netjes geleverd en zeer korte wachttijd.

heel tevreden

top bedrijf

snelle bezorging, goede service. dit bedrijf raad ik zeker aan.

Snel en netjes geleverd en conform de specificaties.

Gemakkelijk te installeren

Keurig geleverd, maat perfect

Bestelling netjes op tijd verwerkt en geleverd. Mooie verticale lamellen.

100% Tevreden

Stalen van drie soorten verticale lamellen aangevraagd, de volgende dag al in huis. De keus was snel gemaakt en de lamellen besteld. Levertijd zou 10 dagen zijn, maar ze waren er al met 3 dagen. Mooie kwaliteit en prima verpakt. Hier word ik nou vrolijk van. Topservice ! !

Wederom prima ervaring

Duidelijke website. Snelle en correcte levering

Perfecte service en goede kwaliteit

Zeer hulpvaardige klantenservice, en de lamellen zijn van hele goede kwaliteit, gewoon TOP!!!

Helemaal top

Veel keus, goede uitleg en snelle levering.

Snelle levering en keurig verpakt

Goed.

Alles zoals verwacht.

Gewoonweg super

Heel goed geholpen,snelle levering en tis perfect!!!

top, snel geleverd, goede kwaliteit

top, snel geleverd, goede kwaliteit

Beoordelen?

Wat moet je zeggen van iets wat goed is?

Snel en goed. Mooi resultaat

Precies zo.

Snelle levering. Fijne lamelsystemen. Makkelijk te monteren

Ik heb twee nieuwe lamelsystemen besteld. De Siena-kleur beviel voor onze kantoorkamer uiteindelijk toch minder, omdat de hele kamer te veel oranje kleurde als de zon er op stond. Dus nu voor witte gekozen. De oranje lamellen gaan nu naar de slaapkamer en de witte hangen inmiddels al in de kantoorruimte. Staan erg mooi en houden de kamer neutraal qua licht. Heel tevreden mee! Binnen 2 dagen geleverd, hoewel er 10 dagen voor stond. Super!

Goed.

Telefonisch kontakt correct, bestelling prima verlopen en snelle bezorging. Moet nu alleen de oude er nog afhalen en dan de nieuwe bevestigen. Prijs-kwaliteit is prima.

Correcte levering van degelijk materiaal voor aantrekkelijke prijs.

Degelijk materiaal. Perfecte afwerking. Levering drie tot vier dagen. Aangenaam tel contact (Marieke). Instructiefilmpje is wel een tikje optimistisch (Zo simpel is het ook niet allemaal). Suggestie: Aandringen bij transporteur in België om een tijdsslot te voorzien en te melden via SMS. Nu vanaf 7h 's morgens moeten wachten tot 17.30h in de late namiddag is niet handig. Maar algemeen na twee bestellingen ondertussen heel tevreden.

Vlotte levering, prima kwaliteit

Drie dagen na het bestellen van verticale lamellen heb ik deze al ontvangen terwijl er een weekend tussen zat! Prima kwaliteit en Basquiat-red is precies zoals het op de website wordt getoond. Ze hangen keurig en de bediening werkt goed. Ik ben er blij mee:)

Top product

Goede kwaliteit product en volgens planning geleverd heel nestjes verpakt en stevig.

Alles wat snel geregeld en verzonden. Erg blij mee !

Snel, goed en vriendelijk geholpen

Zowel telefonisch als in de showroom prima geadviseerd. De bestelde lamellen werden zeer snel geleverd, en voldoen volledig aan de verwachtingen.

Deze bestelling verliep uitstekend van a tot z.

Voordelig maar zwak materiaal

Mijn ervaring met BSL is in principe goed, maar de lamellen blijken achteraf toch wel heel erg kwetsbaar. Als ze een beetje in de wind wapperen, breken de lamellen af bij de ophanging. Toen ik er 1 moest vervangen heb ik er maar gelijk 5 bijbesteld, maar bij levering waren er inmiddels al 4 gebroken. Heb nu dus nog 1 reserve. Ben benieuwd.

Prima bedrijf om zaken mee te doen

helemaal top goed verpakt en alles netjes afgewerkt

Schepenstraat 2

2645 LV Delfgauw

085-0 49 47 58

Over BSL Raambekleding

BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.