Pluspunten
Ook vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon zonder een order.
Pluspunten
mooie kwaliteit, perfecte afwerking, correcte en supersnelle levering
Pluspunten
alles is goed
Verbeterpuntenzijn er niet
Pluspunten
Snelle levertijd en zeer goede service ! Top !
VerbeterpuntenIk heb zwarte lamellen besteld ivm geen doorkijk. De geleverde lamellen zijn door schijnend !!!! Wie besteld of koopt er nu doorschijnende lamellen ???? Lamellen zijn juist bedoeld om zon danwel zicht te verminderen. Nu moet ik alsnog andere lamellen ergens bestellen en kopen
Pluspunten
Er werd zelfs 1 lamel teveel geleverd.
Pluspunten
snelle levering. Lage prijs en prima kwaliteit
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snel, goede kwaliteit, duidelijke website, goede prijs
Verbeterpuntentracking en tracing onduidelijk
Pluspunten
Snel geleverd. Gedegen verpakking waardoor niets beschadigd kon worden.Veel keus op de website voor losse lamellen.
Pluspunten
goede kwaliteit van de kunststof gebogen lamellen. goede kwaliteit rails. supersnelle levering en na levering. ik zal zeker nog meer lamellen en rails hier bestellen. kortom ,ik ben zeer tevreden.
Pluspunten
goed telefonisch overleg en snelle service
Verbeterpuntende website mag klantvriendelijker. je kan niet goed zien op het scherm hoe de staaltjes er in werkelijkheid uitziet.
Pluspunten
Snelle levering. Producten prima op maat.
Pluspunten
Makkelijk bereikbaar voor vragen, snelle levering
VerbeterpuntenStalen maar per drie tegelijk aan te vragen. Vanaf internet kopen zonder staal gezien te hebben is niet reeel. Moet in meerdere keren aangevraagd worden. Vervolgens zijn stalen erg klein. Iets meer stalen meesturen zou fijn zijn.
Pluspunten
gekregen waar ik om had gevraagt
Schepenstraat 2
2645 LV Delfgauw
BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.