Makkelijk te bestelen en keurig afgeleverd

Keurig geleverd prima product!

Net voor de kleinkinderen kwamen logeren een katoenen dekbed voor het logeerbed besteld omdat het zulk warm weer was. Het dekbed arriveerde netjes op tijd en voldoet prima!

Prima bestelproces, levering en product. Zeer blij mee.

Geweldig product Ik kan het iedereen aanbevelen die last heeft van nachtelijk transpireren

Prima levering en prima product.

Voldoet aan mijn verwachtingen en snelle levering.

Prima ervaring met webshop!

Veel keus, duidelijk en snel! En prima prijs kwaliteit verhouding.

Prima product

Het zomer dekbed bevalt goed, het is lekker licht dus heel geschikt voor warme nachten

Snel bezorgd, keurig verpakt.

Hele goede en klant vriendelijke benadering.

Wij werden heel goed geholpen en super vriendelijk.

Mooi zomerdekbed gekocht (beste koop) goede coulance!

Aanvankelijk wat gecompliceerd iets retour te sturen, maar uiteindelijk via de telefoon aardige mensen die mij nog goed advies konden geven over een zéér koel zomerdekbed. Uiteindelijk heb ik gewoon het Savanne dekbed gehouden en vind het prima zo!

Besteld en snel in huis goede kwaliteit en tevreden .

Ben zeer tevreden met het shoppen in deze winkel.

Geweldig.

Een topper, had ik dat maar eerder geweten,maar zoals we meerdere keren zeggen,beter laat dan nooit.

Uitmuntend, zal zeker de volgende keer weer bestellen!

Verstuurd naar spanje 2 bamboo dekbedden met hoofdkussens. zeer snel geleverd en zeer goede kwaliteit. zeker aan te raden. geen 10 omdat er een kleine onduidelijkheid in de online bestelling was over de extra vulling die we erbij besteld hadden maar niet op de bon stond, maar wel geleverd werd. hierover een e-mail gestuurd en de respons was zeer verhelderend en vriendelijk. AAA+

prima bedrijf

via internet gezocht naar een goed vouwbed kwam uit bij Weids wonen & slapen voor advies gebeld en kreeg verkoper Jan aan de telefoon die wist waar hij het over had. besteld ,keurig door firma Hoekstra thuis gebracht .het is zelf in mijn woning 1 hoog met lift in huis gebracht . Hele vriendelijke chauffeurs ,de tweede bestelling dekbed en kussen daar moest ik ook advies over hebben i.v.m. allergie met nog wat kleingoed ,prima uitgelegd , zodat ik zeker wist wat ik moest bestellen ook deze bestelling keurig verzorgd ,vriendelijke bezorger ,(die het pakket zelfs voor mij heeft geopend) is door DHL in huis gebracht , alle lof voor Weids wonen & slapen .dit is mijn ervaring .kan iedereen dit bedrijf aanraden

Niks aan te merken

Een grote klamboe besteld die er degelijk uitzag. Bleek in de praktijk ook zo te zijn. Ook op levering niks aan te merken. Gewoon goed dus

Prima!!!!!

Goed verpakt en.op tijd geleverd. Zeer tevreden!!!!

Maakt verwachting volledig waar

Duidelijke presentatie op de website. Klamboe voldoet zeer goed en mooi design.

Ruime keuze en goede kwaliteit

Ruime keuze en goede kwaliteit. Duidelijke site.

Prima product en prima dienstverlening.

Telefonisch zeer goede en persoonlijke dienstverlening mogen ervaren ivm dit uitstekend product (Dbug klamboe XL).

Prima service, snelle actie.

Persoonlijke benadering en snelle aanpassing bij niet leveren van de gewenste kleur. Sympathiek geholpen aan de telefoon

Bestelling snel geleverd. Artikelen prima en netjes verpakt. Blij mee!

Kwaliteit super

Goede dekbedden. Helaas kom ik nu iedere morgen te laat uit bed om online te gaan. Puur slaap genot

Een mooie klamboe, maar hij is niet muggen vrij!

De door ons gekochte klamboe ziet er fraai uit en is ruim. Maar de muggen weten wel hun weg naar binnen te vinden. Wij hebben nog steeds niet ontdekt hoe ze naar binnen komen.

Alddyk 18

9044 MN Bitgum

+31 58 2894125

Over Weids Wonen & Slapen

Weids Wonen & Slapen is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de beddenbranche. Wij vinden een goede relatie belangrijker dan een snelle verkoop. Goed en deugdelijk advies, afgestemd op uw persoonlijke behoefte is dan ook waar wij voor staan. Wij geloven dat een goede nachtrust een voorwaarde is voor een goed, gezond en gelukkig leven! Vanuit deze overtuiging verkoopt Weids Wonen & Slapen uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Met materialen geselecteerd op basis van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij streven continu naar een verbetering van onze dienstverlening en ontvangen dan ook graag uw feedback en tips. --------------------------------------------------- Weids Wonen & Slapen ist ein Familienunternehmen mit mehr als 40 Jahren Erfahrung in der Bettenbranche. Wir glauben, dass eine gute Beziehung wichtiger ist als ein schneller Verkauf. Gute und fundierte Beratung, abgestimmt auf Ihre persönlichen Bedürfnisse, dafür stehen wir. Wir glauben, dass eine gute Nachtruhe eine Voraussetzung für ein gutes, gesundes und glückliches Leben ist! Basierend auf dieser Überzeugung verkauft Weids Wonen & Slapen nur hochwertige Produkte. Mit ausgewählten Materialien nach bester Qualität zu einem fairen Preis. Wir sind ständig bestrebt, unsere Dienstleistungen zu verbessern und freuen uns daher über Ihr Feedback und Ihre Tipps.