Overzichtelijk en snel geleverd

Fijne webshop, alles duidelijk uitgelegd en beschreven.

Claim op website is onjuist

Op zoek naar een kussen dat m'n hoofd koel zou houden kwam ik op de website de claim tegen dat onderstaand kussen dat doet. Kussen gekocht. Na de eerste nacht kussen nat van transpiratievocht.

Snelle levering, produkt niet persoonlijk geschikt

Voortaan kies ik een fysieke winkel waar ik het dekbed kan uitproberen.

Producten zijn van uitstekende kwaliteit

Had al eerder een tencel dekbed bij jullie gekocht ruim een jaar geleden en ben er nog steeds dik tevreden mee nu tencel kussens gekocht en ook zeer blij mee !

Prima klamboe. Ook mooi. En levering perfect.

Niets op aan te merken

Keurig, vlot, volledig

Snelle en nette levering

Fijne zomer dekbedden. Snelle en netjes verpakte levering ontvangen. De slechte review moeten verwijderd worden.

Fijne communicatie, goede levering.

Een paar weken slapen wij nu onder de Texels wollen 400gr dekbedden. Bevallen uitstekend! Zeer tevreden. Binnenkort weer een nodig. Zeker bij Weids en Wonen.

ben super tevreden ,snelle afwikkeling en goede kwaliteit,groetjes

super

Snel en goed

Heerlijk onderdeken van wol en kussens van wol zijn ook super. Mevrouw aan de telefoon gaf goede uitleg. Goed bedrijf!

Niets op aan te merken, alles perfect.

Top kwaliteit

Een heel mooi product van goede kwaliteit.

Niet volledig geleverd en dan de klant niet geloven

Ik had, naast 3 dekbedden en 6 kussenslopen, 6 kussens besteld, kreeg er vier geleverd. Vanwege verhuizing belde ik halve dag later na het uitpakken van de bestelling. Ondanks dat de mijnheer aan de telefoon mij wel geloofde, gaf een medewerker aan er toch echt het juiste aantal in de doos te hebben gedaan. Omdat de doos er niet meer was, had ik geen bewijs dat de kussens NIET geleverd waren. Ik nodig mijnheer uit om te komen kijken. Samen met mijn zoon de doos uitgepakt om na een lange dag verhuizen de bedden op te maken.... wat een deceptie. En ook best teleurgesteld in het wantrouwen....

Mwa

Ik vond de levering van het door mij bestelde product ronduit triest. Ik had een topper besteld op een matrair matras. Opgerold in een stuk plastic geen gebruiksaanwijzing erbij. Deze topper kan je vastritsen aan het matras. Bij uitpakken zag ik een rol latex en een gazen mat met 2 openingen. Pas toen in de foto op de website groter maakte zag ik hoe eea in elkaar moest worden gezet. Allereerst dacht ik dat er iets vergeten was . Maar nee gelukkig niet. Ook had ik eerder het matras besteld en wilde eerst geen review geven. Maar doe het nu wel. Een matras van bijna 1500 euro opgerold in een doos als bouwpakket en dan de motor in het midden erin gestopt en zoek maar uit hoe je het in elkaar krijgt! Mijn geluk was dat ik het matras kende maar weet nu nog steeds niet of ie wel goed ligt met de slang aan het hoofdeinde.

Goed advies

Nieuw dekbed gekocht, goed telefonisch advies ontvangen. Men wist daadwerkelijk iets te vertellen over het product, in plaats van het oplezen van specificaties. Inmiddels ben ik verzadigd, maar indien mogelijk koop ik zeker weer bij deze winkel.

lekker slapen onder puurnatuur

altijd lekker uitgerust wakker worden onder een wollen dekbed

Geleverd volgens bestelling

Prima kwaliteit en op tijd geleverd.

Snelle levering goede service

Product werd mooi ingepakt geleverd en is van goede kwaliteit

Prima kwaliteit

Wij hadden een dekbed besteld bij Weids Wonen & Slapen. Het dekbed was heel snel binnen en de kwaliteit is super. Wij bevelen dat zeker aan.

Snelle levering en wat een comfort geeft een wollen dekbed… Voorheen had ik het altijd te warm (zweten) of te koud en dat is nu over. Kortom, ben zeer tevreden.

Tevreden klant

Prijs kwaliteit verhouding is goed

Verschrikkelijk

Hun beleid ten aanzien van retourzendingen staat haaks op de wettelijke regels en grenst bijna aan oplichting.

Volgens bestelling goed geleverd en naar verwachting was de inhoud.

Zeer correct en degelijk

Zeer tevreden over mijn aankoop en de snelle levering.

Alddyk 18

9044 MN Bitgum

+31 58 2894125

Over Weids Wonen & Slapen

Weids Wonen & Slapen is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de beddenbranche. Wij vinden een goede relatie belangrijker dan een snelle verkoop. Goed en deugdelijk advies, afgestemd op uw persoonlijke behoefte is dan ook waar wij voor staan. Wij geloven dat een goede nachtrust een voorwaarde is voor een goed, gezond en gelukkig leven! Vanuit deze overtuiging verkoopt Weids Wonen & Slapen uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Met materialen geselecteerd op basis van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij streven continu naar een verbetering van onze dienstverlening en ontvangen dan ook graag uw feedback en tips. --------------------------------------------------- Weids Wonen & Slapen ist ein Familienunternehmen mit mehr als 40 Jahren Erfahrung in der Bettenbranche. Wir glauben, dass eine gute Beziehung wichtiger ist als ein schneller Verkauf. Gute und fundierte Beratung, abgestimmt auf Ihre persönlichen Bedürfnisse, dafür stehen wir. Wir glauben, dass eine gute Nachtruhe eine Voraussetzung für ein gutes, gesundes und glückliches Leben ist! Basierend auf dieser Überzeugung verkauft Weids Wonen & Slapen nur hochwertige Produkte. Mit ausgewählten Materialien nach bester Qualität zu einem fairen Preis. Wir sind ständig bestrebt, unsere Dienstleistungen zu verbessern und freuen uns daher über Ihr Feedback und Ihre Tipps.