Pluspunten
Lamellenrail besteld en geleverd via externe transporteur. Toen ik rail open maakte was de rail op 3 plaatsen beschadigd en gedeukt. Na telefonisch contact werd er zonder enige discussie een nieuwe rail opgestuurd. Tweede levering door externe transporteur beter beschermd en onbeschadigd afgeleverd. Dus prima service !!!!
VerbeterpuntenNet
Pluspunten
zeer goede kwaliteit/en perfect op maat gemaakt
Pluspunten
prijs & kwaliteit
Verbeterpuntenniks
Pluspunten
supersnel en weten waar ze over praten, zijn echt goedkoop, was voor losse lamellen bij de vakspecialist 1100 euro kwijt en bij bsl 260 euro, voor dezelfde kwaliteit, dus wat dat betreft een 10 over de nazorg en garantie kan ik nog niet veel vertellen daar ik ze nog niet nodig heb gehad.Kortom bent u op zoek naar een kwakitatieve lamel niet verder lopen maar gewoon bij Bsl kopen.
VerbeterpuntenWaar ik mee zat was dat als je losse lamellen gaat kopen je ophang oogje )haakje' nogal eens kan verschillen de vraag is dus of dat allemaal universeel is, naar het schijnt had ik geluk en kwamen mijn haakjes overeen met die van van u, maar het kan dus zomaar zijn dat het misschien niet past, dus lijkt het me verstandig dat je de mensen erop wijst dat ze moeten opletten wat voor haakjes ze hebben.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering, goede verpakking, kwaliteit ( tot nu toe)
VerbeterpuntenVolgsysteem voor het te leveren product
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goeie kwaliteit. Keurig verpakt en snelle levering
Pluspunten
snelle levering goede prijs
Verbeterpuntenkleine montage handleiding bijvoegen
Pluspunten
Snelheid en op maat gemaakt
Pluspunten
Supersnelle levering
3x thuis moeten blijven voordat de lamellen geleverd werden. had waarschijnlijk te maken met de vervoerder, maar ik bestel bij jullie dus zijn verantwoordelijk om de afspraken na te komen. wel iedere keer vriendelijk te woord gestaan door telefonistes,
Pluspunten
Goede kwaliteit, gemakkelijk te monteren
VerbeterpuntenGraag montage handleiding (online bijv). Nu geen handleiding van verticale lamellen op site leverancier
Pluspunten
Makkelijk te bestellen, kleurstalen worden keurig toegestuurd. Alles hangt weer mooi voor het raam, zonder enige problemen.
Vermelden dat er niet op postbusadres geleverd zal worden.l
Pluspunten
Prijs inclusief bezorging
VerbeterpuntenBij het bezorgde pakket een lijst van onderdelen zodat je weet dat het compleet is, plus een summiere handleiding.
Pluspunten
mooi op maat gemaakt - prima levering - prima service - prima prijs - goed verpakt. kortom ,ik ben zeer tevreden.
Pluspunten
Ook bij een zelf gemaakte fout geholpen met een super oplossing top gewoon
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Klantvriendelijk, betrouwbaar en ga en op alle antwoorden deskundig antwoord.
VerbeterpuntenGeen, alles was prima geregeld. Goede en duidelijke website. In de toekomst zal ik zeker gebruik maken van hun diensten en reclameren bij anderen
Pluspunten
Goede kwaliteit Mooi en Snel opmaat gemaakt Betrouwbaar bedrijf
VerbeterpuntenMag wel schroeven meegeleverd worden voor montage.
Schepenstraat 2
2645 LV Delfgauw
BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.