Pluspunten
Snelle levering. Lamellen en rails zorgvuldig verpakt. Gratis levering
VerbeterpuntenOp website staat vermeld de hoogte van de bediening met ketting in te geven. Doch deze ben ik online vergeten te noteren. Om die reden zijn alle verticale lamellen standaard met 1 meter ketting geleverd. Wanneer ik lamellen met hoogte van ongeveer 3 meter bestel, verwacht ik eigenlijk tegenbericht. Nu heb ik lamellen met bediening op twee meter hoogte. Mijn fout doch de fabricant had misschien mij kunnen contacteren om deze fout tijdig te corrigeren. Alle metingen, door mij ingegeven zijn correct. Doch van de vijf gordijnen was er 1 die ongeveer twee cm extra moest worden ingekort, de lamellen hingen tot op de de grond. De kwaliteit van de lamellen is bedenkelijk. Regelmatig vallen de lamellen bij bediening van de rails af. Dit heb ik vroeger bij andere lamellen.nooit eerder voorgehad.
Pluspunten
Snelle reactie op vragen via e-mail. Goede informatie. Snelle levertijd. Product keurig verpakt.
Pluspunten
Snelle levering Betaalbaar en mooie producten.ben tevreden! !
Pluspunten
Zeer snelle levering. Goederen worden heel goed verpakt afgeleverd. Chapeau
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
garantie goed afgewerkt, ben heel tevreden
Pluspunten
Bereid op alle vragen te antwoorden Product ziet er prima uit Etra lamel en verb.stukjes erg attend
VerbeterpuntenTe kort klant om te oordelen
Pluspunten
goede website met gemakkelijk bestelmechanisme en prima transportverpakking met vriendelijk kaartje erbij
Pluspunten
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Ik ben hartstikke tevereden van deze bederijf en geef hen een dike 10
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering
Pluspunten
Goede service door een proefje op te sturen ivm kleur en materiaal. Duidelijke website.
Pluspunten
Snelle levering en keurig verpakt. Altijd 1 extra. Netjes op maat. Dus waar voor je geld.
Schepenstraat 2
2645 LV Delfgauw
BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.