Pluspunten
Als bovenstaand. Keurig hoe de ontvangst bevestiging order en bevestiging verzending wordt gecommuniceerd.
VerbeterpuntenDe kleurstelling. het is moeilijk te zien op beeldscherm. Had de lamellen liever iets donkderder grijs gezien....
Pluspunten
Voor de bestelling gemaakt werd zijn we nog telefonisch benaderd over onze bestelling er word dus echt meegedacht met de klant.Tevens zeer snelle levering.
Pluspunten
Telefonisch nog enkele vragen beantwoord gekregen, snel verzonden en kwaliteit van het materiaal is uitstekend. Werkt prima, volgende keer bestel ik zeker weer.
VerbeterpuntenGeen minpunten kunnen ontdekken.
Pluspunten
wij hadden een verzoek/klacht en deze in meteen in behandeling genomen en tot volle tevredenheid opgelost! Chapeau! Snelheid is optimaal, Tot op heden 2 x een bestelling/levering gehad en helemaal goed
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
super snelle levering
Pluspunten
Goede, duidelijke site. hele snelle sevice. Rolgordijn ziet er prima uit!
VerbeterpuntenWaar ik naar gezocht heb op de site, en niet gevonden is een waarborgmerk voor thuiswinkelen/ webshops. Dat geeft mij een veilig gevoel als ik iets aankoop. Daarom vond ik het best een risico toen ik bestelde. De site zag er heel goed uit waardoor ik wel vertrouwen had, maar zo`n keurmerk is wel prettig.
Pluspunten
Verbeterpuntenschroefjes toevoegen zodat het product direct kan worden opgehangen
Pluspunten
Erg snelle levering, binnen 3 werkdagen de rolgordijnen binnen. En helemaal blij mee!
Verbeterpunten-
Een korte handleiding voor hoe de onderdelen in elkaar te passen.
Pluspunten
goede rolgordijnen en betaalbaar enSNELLE service
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs-/kwaliteitverhouding. Toen bleek dat tijdens het transport het rolgordijn beschadigd was is meteen gebeld dat met voorrang een nieuw rolgordijn zou worden gemaakt.
Pluspunten
Snelle levering en prijs/kwaliteit perfect in orde! Doe zo verder!
VerbeterpuntenWij zijn zeer tevreden over heel de lijn!
Pluspunten
Ze zijn goedkoop (vergeleken met anderen), goed en snel! Wat wil je nog meer.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snel, kwalitatief goed, berichtgeving snel en accuraat, levering netjes en snel, betaling gemakkelijk
VerbeterpuntenHet zou perfect zijn als er net als bij grotere bedrijven een tijdstip van levering kan worden gegeven als de vervoerder onderweg is en dit via GPS kan bepalen en doorgeven aan je mobiele telefoon.
Pluspunten
De levering is supersnel. Ik heb nu al voor de 4de keer besteld en elke keer OK. Ook de gratis aflevering is TOP. Alles wat besteld is, is ook geleverd.
VerbeterpuntenIk wilde graag een metalen koordje zonder gewicht, maar die keus is er niet. Mijn mail was beantwoord maar bij een ander terecht gekomen.
Pluspunten
Supersnelle levertijd! Ziet er erg goed uit!
VerbeterpuntenEen kleine uitleg over hoe het gordijn gemonteerd dient te worden toevoegen.
Pluspunten
contact informatie per telephone met montage problem was uitstkende
Pluspunten
Erg fijne manier van ``snel shoppen``.
VerbeterpuntenDe kleur komt niet genoeg overeen met de werkelijkheid. Ik ben hier ook tevreden mee, maar had anders verwacht.
Schepenstraat 2
2645 LV Delfgauw
BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.