Fijne service, snel geleverd en zeer goede kwaliteit!

Bestellen via internet ging heel vlot. Kleurstalen werden ook snel bezorgd. Werd vlot op vragen gereageerd. Super tevreden met deze zaak!

Prima service, snel geleverd, kwaliteit van materiaal groot!

Zie boven

perfect op maat

snelle levering en perfect op maat

Snel, perfecte prijs-kwaliteit, goeie service.

Een bedrijf om in je favorieten op te slaan!

Goed geholpen en een snelle levering

Tijdens mijn bestelling stuitte ik op een paar vragen die snel en correct beantwoord werden. Na de bestelling super snel en correct geleverd.

Lamellengordijn besteld

Voor bestelling eerst stalen laten komen, deze had ik de opvolgende dag al thuis. Daarna de door ons gewenste kleur en materiaal en maat besteld. Deze werd vervolgens ook zeer snel bezorgd. Stalen waren kosteloos, en het gordijn voor een zeer scherpe prijs ! Prima service, zeer tevreden mee.

Goed product, snelle levering en uitstekende service.

Fijn dat er gratis 3 stalen aangevraagd kunnen worden. Er wordt snel op vragen gereageerd, en na bestelling wordt er ook snel en netjes geleverd. Goed product en uitstekende service.

netjes op tijd geleverd en produkt voldoet aan alle eisen. duidelijke omschrijving en eenvoudig te m

Rolgordijn

Snel geleverd en van goede kwaliteit

Al meerdere malen gebruik gemaakt van deze producten! Alleen maar lof!

Goedkoop én goed

Twee maal lamellen gekocht bij BSL ter vervanging van Luxaflex lamellen. Fors goedkoper dan Luxaflex en op z'n minst even mooi en bovendien duurzaam. Bij de tweede bestelling twee licht bekraste lamellen door het transport. Deze werden zonder discussie vervangen. Top.

Snelle afhandeling van order.

Uitstekend!

Twee lamellen sets besteld, werden snel en correct geleverd, keurig verpakt, exact zoals besteld. Alle benodigdheden voor montage en in gebruik name aanwezig, duidelijke aanwijzingen erbij, top!

Perfecte levering,prima kwaliteit

Snelle levering van 3 solide verpakte lamellen pakketten. Op de dag geleverd wat we aan gegeven hadden. Past perfect,gemakkelijk op te hangen.Zeer tevreden.

Prima.

Snel geleverd, paste perfect. Mooie kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden.

Prima product en eenvoudige bestelling op de website.

Zie boven.

De lamellen waren echt precies zoals omschreven. Ook was de prijs goedkoop. Deze had ik voor mijn moeder besteld en ze is er super blij mee.

Goeie lammelen

Netjes bezorgd en passen in de keuken

snel, goed en gemakkelijk.

Inmiddels voor de vierde keer besteld bij dit bedrijf. Zoals de voorgaande keren werd er zeer snel geleverd, was de kwaliteit bijzonder goed voor het geld en is e.e.a. gemakkelijk te bevestigen. Één van de lamellen had een gaatje dat niet perfect in het midden zat, waardoor de lamel ietsje scheef hing. Dat was echter geen probleem want ze leveren altijd extra lamellen mee. Ik zou alleen aanraden de website eens wat te moderniseren. Die oogt nogal ouderwets, ondanks dat hij prima werkt, wat zonde is als potentiële kopers daarop af zouden haken.

Perfect.

2 lamellen rails besteld, binnen 3 dagen in huis. Zeer tevreden.

Super snel en goed geregeld

Snel geleverd en alles perfect op maat

Super goed

Duidelijke webshop goed geregeld, snelle bezorging

Prima bedrijf

Voor derde keer besteld daar,en 3 keer prima produkt en service.👍

Snel, compleet en goed

Snelle levering. Besteld na eerst proefmonsters bekeken te hebben. Prima kwaliteit, perfecte maatvoering, goede prijs.

Zijn écht mooi

Mooi 👍 goéd kwaliteit

Schepenstraat 2

2645 LV Delfgauw

085-0 49 47 58

Over BSL Raambekleding

BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.