Proefstaaltjes volgende dag in huis. Op maat bestelde lamellen + rails keurig en stevig verpakt binnen twee dagen in huis. Dag van tevoren link met track en trace (dagdeel dat gedurende bezorgdag steeds nauwkeuriger wordt). Fijne chauffeur die netjes op tijd is en het spul binnen legt. Goede site, makkelijk bestellen en prima prijzen. Aanrader!

Prima zaak, aanrader als je nieuwe raambekleding zoekt.

Met enige vertraging geleverd (door BSL gemeld per mail), maar verder heel tevreden met de aankoop. Mooie kwaliteit, exact op maat gemaakt, keurig afgewerkt en goed verpakt afgeleverd.

Goed en goedkoop

Zeer bevredigend.

Top product!

Top product en snel geleverd.

Eerst aantal monsters thuis gestuurd gekregen. Vervolgens gemeten en besteld. Snelle, goede bezorging. Lamellen hangen erg mooi in onze badkamer. Het enige wat ik jammer vind is dat we 2 koorden hebben; een voor sluiten/openen lamellen en een om lamellen opzij te schuiven.

Goede kwaliteit en goede service!

Eerst hebben we een aantal proefstaaltjes besteld en die hadden erg snel in huis. Het was fijn om de kleuren eerst te kunnen zien voordat we gingen bestellen. Ook fijn dat er zoveel keuze is qua kleuren. De levering was op tijd, zoals beloofd, en ook netjes verpakt. Tijdens het monteren van de lamellen kwamen we erachter dat 1 plastic lamelhoudertje (waar je hem inklikt) niet goed vastzat, en die viel eraf. Hij was niet kapot of afgebroken, maar we kregen hem ook niet terug vastgeklikt. Daarom hebben we even contact opgenomen met BSL en daar werd ons uitgebreid en duidelijk uitgelegd hoe we hem weer konden bevestigen, en dat lukte toen ook binnen no-time. Echt top! Wij zijn super tevreden over de kwaliteit van de lamellen en de service van BSL en raden dit bedrijf zeker aan!

In één woord TOP

Wij hadden Luxaflex lamellen en die waren verschoten. Via deze website zagen wij dat je losse lamellen kon bestellen. Eerst 1 kant van het raam besteld. Snel geleverd, juiste kleur, gewichten en ketting. Past perfect op bestaande railing. Zelfs 1 extra lamel erbij geleverd. Gelijk zaterdag de andere bestelling gedaan en dinsdag vond al de levering plaats. Wij zijn zeer tevreden.

Levering was exact als besteld

Heb eerst kleurstalen opgevraagd en vervolgens de juiste kleur besteld. Communicatie was perfect evenals de snelheid van leveren (3 dagen).

Super, alles naar wens!

Goed geholpen in de winkel. Lamellen na een week al geleverd, zeer goed verpakt en zelfs extra lamellen meegeleverd.

geweldig netjes hoe alles geleverd is

Precies uitgevoerd en netjes. Zelfs een paar reserve lamellen er bij geleverd!

Mooie rails goed verpakt

Super snelle levering

Enige nadeel is op de verpakking staat 33 bij ophangen kwam ik niet verder als 31 mis er 2, hoop dat die nog nageleverd kunnen worden

zeer tevreden

zeer tevreden

Heelgoed

Snelle levering.prettig geholpen Deskundige informatie.

Zeer goede, servicegericht en betrouwbare leverancier

In mijn eerste bestelling had ik een fout gemaakt. Dit heb ik meteen gemeld en was geen probleem. De bestelling werd zonder voorwaarden geannuleerd. Vervolgens na een aantal dagen opnieuw besteld. Snel en goed verpakt kwamen de lamellen binnen. Na ophangen bleek 1 klein onderdeel te ontbreken. Dit ook meteen gemeld en meteen werd beantwoord dat dat onderdeeltje werd nagestuurd. Na 2 dagen had ik het in huis. Prima zo.

voor het rolgordijn prima en van de lamellen kan ik het nog niet zeggen want die heb ik nog niet ontvangen

Zeer vriendelijk geholpen. Er wordt meegedacht. Keurig snel en op tijd laten leveren. alles netjes ingepakt. Wij zouden deze winkel zeker aanbevelen.

Prima bedrijf !!!

Ik had maar één brede lamel nodig. Eerst stalen aangevraagd. (Voor reparatie scheur in wand van toiletruimte van de camper) Maar dus ook voor kleinere bestelling , vlotte levering en heel goed verpakt. Dik tevreden !!!

Past precies

Alles goed op maat Miste alleen de schroefjes voor de bugels Heb er 4x20 voor gebruikt van de bouwmarkt

Na 3 keer juiste levering

Lamellen besteld en bij ophangen bleken er bobbels in te zitten. Contact opgenomen met BSL, een nieuwe set zou geleverd worden. Tweede set bleek verkeerd gestickerd te zijn waardoor we een set kregen die we niet besteld hadden. Weer contact met BSL, die vonden het allemaal erg vervelend. De derde levering was de juiste. Totaal ongeveer 8 weken geduurd. Ondanks de verkeerde leveringen voelden wij ons wel gehoord door BSL.

Super tevreden!

Mijn ervaring met jullie is heel erg goed! Wat een snelle service en erg blij met mijn lamellen. Telefonisch ben ook erg goed te woord gestaan. Niet twijfelen, maar gelijk bestellen bij Bsl raambekleding!

Super vlot geleverd.

Goed contact na een vraag. Supersnel geleverd. Prima kwaliteit en ook n reservelamel erbij.

Voor mij een 10

Mooi op tijd geleverd precies op maat goede kwaliteit

Bestelling netjes en op tijd geleverd, de kwaliteit en het maatwerk van de geleverde producten is top.

Snel en mooi

Mijn lamellen en rails op maat waren in één werkdag klaar. Het resultaat ziet ook prima uit.

Schepenstraat 2

2645 LV Delfgauw

085-0 49 47 58

Over BSL Raambekleding

BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.