Pluspunten
Super te vreden
VerbeterpuntenZou ik niet weten
Pluspunten
Veel keuze, goede kwaliteit, snelle en zorgvuldige afhandeling, goede prijs
Pluspunten
Snelle levering, goed telefonisch advies en prima verpakt. de lamellen hangen prima.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
overzichtelijk bestelformulier, en snelle levering; maandag middag besteld en woensdag middag door heel vriendelijke chauffeur al thuis geleverd gekregen. Super een aanrader!
Pluspunten
Je wordt meer dan goed geinfomeerd over je bestelling/ levering
VerbeterpuntenDe overlap van de 89 mm lamellen is minimaal
Beste, Zou u ons een foto kunnen mailen wat u bedoeld met minimale overlap. Wij gebruiken juist een grotere overlap dan andere leveranciers. Mvgr, Paul
Pluspunten
Super vriendelijk goede prijs kwaliteit verhouding ga zeker aanbevelen
Pluspunten
Snelle levering en reactie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en goed op de hoogte gehouden worden over het verloop van het bestelde product! Ben er blij mee!
Pluspunten
Snelle bezorging, keurig verpakt. Netjes afgeleverd
Pluspunten
snelle levering,
Pluspunten
supersnelle levering van maatwerk
Verbeterpuntenik zou het (nog) niet weten...
Pluspunten
Snelle levering en niet duur
Open schuifdraadjes zijn wel erg dun
Goedendag Rudolf, Maakt u zich geen zorgen. Het koord kan een trekkracht van 100kg hebben en is anti-rek. Mvgr, Marieke
Pluspunten
I am very impressed by the website and how it easy it was to order this custom made product. I am not an expert and feared there was possibility for mistake, but the company have made it a simple process and I received a first class product, well-packaged for delivery and excellent value for money.
Pluspunten
Prachtige lamellen, veel keuzes in kleuren en afwerking.
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering. Prima prijs, waar een bouwmarkt niet tegenop kan !
Pluspunten
levertermijn van 48u kon niet gerespecteerd worden owv stockbreuk gekozen stof. Toen ik informeerde waar de bestelde rolgordijnen bleven kreeg ik prompt koordgewichten cadeau. Perfect opgelost en rolgordijnen waren er na 4 werkdagen.
VerbeterpuntenWaarschijnlijk een vergetelheid, maar het is fijn als de klant op de hoogte gebracht wordt wanneer de levertermijn langer is dan voorzien.
Pluspunten
Goede suggestie ivm kleurstaal aanvragen. Zeer snelle levering, en keurig binnen het afgesproken tijdspanne. Zeer goede prijs/kwaliteits verhouding!
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Schepenstraat 2
2645 LV Delfgauw
BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.