Pluspunten
VerbeterpuntenVerpakking lammelen erg slap.
Pluspunten
OK
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel correct en niet duur
VerbeterpuntenDe kleur was op de site lastig te beoordelen
Pluspunten
Losse lamellen te bestellen!! Snelle levering
VerbeterpuntenIets nauwkeuriger uitleg bij de opmeetinstructies. Het precieze punt vanaf waar je moet meten. Ik had ze toch nog te lang namelijk
Pluspunten
In de showroom kan je, onder het genot van een kopje koffie of thee, keuze maken uit heel veel verschillende kleuren en dessins. Het personeel heeft veel aandacht voor de klant. Eén of meerdere kleurenstalen meenemen was geen probleem. Ook het bestellen gaat heel gemakkelijk via de site. En je wordt via de mail op de hoogte gehouden van waar je bestelling zich bevind. Heel plezierig
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
Snelle levering, alles correct geleverd
Pluspunten
zeer snelle levering
Pluspunten
Goedelevering goed materiaal
Pluspunten
Heldere website, supersnel geleverd!
Pluspunten
supersnelle levering en mooie kwaliteit! Netjes verpakt
Verbeterpuntenschroefjes om rolgordijn op te hangen, ontbraken. Wellicht dat die in het vervolg kunnen worden toegevoegd.
Schepenstraat 2
2645 LV Delfgauw
BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.