super

pervect op maat echt top

alles prima geregeld

Alles goed geregeld en snel

Snel geleverd en geregeld

Gewoon hoe het hoort. Alles keurig en snel uitgeleverd na betaling.

Snelle levering, goede kwaliteit

Levering ging vlot, stevige verpakking en goede service door de chauffeur. Imiddles de lamellen opgehangen en zien er mooi uit. Bedankt.

Echt top

Uitstekend.

Een mooie service, Superkwaliteite en perfecte levering. Als je lamellen wilt kopen, raad ik je aan ze hier te kopen. Supertevreden.

Snelle levering.lamellen mooi op maat en goede kleur.goed verpakt geleverd.

Supertevreden!

Op onze zoektocht naar smalle losse lamellen, ter vervanging van onze oude, kwamen we op de site van Bsl Raambekleding. Met een paar muisklikken hadden we een prijsopgave en ook de mogelijkheid om kleurstalen aan te vragen. Deze lagen twee dagen later op de deurmat. Fijn om thuis even de kleur te kunnen beoordelen en niet vanaf een beeldscherm Hoewel we drie verschillende hoogtematen nodig hadden, is alles keurig afgeleverd met zelfs in elke maat een extra lamel! En dat binnen twee dagen. Stevig verpakt en afgeleverd met track & track-informatie. In een paar dagen tijd hebben wij onze woonruimte dus een - zeer betaalbare - metamorfose gegeven. Superkwaliteit lamellen en superservice van Bsl. Supertevreden dus!

Makkelijk te bestellen, snel geleverd, goede kwaliteit!

Al een aantal keren op dezelfde manier meegemaakt, kwaliteit is constant. 👍

Raambekleding

Heel tevreden over de kwaliteit. Snel geleverd. Juiste maat. Ruime keuze van lammellen.

Duidelijke site met goede instructies. Geen valse beloftes, en keurig en optijd geleverd binnen de aangegeven termijn. Lamellen keurig op maat en precies zoals verwacht. Een echte aanrader!

Uitstekende service en perfect product.

Bestelling moest op het laatste moment aangepast worden. Geen probleem. Snelle levering.

Uitstekend👍🏼

Onze ervaring is uitstekend👍🏼

Perfecte Lamellen

De lamellen van BSL Raambekleding zijn perfect, de vervoerder is in 1 woord 'RUK' de fa. TransMission heeft geen zin in om je pakket te bezorgen, de hele dag thuis geweest de chaffeur deed een briefje in de bus voor een nieuwe afspraak, ik heb het opgehaald bij het dichtsbijzijnde ophaal punt moest daarvoor 100km rijden en op een amateur lokatie in Oosterblokker het pakket ophalen, heel slecht geregeld nooit meer TransMission !

klasse

Heel mooi product snelle levering gewoon heel goed

Geweldig.

Alles keurig geleverd zoals besteld.

3schermen goed nu een nieuw geleverd met kapotte motor

Hoop op snelle oplossing en niet van kastje naar de muur gestuurd worden

snel en goed geleverd!

prima service en aflevering

Mijn ervaring is heel goed

Prima goed op maat

Goed geholpen alleen als er iets fout gaat meld dat even bij de klant en laat dan iets horen in plaats stilte. Nu leek het heel lang te duren terwijl de fout niet bij jullie lag. Verder was alles top.

Goed product

Snelle bezorging goed verpakt

Hele goede ervaring

Toegankelijke firma waar je direct geholpen wordt

Ik heb twee keer een vraag via email gesteld en ik kreeg dezelfde dag nog respons. Ik kreeg op advies van hen kleurenstaaltjes binnen. Alles prima verlopen. Niet duur en precies wat ik zocht.

Vlotte levering, mooie kwaliteit.

Mooie lamellen, netjes verpakt en snel bezorgd

Goede service, mooie lamellen, netjes verpakt en snel bezorgd

Schepenstraat 2

2645 LV Delfgauw

085-0 49 47 58

Over BSL Raambekleding

BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.