Pluspunten
Snelle levering - duidelijke website - goede verhouding prijs/kwaliteit - perfecte maatvoering - leuk om enkele onderdelen in overtal meegeleverd te krijgen
Pluspunten
Geweldig, denken met je mee en geven de juiste advies. Supersnell geleverd.
VerbeterpuntenMail goed checken.
Pluspunten
Vriendelijk personeel en supersnel antwoord bij vragen per mail
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
goede levering, duidelijk en eenvoudig te bestellen online..
VerbeterpuntenIets meer zorg wanneer een levering niet wordt mee gegeven aan de vervoerder om wat voor reden dan ook. Klant moet dan zelf bellen wat de status is.
Pluspunten
Hele snelle levering. Zeer tevreden.
Pluspunten
Prettig en deskundig kontakt. Heldere communicatie. Vliegensvlugge levering. Buitengewoon goede verpakking.
VerbeterpuntenZou het niet weten!!
Pluspunten
Snelle levering. Prima verpakking. Mooie kwaliteit.
Pluspunten
Snelle levering lamellen waren precies op de goede maat en een dag eerder geleverd dan verwacht
Pluspunten
Fijn dat je eerst 3 kleurmodellen kunt krijgen.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Wat ik had besteld was niet genoeg meer voorradig, Ben daarover gebeld met de vraag of ik een ander uit wilde zoeken. Heb ik gedaan is is fantastisch afgeleverd.
Pluspunten
Snelle levering, perfecte service
Pluspunten
Graag tot een volgende keer, wat leveren jullie snel lieve mensen zo super blij mee
Pluspunten
buitengewone goede verpakking
Pluspunten
Binnen 48 uur had ik de door mij bestelde lamellen binnen.
Pluspunten
Ideaal om 3 proefstukken van de verschillende lamellen te ontvangen. Vrijdagmiddag besteld, dinsdag geleverd.
VerbeterpuntenDe vordering die via de ontvangen link te volgen zou zijn, snapte ik niet, of was niet bijgewerkt.
Schepenstraat 2
2645 LV Delfgauw
BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.