Pluspunten
alles is positief.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
goede, duidelijke website in tegenstellen tot de concurrentie
Pluspunten
allel correct
Verbeterpuntennee
Pluspunten
SNELLE LEVERING EN GOEDE INFO.M.B.T.;LEVERING,GOED VERZORGD EN NETJES AFRGEWERKT
Verbeterpuntenjammer dat de naam onder in de balk staat,zet het dan aan de buitenkant i.p.v.aan de goede naar het huis zijnde kant(binnenkant)
Pluspunten
Wij hebben een verduisterend rolgordijn gekocht. Op woensdagavond hebben we de bestelling gedaan en vrijdag werd er al afgeleverd!! Super snel, helemaal geweldig. Kleur en afmetingen waren ook helemaal goed. Kortom wij zijn erg tevreden
VerbeterpuntenTussen het aanvragen van de kleurenstalen en het afleveren van de kleurenstalen zat bijna een week. Dit had iets sneller gekund, zeker als je na gaat het rolgordijn zelf binnen twee dagen in huis was. Verder geen verbeterpunten!
Pluspunten
Ik heb Zonwering & rolgordijnen via internet gevonden en ben aangenaam verrast door de supersnelle service. Binnen een halve dag heb ik besteld en kreeg ik het bericht dat de bestelling was afgeleverd bij de UPS. De kwaliteit is prima en de prijs aanzienlijk goedkoper dan andere bedrijven. Ik ben een zeer tevreden klant.
VerbeterpuntenTot nu toe nog geen negatieve punten kunnen ontdekken.
Pluspunten
Op woensdagmorgen besteld,vrijdagmorgen al in huis en vrijdagmiddag opgehangen.Grote klasse.
Pluspunten
Twee bestelde rolgordijnen snel en netjes geleverd.
Pluspunten
Snelle levering en goede service
VerbeterpuntenEen telefoonnummer op de site zou mooi zijn. Het is mooi als je van de via de site verstuurde mail een kopie krijg.
Pluspunten
GOEDE WEB-SITE GOEDE INFORMATIE TOPKWALITEIT GOEDKOOPSTE BETROUWBAAR SUPERSNELLE BEZORGING COMMUNICATIE TOP
VerbeterpuntenNEE . . . IK BEN MEER DAN TEVREDEN . . . MISSCHIEN MEER DESSINS - KLEUREN . . . OF MET MEER MOTIEVEN . . .
Pluspunten
Na bestellen, snel en correct afgeleverd.
VerbeterpuntenNee, geen tips.
Pluspunten
Snelle levering, mooi product
VerbeterpuntenLevering met UPC niet handig als je overdag werkt en in `t zuiden woont. Indien je niet thuis bent mag je product 100 km verderop ophalen..
Pluspunten
We hebben rolgordijnen afgenomen. Het ziet er prima uit. Mooi afgewerkt. een prima product. Zeker iets wat we vaker bij dit berdrijf zullen afnemen.
Pluspunten
Woensdagmorgen een rolgordijn besteld,vrijdagmorgen werd het al afgeleverd en nu,vrijdagmiddag,hangt het al op.Perfecte service en razendsnel geleverd,klassebedrijf.
Pluspunten
We hebben een rolgordijn van 2.98 breed besteld. Het rolgordijn werd snel en in perfecte staat geleverd. Er zat geen beschrijving bij, maar de montage was zo simpel dat dat geen probleem was.
Pluspunten
geen puneten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle, correcte en vriendelijke afhandeling van mijn bestelde badkamerkwaliteit rolgordijn.
Pluspunten
ik ben erg blij mee, het hang er al,het is erg mooi, groetjes yvonnexxx
Verbeterpuntenschoeven om het tebevestegen
Pluspunten
rolgordijn kinderkamer
Pluspunten
Alles liep vlekkeloos
VerbeterpuntenNazorg en garantie is mij niet duidelijk.
Pluspunten
voor de levertijd verbazingwekkend snel !
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel en accuraat heldere informatie
Pluspunten
Goede nazorg, vooral omdat ik een vergissing had gemaakt met de maat.
Verbeterpunteniets betere website zou helpen
Pluspunten
Verduisterend rolgordijn afgenomen
VerbeterpuntenBevestigingsmateriaall ( schroeven om steunen vast te zetten) niet meegeleverd.
Pluspunten
correte en nette snelle afhandeling, wij hadden de 4 bestelde rolgordijnen de volgende dag in huis. nazorg en garantie kunnen wij nu nog niet beoordelen, we hebben nog niet alle rolgordijnen gemonteerd en wij nog geen gebruik hebben hoeven te maken van de nazorg en of garantie. wel is het prettig dat men nu al een om de mening van de klant vraagt
Schepenstraat 2
2645 LV Delfgauw
BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.