Dekbed super

Bamboe vierseizoenen dekbed slaapt heerlijk warm wanneer het warm moet zijn en koel wanneer het koel moet zijn de deze aankoop was het zeker waard erg tevreden mee

Heerlijk dekbed gekocht. Aanrader!

Prima service en uitstekende kwaliteit

Prima prijs kwaliteitsverhouding

Ze komen gewoon hun belofte na. Wat een verademing!!

Tijdens de bestelproces staat duidelijk de levertjes aangegeven. Dit klopte ook precies! In deze tijd waarin ze maar bezorgen wanneer het hun uitkomt is dit echt een verademing. De omschrijving van de producten op de website zijn ook erg fijn. Ik had nog wat twijfels maar na het lezen van de tips kon ik een juiste keuze maken.

Netjes geholpen

We zijn erg netjes en vriendelijk geholpen, goed advies gekregen, onze vragen kunnen stellen en overal oplossing voor gevonden, top!!

Is goed. Producten zijn goed.

Zeer goede ervaring

Zeer goede website waar alles netjes staat uitgelegd, met heel veel keuze. Ik bezoek deze site telkens als ik iets nodig heb voor de slaapkamer. Niet de goedkoopste maar ze bieden wel kwaliteit en service, wat voor mij belangrijk is.

snelle levering, produkten bevallen goed.

zie boven

Informatief en behulpzaam

Ik kreeg goed advies en het product werd snel geleverd.

Perfecte ervaring

Zeer tevreden met geleverde dekbedden. Makkelijke website, uitgebreide keuze en zeer snelle levering . Wij zijn er blij mee .

Een nachtvlinder in de slaapkamer

Eentje baart nog zeker geen ongerustheid, als er meer dan een verschijnt zijn de rapen gaar!

geweldig !!

brede keus, goede kwaliteit, hele behulpzame klantenservice en supersnel verzonden!

Snelle levering en goede producten

Ik kon mijn product nog dezelfde dag ophalen en kreeg goed advies. Ook is de prijs kwaliteit verhouding prima voor de goede producten.

Heerlijke dekbedden prima levering!

De schapenwollen dekbedden en kussens slapen zo heerlijk, als we nu ergens anders slapen missen we ons bedje. Goed advies gekregen en een prima levering. We komen zeker terug bij een volgende bestelling!

Geen kussen voor mij, helaas

Kussen is niet geschikt voor mij, helaas

Kwaliteit in producten en service

De producten zijn van goede kwaliteit, meer dan verwacht zelfs. De service was ook heel goed. Snelle levering… geen minpunten!

Prijs kwaliteit verhouding is prima

Betaalbare spullen

Zeer tevreden met mijn aankoop, levering ook prima geregeld. Zeer vriendelijke man die het leverde

Levering van katoenen kussen

Een snelle levering van een mooi katoenen kussen, zowel de overtrek als de inhoud is van katoen Ik wil graag een plat kussen, dus 2/3 vulling verwijderd. Gratis nog een kussen erbij! Echter, naderhand had ik liever een andere vulling gehad omdat het kus nog dik blijft. Dat is het nadeel van online kopen.

Zijdendekbed gekocht. Goede service en heerlijk dekbed!

Voldoende keuze

goed bereikbaar,goede service, niet te grootschalig,voor ieder wat wils

prima kan niet beter!

klasse

Perfect!!

Sinds gebruik geen nek pijn meer! Echt eindelijk een goede kussen , na vele andere mis kopen.

gemakkelijk besteld en snel geleverd

Het was heel gemakkelijk om het juiste zijden dekbed op de website uit te kiezen, voldoende informatie! Daarna gemakkelijk besteld en de levering was ook snel. Het product was goed verpakt

Heerlijk dekbed

Het superdunne wollen dekbed is geweldig. Het kussen vind ik wat minder. Ik heb de halve vulling eruit gehaald het kussen was veel te dik voor mij. De wol die overgebleven is klontert nogal samen en is moeilijk te verdelen.

Alddyk 18

9044 MN Bitgum

+31 58 2894125

Over Weids Wonen & Slapen

Weids Wonen & Slapen is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de beddenbranche. Wij vinden een goede relatie belangrijker dan een snelle verkoop. Goed en deugdelijk advies, afgestemd op uw persoonlijke behoefte is dan ook waar wij voor staan. Wij geloven dat een goede nachtrust een voorwaarde is voor een goed, gezond en gelukkig leven! Vanuit deze overtuiging verkoopt Weids Wonen & Slapen uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Met materialen geselecteerd op basis van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij streven continu naar een verbetering van onze dienstverlening en ontvangen dan ook graag uw feedback en tips. --------------------------------------------------- Weids Wonen & Slapen ist ein Familienunternehmen mit mehr als 40 Jahren Erfahrung in der Bettenbranche. Wir glauben, dass eine gute Beziehung wichtiger ist als ein schneller Verkauf. Gute und fundierte Beratung, abgestimmt auf Ihre persönlichen Bedürfnisse, dafür stehen wir. Wir glauben, dass eine gute Nachtruhe eine Voraussetzung für ein gutes, gesundes und glückliches Leben ist! Basierend auf dieser Überzeugung verkauft Weids Wonen & Slapen nur hochwertige Produkte. Mit ausgewählten Materialien nach bester Qualität zu einem fairen Preis. Wir sind ständig bestrebt, unsere Dienstleistungen zu verbessern und freuen uns daher über Ihr Feedback und Ihre Tipps.