Pluspunten
super snel. perfecte levering. mooie keus
Pluspunten
IVM dat ik een te lange rails had heb ik Bsl Raambekleding gemaild en gevraagd of deze kon worden ingekort. BSL mailde terug dat ze dit als service kosteloos wilde doen als ik de rails zou brengen en halen. Deze service vind prima en voor herhaling vatbaar als ik weer lamellen zou nodig hebben.
VerbeterpuntenIk kan niet bedenken wat Bsl Raambekleding beter zou moeten doen
Pluspunten
Fijn dat we eerst gratis kleurmonsters mochten ontvangen. Verder spreekt de beoordeling voor zich. Heb deze leverancier al aan diverse mensen aanbevolen. Wat ook zeer prettig is, is dat je de lamellen los en op diverse lengtes kan kopen. Prijs/kwaliteitverhouding is zeer goed.
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit en supersnel geleverd.
Verbeterpuntenzou niks kunnen bedenken, alles was prima
Pluspunten
Goed produkt, snelle levering.
VerbeterpuntenMelding e/o keuze mbt lengte van de gebruikskoorden. De koorden zijn té kort. Ik kan er niet bij. Klantenservice door het land of aan huis. Voor mij nu onmogelojk iets aan gebruikskoorden te laten veranderen.
Pluspunten
Op aanvraag werden er heel snel stalen opgestuurd om de kleur re beoordelen. Na bestelling werden de lamellen snel geleverd.
Pluspunten
OP alle van toepassing zijnde sterren: perfect.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Levering van lamellen : perfecte kwaliteit en tijdige levering . Alles perfect verzorgd!
beter noteren wat de klant vraagt en dan ook leveren volgens afspraak.
Pluspunten
Alles volgens afspraak
VerbeterpuntenVoor mij geen
Pluspunten
Supersnelle levering!
Schepenstraat 2
2645 LV Delfgauw
BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.