Helemaal goed, ben zeer tevreden

Makkelijk te bestellen, snelle bezorging en makkelijk op te hangen.

Goed, snel, betaalbaar

De kleur was in werkelijkheid wel wat anders dan weergegeven op het beeldscherm, maar gelukkig in ons geval niet minder mooi.

Alles top

Prima geholpen!

Voor eerste keer iets besteld en zeer tevreden over kwaliteit en afhandeling van bestelling!

er zijn geen worden voor

toen ik voor het eerst op deze web kwam had ik het niet zo snel door dus ik ben naar een andere web gegaan maar naar 1 tot 2 dagen ben ik weer terug gegaan en met mij man gekeken en waren er snel uit wat een mooie website en binnen paar uur hadden we hele mooie lamellen gekocht voor de woonkamer en keuken en we zijn nog steeds niet uit gekeken dus wij vinden dit echt top als ik ooit weer moet kopen ga ik gelijk dus ik raad jullie echt aan ook bij vrienden ga zo daar

OK

Goed geholpen met stalen en uitzoeken.

Zeer snel geleverd

Onze lamellen zijn snel geleverd is gewoon goed

Prima werk. wel kleine afwijking in maatvoering 3 mm te smal maar past nog wel,

perfect geregeld

ik was op zoek naar kunststof lamellen. Ik heb de maten op de website ingevoerd en het bestellen ging verder heel makkelijk. Snelle verzending alles paste precies. Heel tevreden!

Prima winkel!

Snelle levering en goede kwaliteit

Snel perfect

Staan helemaal achter hun product en levering.

Er was een lamel te weinig, maar deze is super snel nageleverd. Ben ik weer iets nodig, koop ik weer hier.

Ze houden je op de hoogte via Mail als de bestelling later is. Goede service.

Goede website en makkelijk te bestellen. Levering zeer snel en netjes.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

goede ervaring

goede spullen en snel geleverd

Vriendelijk en snel

Werd vriendelijk te woord gestaan. Keurig gemaakt en de levering is echt super snel !

Prima webshop met snelle en goede levering

Eerst proefstukjes besteld, volgende dag ontvangen, losse lamellen besteld keurig verpakt en op tijd geleverd, mooie lamellen van goede kwaliteit. Zou er zeker weer bestellen

Snelle levering, kwaliteit en goede communicatie

Losse lamellen besteld. Directe reactie en duidelijkheid omtrent leveringstermijn. Lamellen stevig verpakt, prima verzorgd. Goede kwaliteit lamellen.

keurig netjes

de bestelling die ik opgegeven heb is keurig netjes afgeleverd !

goede service, maatwerk en goede levering

goede service, maatwerk en goede levering

Prima lamellen.

Super service!

Super service!

Snelle levering en uitstekende kwaliteit.

Top product, snelle reactie en goede service.

Duidelijke site. Goede levering, alles was prima in orde. Zelf wilde ik toch het koortje om de lamellen open en dicht te doen wat langer hebben, een mail gestuurd naar de klantenservice en dit was geen probleem. Ik kreeg gratis koppelstukjes toegestuurd om het koortje te verlengen en ik had dit de volgende dag in huis! Dus zeer tevreden.

Schepenstraat 2

2645 LV Delfgauw

085-0 49 47 58

Over BSL Raambekleding

BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.