Pluspunten
opmaat, snel en netjes verpakt
Verbeterpuntenmisschien leuk printje op kartonnetje
Pluspunten
Veel sneller dan ik gewend ben voor dit soort bestellingen. Met een reserve lamel, compleet. Altijd handig voor als de kleindochter met haar kleine maar stevige knuistjes iets te enthousiast wordt.
VerbeterpuntenIk heb er zelf geen moeite mee, maar wellicht is het handig om er een "Ikea-achtige" montagebeschrijving bij te doen.
Pluspunten
zie cijferbeoordeling Daarnaast is me de zeer zorgvuldige verpakking opgevallen, speciaal op een plank gemonteerd om eventuele breuken te vermijden.
Verbeterpuntenuw prijs
Pluspunten
Duidelijke website, snelle reacties en snelle en nette levering
VerbeterpuntenDe tussenruimte van de kettinkjes voor de lamellen mogen minder groot zijn, staat netter. :-) (Wij hebben onze oude kettinkjes hergebruikt).
In het verleden heb ik mijn lamellen bij deze firma besteld. Bij de laatste bestelling kwamen 4 lamellen te weinig. Ik heb dit aangekaart maar mijn woord werd in twijfel gesteld. Bovendien is er niet meer op mijn laatste email gereageerd.
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs en snelle levering.
Pluspunten
Keurig geregeld
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super snelle levertijd.
Pluspunten
goede kwaliteit, snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
exact gekregen wat ik wilde plus 1 lamel extra. perfect op tijd en lamelden uitstekend
Verbeterpuntenvoor mij geen
Pluspunten
Snelle levering en volledig levering. Plus met dan één extra lammel.
Pluspunten
Snelle levering, van goede kwaliteit, netjes verpakt en de lamellen waren perfect op maat
VerbeterpuntenNee
geen
Pluspunten
Lamellen paste niet op de bestaande rails ivm te kleine opening hanger. Prima opgelost door Bsl, door leveren van 40 hangers.
HET ZO EEN VOORDEEL ZIJN MOCHT ER EEN DAG EN LEVERINGSUUR PER MAIL VERZONDEN WORDEN.NU STOND DE CHAUFFEUR ONVERWACHTS AAN DE VOORDEUR.
Pluspunten
Lamellen waren goed op maat gemaakt, snelle levering en produkt was goed verpakt.
VerbeterpuntenHet gaatje boven in de lamellen zat ruim een halve cm uit het midden. Onderaan weken de lamellen op sommige plaatsen iets uiteen en mogelijk is bovenstaande daar de reden van.
Schepenstraat 2
2645 LV Delfgauw
BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.