Pluspunten
levering kon beter. bedrijf dat het product leverde leverde ook smoesjes
Goedemiddag, Zou u mij de naam van me collega kunnen noemen? Kan me niet indenken dat een collega smoesjes verzint. Maar zal hem of haar dan zeker op aanspreken. Mvgr, Paul
Pluspunten
Goede internetsite, makkelijk bestellen, zeer snelle levering.
Pluspunten
Goede communicatie vooraf. Stalen vooraf prima om een goede indruk te krijgen. Correcte en snelle levering binnen de vooraf gecommuniceerde tijdslijn. Kwaliteit prima. Kortom goede ervaring met BSL Raambekleding.
Pluspunten
Snelle en complete levering.
Pluspunten
Goede prijs en kwaliteit, zeer snelle levering.
VerbeterpuntenIk heb een online bestelling gedaan en op het bestelformulier bij bezorgen of ophalen "Afhalen in Berkel en Rodenrijs" aangevinkt, helaas kreeg ik het thuisbezorgd.
Pluspunten
Keuze genoeg, Snelle levering. Makkelijk bestellen. Monsters waren snel geleverd.
VerbeterpuntenPrijs voor afwijkende items zijn wat aan de hoge kant. Bijvoorbeeld de extra beugels voor rail wandbevestiging en lamelgewicht in kleur zwart ipv wit.
Pluspunten
goed en een zeer snelle levering
Verbeterpuntennee een tevreden klant
Pluspunten
Zijn poosje terug op het bedrijf geweest. Prima geholpen door een dame. Goed voorgelicht. Nazorg en garantie niet ingevuld, omdat we daar nog niet mee te maken hebben gehad. Snel geleverd, zelfs nog eerder dan we hadden verwacht.
Pluspunten
Prina bedrijf.
Pluspunten
Zo hoort het
Pluspunten
Prima service en keurig afgeleverd, met zorg verpakt, schoon en veilig, alle onderdelen apart verpakt, maar in 1 doos
VerbeterpuntenEr zat geen korte gebr aanwijzing bij
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering. Fijne communicatie en goede service.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering netjes geregeld met Transmission
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
snelle levering duidelijke site
Verbeterpunteneind kopje van een rails was lam ,vastgemaakt met plakband
Pluspunten
Super snelle levering, goede service! Prijs/kwaliteit klopt helemaal! Kortom heel positief ervaren!
VerbeterpuntenGeen tips want alles ging snel en goed!
Pluspunten
Snelle levering van een mooi product. Duidelijke website
VerbeterpuntenBereikbaarheid
Pluspunten
Snel en goed geleverd. Gewenste leverdatum goed uitgevoerd.
Verbeterpuntengeen
Schepenstraat 2
2645 LV Delfgauw
BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.