Pluspunten
Met name de snelheid waarmee gewerkt wordt sprekt mij aan. Verder m.b.t. de levering. E.e.a. met verzorgt verpakt waardoor beschadiging tijdens transport nagenoeg uitgesloten is. Kortom Zéér tevreden!
Pluspunten
Fijn dat je losse lamellen kunt bestellen. En fijn dat we gratis monsters konden ontvangen om de kleur te testen
Pluspunten
doen zoals het hoord
Pluspunten
Duidelijke site, makkelijk te bestellen en een hele snelle levering. Kortom wij zijn dik tevreden
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed product en prima prijs kwaliteitsverhouding
Pluspunten
Een snelle levertijd, goede informatie vooraf op de website met gratis kleurstalen.
VerbeterpuntenBij meet instructie in het raam kozijn nog duidelijker vermelden Let op - 1cm evt meerdere keren terug laten komen in de tekst.
Pluspunten
Maatwerk lamellen inderdaad binnen 72 uur bezorgd.
Pluspunten
Vlot en uitstekend verpakt afgeleverd
Pluspunten
Geweldige snelle en perfecte levering! Mooie kwaliteit!
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle levering.
Pluspunten
Supersnel, goede kwaliteit en prima verhouding prijs - kwaliteit.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Makkelijke montage
Pluspunten
Snelle levering en super kwaliteit. Geen bouwmarktspul maar zeer degelijk
Pluspunten
Snelle levering, geduldige en duidelijke uitleg.
VerbeterpuntenWeet ik niet
Pluspunten
snelle levering van maatwerk
Pluspunten
Snelle levering, uitstekende producten!
Schepenstraat 2
2645 LV Delfgauw
BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.