Pluspunten
Op dinsdagavond besteld en op woensdagmiddag al klaar. verbazingwekkend....mooie kwaliteit en goed afgewerkt. helemaal top. ook een hele handige website. bezoek aan de winkel is aan te bevelen gezien de ontvangen adviezen.
Pluspunten
Op voorkeurdag geleverd. Alles zeer goed verpakt. Mijn bestelfout naderhand nog kunnen corrigeren.
VerbeterpuntenMontagepluggen en schroeven voor de rails meeleveren.
Pluspunten
vlug en bellen dat ze er aan komen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Veel keuze. Stipt nakomen van afspraken. Na montage: mooi resultaat!
Verbeterpuntenpm. Was zeer tevreden.
Pluspunten
Heel fijn dat losse lamellen te leveren zijn zonder een nieuw hangsysteem te hoeven aanschaffen.
Pluspunten
Betrouwbaar en duidelijk in de afzending
Pluspunten
Geweldige directe communicatie.
Pluspunten
Had rail te lang opgemeten kon direct terugkomen en laten inkorten uitstekende service
Pluspunten
Dit bedrijf denkt mee. Problemen worden voorkomen, en als die er zijn, worden deze direct opgelost. Levertijd was zelfs verassend snel.
VerbeterpuntenAfterpay was nieuw ingevoerd, maar nog niet voor bedrijven. Gelukkig kwam hier een goede oplossing (op maat) voor
Pluspunten
Netjes verpakt en snel geleverd
VerbeterpuntenNiets
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
De werkelijk supersnelle én correcte levering van de bestelling.
gebruiks/ installatie aanwijzingen toevoegen
Pluspunten
Goede site, eenvoudig online te bestellen.
Pluspunten
Snel geleverd, goed verpakt en prima kwaliteit
Pluspunten
Goed product,snelle levering,goed verpakt . Kortom gewoon goed
Schepenstraat 2
2645 LV Delfgauw
BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.