Pluspunten
Enorme snelle levering en exact op maat gemaakt. Nazorg en garantie nog even afwachten.
Pluspunten
Lamellen waren even niet leverbaar maar zodra ze binnen waren werd ik gelijk gebeld dat ik ze kon bestellen. Snel geleverd en heel secuur ingepakt klasse!
Pluspunten
Netjes gemaakt en geleverd.
VerbeterpuntenTrack & tracé misschien? Nu werd het pakket geleverd zonder dat we wisten dat dit onderweg was. Korting voor een eventuele bestelling? (kan klanten misschien over de streep trekken om overige lamellen ook te vervangen ;)
Pluspunten
Snelle levering, prima kwaliteit.
Pluspunten
Fijn dat de lamellen per stuk besteld kunnen worden. Kan bij bouwmarkten e.d. niet.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
De proefstaaltjes worden razendsnel en zonder vragen geleverd.
Pluspunten
Fantastisch bedrijf.
geen
Pluspunten
meer dan voldoende
Verbeterpuntenniet van toepassing
Pluspunten
scherpe prijzen,snelle levering Fijn dat je losse lamellen kan kopen.
Pluspunten
prima bedrijf...op afspraak geleverd ..goede verpakking en heel snel na bestelling bezorgd ...heel goed .
Verbeterpuntenop dit moment geen.
Pluspunten
Supermooie lamellen voor een hele mooie prijs!
Pluspunten
Doet wat het zegt en zegt wat het doet Gewoon doorgaan
Verbeterpuntengeen
Schepenstraat 2
2645 LV Delfgauw
BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.