Pluspunten
Na bezoek site gelbeld met vragen/tips. Zeer netjes en duidelijk te woord gestaan. Had speciale wens en dat is zeer goed behandeld. Levering in week voor Kerst binnen 2 dagen voor op maat gemaakte lamellen. Helemaal top!
Op de website duidelijker vermelden of het bin verticals lamellen over vlakke Dan we'll gebogen lamellen gaat.
Betalingsmodaliteit :Had aangegeven te betalen via bankcontact of mastercard maar de transporteur had geen mogelijkheden om met de card te laten betalen waardoor we nog in extremis voor cash geld moesten zorgen.Dit was vervelend en niet verwacht gezien we konden opgeven bij de bestelling hoe we gingen betalen.
Pluspunten
Geweldige lamellen, super compact verpakt, op tijd geleverd, mooie kwaliteit en ruim 500 euro goedkoper dan een 'gewone' goedkope winkel. TOP!!!
VerbeterpuntenEen kleine gebruiksaanwijzing zou voor mensen die nooit weder verticale lamellen hebben gehad wel handig zijn.
Pluspunten
Zeer snel geleverd. Keurig verpakt. Geheel geleverd volgens opgave. Zelfs 1 lamel extra meegeleverd. zeer goed werk. Prima werk geleverd binnen 2 dagen Top werk.
VerbeterpuntenLijst met wat geleverd wordt bv. Aantal bevestigingsbeugels aantal schroeven met pluggen etc. Persoonlijk had ik 5 beugels i.pl.v. 4 op een lengte van 270 cm.
Pluspunten
Ik had een vraag over de lamellen, per e-mail gesteld, werd binnen 10 minuten al terug gebeld, klasse!
Pluspunten
Vooral het zeer snelle leveren (donderdag besteld maandag binnen) vind ik een mega pluspunt!
Pluspunten
Gewoon helemaal goed, keurige mailtjes over het verloop van bestelling t/m de snelle aflevering, omdat ik slecht te been ben door een hielspoor is de bestelling door de bezorger keurig in de huiskamer neergelegd, nazorg & garantie weet ik niet natuurlijk maar denk dat gezien de uitstekende kwaliteit niet nodig te hebben, er waren ook een paar extra lamellen bij, we zijn er heel blij mee !!
VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
Pluspunten
Zeer, zeer actief service gericht. Dat nog niet eerder meegemaakt. Bijna te mooi om waar te zijn, maar het is echt zo!!
Pluspunten
Na foutje van verkeerde rail goed opgelost En nieuwe gekregen
Pluspunten
Zeer snel geleverd in perfecte verpakking. Zeer mooie kwaliteit.
VerbeterpuntenGestaffelde kortingen toepassen
Pluspunten
Correcte behandeling en bijzonder snelle levering.
Pluspunten
zo lekker snel en makkelijk, had ik veel eerder moeten doen
Pluspunten
Zoals afgesproken. Prima voor elkaar!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle en perfecte levering. Top.
Pluspunten
Bovenstaande zegt genoeg!!
Schepenstraat 2
2645 LV Delfgauw
BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.