Pluspunten
Eenvoudig te bestellen via de site. Wordt netjes geleverd
Pluspunten
Snelle levering en goede service
VerbeterpuntenIk zou het niet weten
Pluspunten
Alles prima geregeld van bestelling t/m levering. Precies als afgesproken/besteld en super snelle levering.
Pluspunten
Vertrouwd
Pluspunten
heel veel keus en snel geleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede en duidelijke website. De bestelling ging gemakkelijk. De rail is keurig op maat gemaakt. Je krijgt extra lamellen bij je bestellen. De levering is goed gegaan en de rails en lamellen zaten goed ingepakt. Niets op aan te merken bij dit bedrijf.
Pluspunten
het opsturen van een staal om e.e.a. uit te proberen. En bij bestelling 1 lamel extra uit voorzorg. Prima!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
levering super/prima product
Pluspunten
Vooraf voorbeelden ontvangen om juiste kleur te kunnen kiezen!
Pluspunten
zie de beoordeling! allemaal de hoogste score! behalve de prijs, maar daar zijn wij Nederlander voor......
Pluspunten
prettig email contact, snelle service en goed product.
Pluspunten
Super vriendelijk en behulpzaam. Altijd bereidt vragen te beantwoorden. Echt een zeer goed bedrijf.
VerbeterpuntenGa zo door, jullie verdienen zeker wat betreft personeel welke de emails beantwoorden een tien!!!! Ook t produkt is super en zeer betaalbaar!
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering, ben zeer tevreden!
Pluspunten
- zeer snelle levering - echt slim nagedacht over de verpakking - product ziet er perfect uit, makkelijke installatie, werkt super - kortom: ZEER tevreden over bedrijf en product!
VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
Product keurig verpakt
Pluspunten
super service
Schepenstraat 2
2645 LV Delfgauw
BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.