Een beschrijving bij doen voor het monteren
Pluspunten
Snelle levering en mooie lamellen.
VerbeterpuntenEr zijn 3 fouten vastgesteld aan de bestelling die ik van Bsl ontvangen heb. 1. Een touw dat tevoorschijn komt uit de rail, als de lamellen bij elkaar geschoven zijn. Normaal moet een houdertje het touw op zijn plaats houden in de lamellen-rail. 2. De laatste lamel - als de lamellen bij elkaar geschoven zijn - sluiten niet bij elkaar aan, zodat het er steeds slordig uitziet. 3. Bsl heeft mijn opdracht om de bedienings-touwen maar 1 meter lang te maken niet gevolgd, waardoor de touwen tussen een opengaande deur komen. Met gevolg - eventuele schade aan de deur of aan de bedienings-touwen van de lamellen.
Goedemiddag Mijnheer Visser, Jammer dat wij zulke cijfers krijgen van u. Zeker betreft punt 1 en 2. Punt 3 hebben wij i.d.d. te lang geleverd. Maar ik hoop naar uw wens ook snel opgelost? Mvgr, Paul Lamey
Pluspunten
Na een telefonische bestelling werd mijn bestelling geleverd. Bedankt Marieke. Mvg, Sami uit Genk BELGIE
Pluspunten
Snelheid en levertijd zijn perfect, alsmede de communicatie over de bestelling.
VerbeterpuntenGeen.
Mijn enige nadeel vond ik de transporteur (TransMission) die gebruikt is. Je moest een hele werkdag vrij nemen om het pakket in ontvangst te nemen of ophalen bij het verzamelpunt. Dit verzamelpunt is ongeveer 65 km van mijn huis vandaan. Uiteindelijk is het pakket bij mijn buren af gegeven om mij de rit naar het verzamelpunt te besparen.
Goedemiddag Douwe, We vinden het vervelend dat het zo is verlopen. Trans Mission hoort een afspraak te maken met u met een marge van een uur. En zeker niet een hele dag. Heeft u misschien nog een naam van uw contactpersoon? Dan kan ik een melding maken om dit in de toekomst te voorkomen. Mvgr, BSL Team
Pluspunten
Perfecte snelle levering met goede materialen
Verbeterpuntenik heb de rails besteld voor wand montage daar horen volgens mij hoeksteunen bij die er niet bijzaten
Goedemiddag Nico, Ons excuus. Steunen worden vandaag als nog verzonden. Mvgr, BSL Ream
Pluspunten
Enorm snelle levering Zeer ruime keuze. Producten zien er heel mooi uit.
VerbeterpuntenOntbreken van montagehandleiding. Ik had 1 linker en 1 rechter lamellen pakket. Ben er maar van uit gegaan, dat het niet uitmaakte welke waar kwam. Ook de breedte bracht geen oplossing Ik had 295 en 293 cm opgegeven. Beide rails waren 292.5 cm. Dit paste overigens prima en de montage was verder een fluitje van een cent.
Goedemiddag Rinus, Bedankt voor het invullen van de review. Lamellen pakketten zijn inderdaad universeel. Zijn de rail breedte echt naar wens? Want anders halen we de railsen retour en sturen de juiste maten nogmaals toe. Dan kunnen wij de maten controleren. Want het is vreemd dat er verschil is opgetreden. Ik hoor het graag. Mvgr, Paul Lamey
Pluspunten
Supersnelle service en perfect passende lamellen, wat wil je meer. Bovendien een goede prijs.
Pluspunten
Zeer snelle levering, alles keurig op mat. Top!
Pluspunten
Snelle levering. De rolgordijnen passen perfect
VerbeterpuntenDe site is niet voor de tab of mobiel geschikt.
Goedemorgen, Bedankt voor uw melding. Zou u misschien iets specifieker kunnen zijn? En met welk merk TAB uw werkt? We horen graag waar we kunnen verbeteren. U mag ook mailen naar [email protected] Mvgr, Paul Lamey
Pluspunten
Pluspunten
supersnelle levering, woensdagavond besteld, vrijdagmiddag hangt het al voor het raam, geweldig !!
Pluspunten
Super makkelijke en snelle transactie
Wel over een extra korting voor mijn bedrijf gehad, maar dat is lastig om een korting te krijgen als je via de website je bestelling doet, jammer, want de mogelijkheid bestaat dat ik in de toekomst meer bestelling zou gaan plaatsen!!!
Goedemiddag Heer, Jammer dat u het zo opvat. Ik heb beantwoord op uw E-mail dat korting via de site niet mogelijk is. En u het best de bestelling naar mij persoonlijk kon mailen. Daarom was ik ook verbaast dat u toch via de site had besteld. Ik heb u ook aangeboden om het te verrekenen met de eerst volgende bestelling. Ik hoop dat we de kans krijgen om de volgende keer met u te verrekenen. Mvgr, BSL Raambekleding
Pluspunten
Mooi product voor een aangename prijs. Supersnelle levering.
Schepenstraat 2
2645 LV Delfgauw
BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.