelle verkoop. Goed en deugdelijk advies, afgestemd op uw persoonlijke behoefte is dan ook waar wij voor staan. Wij geloven dat een goede nachtrust een voorwaarde is voor een goed, gezond en gelukkig leven! Vanuit deze overtuiging verkoopt Weids Wonen & Slapen uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Met materialen geselecteerd op basis van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij streven continu naar een verbetering van onze dienstverlening en ontvangen dan ook graag uw feedback en tips. --------------------------------------------------- Weids Wonen & Slapen ist ein Familienunternehmen mit mehr als 40 Jahren Erfahrung in der Bettenbranche. Wir glauben, dass eine gute Beziehung wichtiger ist als ein schneller Verkauf. Gute und fundierte Beratung, abgestimmt auf Ihre persönlichen Bedürfnisse, dafür stehen wir. Wir glauben, dass eine gute Nachtruhe eine Voraussetzung für ein gutes, gesundes und glückliches Leben ist! Basierend auf dieser Überzeugung verkauft Weids Wonen & Slapen nur hochwertige Produkte. Mit ausgewählten Materialien nach bester Qualität zu einem fairen Preis. Wir sind ständig bestrebt, unsere Dienstleistungen zu verbessern und freuen uns daher über Ihr Feedback und Ihre Tipps.