Pluspunten
Ik kreeg een mail, toen de levertijd door omstandigheden langer was dan op de site beloofd. De lamellen werden daarna toch nog verrassend snel geleverd. Ze waren keurig verpakt en zien er prachtig uit.
VerbeterpuntenIk was toevallig thuis toen de bestelling afgeleverd werd. Heel erg snel, maar stuur voortaan een berichtje. Dan loopt u niet het risico voor een dichte deur te staan.
Pluspunten
Snel, betrouwbaar en goed afspraken mee te maken
Pluspunten
Snel geleverd. En niet duur.
Pluspunten
Goed contact en duidelijke website met een goed overzicht van wat je bestelt met duidelijke maatvoering, kleur etc. Ook waren de geleverde spullen met zorg verpakt. Zeer fijn als je zaken dan ontvangt en je geen zorgen hoeft te maken over beschadigen of iets dergelijks.
Pluspunten
Snelle en goede levering van bestelde lamellen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Verkeerde kleur onder latten binnen 3 dagen omgeruild top
VerbeterpuntenGeen
VerbeterpuntenSnellere levertijd
Pluspunten
Netjes verpakt en snel geregeld
VerbeterpuntenEen andere transporteur deze is niet flexibel met leveren bij de buren en tevens belt de bezorger niet terwijl mijn nummer op de vrachtbrief vermeld staat.
Pluspunten
Doorgegeven maten op de mm nauwkeurig en snelle levering.
Pluspunten
lijkt ingewikkelder dan het is. Er even voor gaan en de zeken zijn gepiept.
Pluspunten
Je hoeft niet perse complete systemen af te nemen, alleen dat wat je nodig hebt.
Pluspunten
Makkelijke site om bestelling te plaatsen, goed assortiment, zeer snelle reactie op vragen, vriendelijk telefonisch te woord gestaan.
VerbeterpuntenIk heb even gebeld of verzoek om stalen was aangekomen, je verwacht dat je een mail met bevestiging van ontvangst krijgt. Geen echt issue maar misschien tip ter verbetering.
Pluspunten
Voldeed aan de verwachtingen, geleverde product is prima.
Schepenstraat 2
2645 LV Delfgauw
BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.